Ben kendisine güveniyorum. En azından yalan söylemiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek yok, sol bek yok, kaleci yok, orta saha yok, Abdülkadir ve Yusuf'u çıkartsan takımın toplam değeri 3 milyon euro.
Yakında malzemeciyle maça çıkartacak bizi bakkal başkan.
Bir de bu adamı aralıksız şakşaklayanlar var. Kral çıplak demiyor kimse. Trabzon'da arkasını siyasete verenlerin, medyada doğru arkadaşlıkları olanların ne kadar kolay algı yaratabildiğinin vahim bir örneği 2018-2019 sezonu.
Önümüzdeki sezonlarda olacaklar belli. Borç iki katına çıkacak, takım küme düşecek, suçu başkasına atacak, yalandan iki gözyaşı döküp golf sahalarına geri dönecek.
Büyük ihtimal bunlar yönetim kurulu olarak kulüpte olan alacaklarını toplayabilmek için meydanı boş bulup başa geçtiler fakat Onur ve Burak olaylarından o kadar anlamsız, haksız ve radikal prim yaptılar ki o sevgi selinde takımı bırakabilmek için bahane bulamadılar.
Şu yaşananlara akıl sır ermez. Gerçekler apaçık ortadayken siyaha beyaz, beyaza siyah demek olağanüstü bir akıl tutulması.
Ekonomi ve sportif birlikte yürüsün, Trabzonspor başarılı olsun diye cebinden dünyaları veren adam hırsız, cebimden kuruş vermem diye elindekileri satıp dilencilik yapan kurtarıcı.
Trabzonspor şampiyonluğa oynamalıdır diyen hain, hiçbir hedefimiz yok diyen kahraman.
Adam koca Trabzonspor'u 1461'e çeviriyor, bir kişi de çıkıp aga sen napıyon demiyor. Kendi bile o kadar gaza geldi ki babacan triplerine girmeden röportaj veremez oldu.
Benim bir tane takıntım var bu ligde, o da Galatasaray. Sadri Şener takımı bunların altyapısı yaptığı dönemden beri ne Fener, ne BJK, bu takımın bu ligde bir tane maddi ve manevi düşmanı vardır. O da bu emeksiz kazanç müptelası, ligin şımarık zengin züppe çocuğu Galatasaray. Bu adamlara rezil olmayalım. Başka bir şey istemiyorum.
1) Sağ bekin ayak tarak kemiğinden sakatlandı. Sol bekinin yine maç sırasında parmağı kırıldı. Kalecinin bağları esnedi orta sahanın aşil tendonu koptu. Orta sahan hariç saydığın her mevkinin alternatif oyuncuları var (İbanez, Kamil, Arda) ve o oyuncuları alan da çok sevgilin ''Mükerrem'' bey. Ne iddia ediyorsun? Bu oyuncular istenerek mi sakatlandı? Bir takımın başına böyle talihsizlikler gelmiyor da haberimiz mi yok? sakatlanan her topçunun yerine 2-3 ayı idare etsin diye adam mı alınması gerektiğine inanıyorsun, fm mi oynuyorsun? Yusuf ile Abdüşü çıkarırsak takımın değeri 3 milyon euroymuş yok yav? Sosa, Rodallega, Hüseyin, Ekuban, Tony, Uğurcan, Novak, Onazi bizim topçular değil herhalde? Ya da bizi zirvede bu adamlar değil de babaannemin sığırları tutuyor. Bomboş bir paragraftı, geçelim.
2) Merak etme Teknik Direktörün 17 dava arasında borçtan batacak olan bu kulüpte üstüne bir de sakatlıklarla boğuşurken sakat olan kim varsa yerine birini koymayı başarıyor.
3) Kim aralıksız şakşaklıyor de hele bakalım? Twitter kullanıcıları falan mı? Başlığı takip ediyorsan herkes bir şeyleri olumlu olumsuz eleştirme eğiliminde. Ve senelerdir zirve yarışı vermeyen, krizi içindeki bu kulübe 10 haftadır umut veren bir başkan ve td'ye rağmen hala bu kadar eleştiri yöneltiğini de az gördüm. Ağaoğlu kimse ile siyasi bir çıkar uğruna ilişki kurmuyor. Günün gerekleri neyse onu yapıyor. Siyasetle iddia ettiğin ölçüde bir ilişkisi olsaydı bu transfer yasağı paşa paşa kalkardı.
4) Bunlar olacaklar değil de senin sı.mık temennilerine benziyor. 3 senede yaptığı transferlerde Hyun Jun Suk'a bile borcu olan bir adamı savunurken şunu yazarken hiç utanmıyor musun? ulan ligi bırak ziraatte bile ikinci turda elenen, kızılcabölüklü, gümüşhaneli gruptan 3. çıkan, 3 senede avrupa ligi bile görmeyen takım, bu sene ligde 4. ziraatte de yüksek ihtimal yarı finalde oynayacak. maaş bütçesini 36 milyondan 12 milyona düşüren takım da iki katı borçlanıp, küme düşecek he mi. avucunu YALA YALA YALA. Golf sahasına dönecek adam hiç buraya gelmezdi. Onu buraya getiren tek şey TS isminin büyüklüğünün büyüsü, içindeki samimi TS aşkıdır. şirketinin reklamını sponsor olarak stadyuma verip de 5 senelik alınacak sponsor ücretinin tamamını kendisi kullanmak için falan değildir yani
5) ulan buna yanıt bile verilmez. hadi yönetim kurulundakilere böyle bir ithamda bulundun da başkana demeye utan bari. hele bi sor bakalım hayrettin falan alabilmiş mi paralarını 7 ayda. aralık seçiminden sonra gidenlere sor hele:d
6) bence de.
7) evet sol cebinden almış sağ cebine koymuş. yazdığın şu paragrafta geçen hangi kelimeyi başarabilmiş 50 ayda de hadi bakalım?
-Ekonomi ? her sene istikrarlı biçimde, hiç bir önlem alınmadan, td ye bile senede 1.8 para verilerek arttı.
-Sportif Başarı? ilk 4 yok, herhangi bir madalya bile yok.
-Cebinden Para Vermek? emin ol muharrem yapmıştır onu emin ol, karşılığında da hiç bir şey almamıştır, hey allahım.
8) yine bir utanmazlık, aymazlık. kim bu duruma soktu seni? trabzonspor şampiyonluğa oynamalıdır demek evinde 3-0 dan maç vermek akhisardan 6 tane yemekse onu yapması kolay. ulan adam bunları demeden çatur çutur top oynattırdı takıma. şampiyon gibi oynayan, şampiyon gibi davranan hocası olan bir takım meydana getirdi. kucka, burak, onur göndermek satmak göt ister göt. o göt de mükreminde bulunmazdı zaten.
9) sen papağan mısın? okuman yazman yok mu? uefa mükreminin zamanında 3 yıllık plan verdi, mükremin de anlatıp duruyordu gerine gerine tvlerde. hani birinci sene 15 milyon zarar ikinci sene 0 zarar 3. sene de kar açıklamak lazım diye. hiç birini yapmadığı gibi içinden geçti kulübün. kuckaya 1.5 imaj bedeli veren şahsiyetin de verdiği sözleri tutması beklenemezdi zaten.
Yorum
-
Burda bir hasta güruh olusmuş . Yönetmi elestiren herkez hayin hasta ruhlu bir bunlar akpak En büyük Trabzonsporlu. Taaa ihoyu elestirdigimde secildigi gün kupanın sapını alamaz dedigimde kulubu batıracak 4.olmak size şampiyonluk gibi gelecek dedigimde aynı tipler millleti yine bu forumda yaftalıyordu .ihonun fedayiligini yapaıyordu. Hic utanmadan simdi ihoya ana avrat sövüyorlar. Trabzonsporu mahfettiniz el birligiyle mahfettiniz koca kulubü.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta'nın görevi bırakmadan evvel TRT Spor'a katıldığı programı izleyin bence. Kendisi 50.yılda şampiyonluk hedefi koyduklarından riske girip böyle bir kadro kurduklarını ama bu kadronun gelecek yıl devam etmesinin mümkün olmadığını açıkça dile getirdi. Yani Usta kalsaydı bu oyuncular dağılmazdı tarzında bir düşüncenin gerçeklik payı yok. Kaldı ki aldığı oyuncuların ne bonservislerini ödedi, ne de maaşlarını doğru dürüst verdi. Mevcut yönetimin de eleştirilecek bir dolu noktası var. En basitinden Burak ve Kucka'yı sezon başında satarak daha az zararla onlardan kurtulmamızı sağlayabilirlerdi. Fakat geçmişteki hataların bedelini bu yönetimin ödemesi, o hataların bu yönetim tarafından yapıldığı anlamına gelmiyor...
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "İyi bir başarı ortaya çıkması adına kurduğumuz hayaller maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Niye kongreye gitmiş olduk; şimdi, iyi bir takım maliyetli bir takım kurduğunuzda 1 senede şampiyon olamayabilirsiniz iyi bir takımla ama eksikiğinizi tamamlayıp gelecek sene, gelecek sene olabilirsiniz. Ama bu kez ekonomik olarak çok güçlü bir şekilde bunu sürdürebiliyor olabilmeniz lazım. Ben bunun artık sürdürülemeyeciğini gördüğüm içn bizim artık benim düşündüğüm görüşün değil de bir başka görüşün yürümesinin doğru olacağını yani 160 milyon euro borcu olan bir kulübün iddialı hedef koyduğunda ki biz bunu yaptık bu maliyetleri karşılayacak gücünün uzun süre olması lazım. Trabzonspor'un borcu buna müsade etmiyor."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum