1996 daki kadroda kac tane alt yapından adam vardı.2005 teki kadroda kaç tane alt yapından adam vardı.2009 daki kadroda kaçtane alt yapından adam vardı.2011 deki kadronda kaç tane alt yapından adam vardı .Sayın Agaoglu bir cevap ver????????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996 daki kadroda kac tane alt yapından adam vardı.2005 teki kadroda kaç tane alt yapından adam vardı.2009 daki kadroda kaçtane alt yapından adam vardı.2011 deki kadronda kaç tane alt yapından adam vardı .Sayın Agaoglu bir cevap ver????????
Yorum
-
Ünal hocanın en büyük hatası iniesta va bousquesti kadroya almayıp Batuhan la birlikte 15 kişi İstanbul'a gelmesiydi di mariayida hiç kullanmadi bugün onun yerine yorgun kadroyla devam etti ha bu arada Ünal hocaya böyle yıldızlar veren muazzam kadro sunan Ağaoğlu dan Allah
razi olsun. 18 kişilik kadroyu bile doldurmadan yıldızları almadan İstanbul'a gelen Ünal hoca İSTİFA..
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorcun sıfır olsun.
Her yıl 100 milyon euro kâr et.
Sportif anlamda başarın yoksa koskocaman bir SIFIRSIN.
Kusura bakma başkan.
Klübün içini boşalttın.
Gençleri anlamsız bir şekilde doldurdun.
Benim için başarı her zaman önce gelir.
Ne kadar borç olursa olsun.
Başarı gelirse borç kendiliğinden kapanır zaten.
Bunu anlamak bu kadar zor mu?En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 02:11.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996 daki kadroda kac tane alt yapından adam vardı.2005 teki kadroda kaç tane alt yapından adam vardı.2009 daki kadroda kaçtane alt yapından adam vardı.2011 deki kadronda kaç tane alt yapından adam vardı .Sayın Agaoglu bir cevap ver????????
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim artık futbol çok bütük bir endüstri haline geldi evrensel oldu eğerki alt yapıyla başarı gelseydi ispanyada atletic bilbao her sene şampiyon olurdu alt yapı ayakalrını geçeceksin batuhan altyapı mesela yaptıkalrıda ortada daha doğrusu yapamadıkalrı.
Yorum
-
Merak ettiklerim ;
1-Sezon sonuna kadar bu Fifa dosyaları çözülüp transfer yasağını kaldırabilecek mi bu Yönetim ?
2-Borçlar ve Fifa dosyaları ile ilgili ne işlemler yapılıyor ?
3-Diyelim ki transfer yasağı kalktı,transferler gene müthiş(!) scout ekibine mi yaptırılacak ? Malum bu scout ekibi Amiri,Hosseini,Toure ve Ekuban gibi asla ama asla Trabzonspor forması giyemeyecek oyuncuları aldırdı !
4-Şeytanın avukatlığını yapıp,acaba bu yönetim Fifa'dan bilerek mi ceza aldı ?
5-Yönetimin her dediğine evet diyen Ünal hoca ile gelecek sezonda devam edilecek mi ?
6-Burak ve Onur'u bir şekilde cezalandırıp üstüne para vererek gönderdik eyvallah.Fakat bu Olcay ne yaptı da kadro dışı ? Sadece aldığı maaşda indirim yapmadığı için mi ? Eğer öyleyse (! ) oynamasada aynı parayı alıyor bu adam şuan.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Yahu bu adam gelirken size kupalar şampiyonluklar mı vaad etti? Şimdi neyin hesabını soruyorsunuz? Bu sene birşey beklemeyin tek amacımız ekonomik olarak düzlüğe çıkmak demedi mi? Kulup bir ekonomik batağın içinde değil mi? Yönetim istemezmiydi Burak Onur Kucka gibi adamlarla devam edilsin? Transfer yasağı gelmesini ister miydi? Altyapıdan futbolcu çıksın diye dua ediyoruz hergün bu hallere düşmeyi kim ister?
Yahu anlayın artık TS şu anda bir varoluş mücadelesi veriyor. Ekonomik tedbirler, kadroda küçülme, altyapıya yönelme, ucuz maliyetsiz oyuncular, yıldız oyuncuları yollamak vb.. bunlar hep zorunluluk bu sene için. Hatta en az maaşla çalışıp hiçbir şekilde transfer istemeyecek, her denileni de yapacak hoca olan Ünal Hoca da zorunluluk.
Bu kadro için başarısızlık olan tek şey ligden düşmesidir. Onun dışındaki herşey normal karşılanmalıdır. İnanılmaz bir yıl geçiriyoruz farkında değiliz. Şu durumda olan herhangi bir lig takımı çoktan kafa üstü çakılmıştı. Ekonomik sıkıntılar, yıldız oyuncuların kaprisleri, maaşı ödenemeyen futbolcular, FİFA dosyaları, sakatlıklar ve üstüne onca hakem hatasına rağmen bu takım ligde 4. sırada. Bakın bu büyük bir başarıdır. Hem oyuncular hem yönetim hem de hoca ligi ilk 4 içinde bitirmeyi başarırsak inanılmaz başarılıdır.
Bu zor süreçte sadece takıma ve hocaya destek olalım. Gereksiz eleştiriler çok fazla olmaya başladı.En son seçuk tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 09:48.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Ya Baskan, nasil bir dua ettiysen masaAllah'in var.
Allah bize haram penalti degil, korner bile nasip etmesin diyeli...
hatali 1 penalti kacirdik, 1 tane'de VAR ile iptal edildi*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Baskan, nasil bir dua ettiysen masaAllah'in var.
Allah bize haram penalti degil, korner bile nasip etmesin diyeli...
hatali 1 penalti kacirdik, 1 tane'de VAR ile iptal edildi
Her şeyi harama helale bağlamayın.En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 12:05.
Yorum
-
Başkanı ve yönetimi sever sayarız lakin devre arası transfer cezası saçmalığında bugünleri görüp uyarımızı yapmıştık , şuan ki sonuçlar bana göre hiçte şaşırtıcı değil lig sonuna kadarda böyle kör topal ilerleyip Fırsat sezonunu kaçırdığımıza yanarız artık. Kimse seneye yok böyle takım olucaz yok şöyle takım olucaz demesin az çok yine aynı şeyleri yaşayıp durucaz malesef , aklı başında iş bilen bir yönetim gelmediği sürecede bu takım hersene böyle düşe kalka devam eder. Bikaç eleştirim taraftara yani bize olacak yahu kardeşlerim ödemek zorunda olduğumuz parayı zamanında ödeyemedik diye transfer tahtası kapatılan yönetime nasıl oluyorda ne yapsın adamlar paramı var diyebiliyoruz aklım mantığım almıyor. Yönetimin işi bu takıma gelir kazandırmak ve şuana kadar çekilen kredi dışında hiçbir girdi sağlayamamış yönetime gerekli baskıyı yapamadıysak suçu kendimizde arayalım bence. Ben şahsen her hafta ay sonuna kadar 30 milyon 50 milyon ödeme var kasada kuruş para yok bittik battık söylemlerinden bıktım bu kulübü alenen küçük düşürmekten başka bir işe yaramıyor , sen yönetim olarak bu göreve talip olup oraya geldiysen sesin çıkmayacak işini yapacaksın yapamıyorsanda biz bu yükün altından kalkamayız diyip işine bakacaksın ama her hafta bir yönetici Trabzonspor şöyle battı Trabzonspor böyle battı söylemlerinden gına geldi artık yeter. Biz taraftar olarak görevimizi yerine getirelim , yönetimde artık bir zahmet kendi işini yapsın vakit ahlama vahlama vakti değil iş yapma vaktidir.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Başkanın vizyonu Ümraniyespor a elenmekmiş meğerse. Haberimiz yokmuş.
Ama yeterki Batuhan gibi Trabzonun has çocukları o formayı giysin değilmi başkanım.
Kupa dan ve onun neticesinde avrupadan gelecek milyon eurolar bizim neyimize değil mi başkanım. Para bizi mutlu mu edecek. Varsın gelmesin eurolar. Biz bize has Trabzonun çocukları ile yeteriz değilmi başkanım?
Trabzon da nasıl olsa maden var. Hemde ne maden. Mustafa Akbaşlar, Hasan Üçüncüler, Zeki Yavrular, Batuhanlar. Var oğlu var. Hepside Trabzonun altyapısından gelme. Hepsi birer Yıldız. Öyle parlıyorki gözümüzün içi gidecek. Benfica, Barcelona alt yapılarını kim takar.
Onlarda olmayan Maden bizde var. Sormak ayıp başkanım. O madeni yerin kaç metre dibinden çıkarıyorsunuz? Çok zor olması gerek bu işin. Sizden başkası o madeni çıkaramaz tabiki.
Ben sizi denizcilik fakültesi okuduğunuzu sanıyordum. Meğerse siz Madencilik fakültesini bitirmişsiniz. Maden Ustası Ahmet Ağaoğlu.En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 14:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum