Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 10 yıldır trabzonspora gelen yabancı oyuncuları inceleyelim çoğu 3 milyon euro dan fazla eden oyunculardı.

Bazısı para alamadım diye gitti uefa ve fifaya şikayet etti. Bazıları şehri beğenmedi 2-3 maç oynayıp kaçtı.

Sonra ne oldu bu adamlara paralarını ödeyemedik borç birike birike bu günlere geldi ne yazık ki.

Trabzonda para mı var istanbul ile yarışacaz? Özel helikopterlerle getirilen aykut demirleri yazmıyorum bile. İho dönemi kırılma noktası oldu milyon eurolar harcanan oyuncular ile ligde kupada hiç bir başarı elde edemedik.

Başkan haklı beyler oturduğumuz yerden atıp tutmak kolay istanbul takımları devre arası kagawayı getirir diagne ye 13 milyon euro verir ama biz veremeyiz bu şekilde onlarla yarışırsak batarız.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Muharrem sadece taraftara verdiği sözleri tutmamakla kalmamış yetinmemiş üstüne Uefa'ya verdiği sözleri de tutmamış..Bugün geldiğimiz noktada Uefa'dan yaptırım yiyebiliriz..

Uefa'ya verdiği yol haritasına sadık kalmayan Muharrem daha tvit mivit atmıyor nedense...

Futbolculara söz verdiğin ödemeleri yapmayacaksın kulüplere söz verdiğin ödemeleri yapmayacaksın Uefa'ya verdiğin sözleri tutmayacaksın battık beyler deyip görevden kaçacaksın..

Normal bir kulüpde Muharrem gibi adamları kulüpden ihraç ederler bizde ise tersi oluyor herif utanmadan sıkılmadan tıvıtırdan parasını ödemediği futbolcular üzerinden prim kasmaya ve şakşaklanmaya devam ediyor..

Şimdi biz Uefa'dan men cezası yersek sorumlusu Ağaoğlu olacak öyle mi?

İnönü'nün dediği gibi...Hadi canım sende.
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana kimse eleştirme demiyor. Eleştiriyorum ayağına ikide bir adami itibarsizlastirma. Neyi açıklamasini bekliyorsun, Usta'nın UEFA'ya taahhüt ettiği rakam te onun zamanında iç edilmiş diyor adam daha nasıl açıklayıcı konuşacak. Herif götünün üzerine 1 dakika oturmuyor servetini teminat göstermiş kulübün her gün ödenmesi gereken borçlarına para arıyor, bu adamı mesnetsizce eleştirenleri eleştiren ben milleti kutuplaştiriyorsam helal olsun bana.
        Fatih Bey mesnetsizce eleştirmiyorum, sizin savunmanız mesnetsizce şık olmayan bir üslupta. Savunacağım diye öyle cevaplar yazıyorsunuz ki kendinizce ince ince aşağılıyorsunuz insanları. Sonuç olarak anlatabileceklerim, karşıdakinin anlayabileceği kadar... Kendi adıma konuyu kapatıyorum.

Bu arada yönetimin üyelik aidatlarıyla ilgili siteden yayınladığı bildiriye tam destek olunması lazım. https://www.trabzonspor.org.tr/tr/ha...uyuru-7-2-2019

6,5 milyon TL borcu var milletin.. Ama asalak bir üye portföyümüz olduğu için bir başkan adayının ödemesi beklenecektir muhtemelen... Bedava bilet, bedava forma, bedava üyelik bekleyen zihniyetten,bir bakıma adamcılıktan kurtulmadıkça kurtuluşumuz olamaz... Umarım ödemeyen kim olursa olsun, üyelikleri iptal olur. Kulüp SMS kampanyası yaparken, üyeyim diye geçinenler bir zahmet borçlarını ödesinler...

Yorum

• bu gerçek mi ya.
          başkanımızın buna çözüm bulması lazım, büyük gelirden olmuşuz. taksit falan bir şekilde ayarlanmalı bu tutar toplanmalı.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Trabzonspor'a bir darbe daha...

Trabzonspor Burak Yılmaz'ın transferi dolayısıyla Necdet Ergezen'e 325 Bin Euro ödemediği gerekçesiyle, menajer UÇK'ya başvurmuştu.

61SAAT HABER SERVİSİ - Yapılan görüşmeler neticesinde dosyayı inceleyen tahkim kurulu faizlerle Trabzonspor’un parayı Necdet Ergezen’e ödemesine hükmetti.

Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbol menajeri Necdet Ergezen ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 08.11.2018 tarih ve E.2018/556 - K.2018/566 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi kararın onanmasına, oybirliği ile, karar verilmiştir.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu gerçek mi ya.
              başkanımızın buna çözüm bulması lazım, büyük gelirden olmuşuz. taksit falan bir şekilde ayarlanmalı bu tutar toplanmalı.
              [ATTACH]16735[/ATTACH]
              Tam liste var en yüksek tutar 1100 TL civarı.. Herkes çok rahat öder normalde ama çoğu birilerinin ödemesine alışmıştır...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Bey mesnetsizce eleştirmiyorum, sizin savunmanız mesnetsizce şık olmayan bir üslupta. Savunacağım diye öyle cevaplar yazıyorsunuz ki kendinizce ince ince aşağılıyorsunuz insanları. Sonuç olarak anlatabileceklerim, karşıdakinin anlayabileceği kadar... Kendi adıma konuyu kapatıyorum.

Bu arada yönetimin üyelik aidatlarıyla ilgili siteden yayınladığı bildiriye tam destek olunması lazım. https://www.trabzonspor.org.tr/tr/ha...uyuru-7-2-2019

6,5 milyon TL borcu var milletin.. Ama asalak bir üye portföyümüz olduğu için bir başkan adayının ödemesi beklenecektir muhtemelen... Bedava bilet, bedava forma, bedava üyelik bekleyen zihniyetten,bir bakıma adamcılıktan kurtulmadıkça kurtuluşumuz olamaz... Umarım ödemeyen kim olursa olsun, üyelikleri iptal olur. Kulüp SMS kampanyası yaparken, üyeyim diye geçinenler bir zahmet borçlarını ödesinler...
                Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş ne kongresi yahu?

Allah aşkına bir geri çekilin, bitmediniz...

Yeter artık...

Böyle kaostan beslenen bir kitle olur mu?
                  Sen anlama özürlüsümüsün .Seçimli kongremi diyorum baskan degissin mi dedim hedefin belirlenmesi açısından karar alacaksın almak zorundasin dedim..Kücuk takım gibi yönetilen buyuk takım olmaz .Delegene soracaksın buyuk Trabzonspor mu olarak kalmak istiyorsunuz yoksa g.birligi tarzı butik bir takim olarak mı devam etmek istiyorsunuz.Ikinci şık çogunluktaysa sampiyonluk beklentisi olmayacagı icin oyuncularınida saga sola satar borcu ödersin kimsenın gıkıda cıkmaz rahatca yonetirler istedigi gibi kulubu.Yoksa 3.lig topcusuyla kadro kurup ben büyük takımım diye ortalıkta dolaşacaksan dolaştırmazlar adamı gulerler kepaze olursun.Bilbaoyu görmüyormusun adamlar zamanında karar almış altyapıyla oynuyorlar sampiyonluk veya herhangi bir basarı hedefi veya kıstası yok ligdede düşmeyelim diyorlar oldu bitti.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• En az 2-3 sene daha bu borçlar bitmez yazık gerçekten nerde amele varsa bu takımı yönetmiş şimdi de bunları temizleye çalışıyorlar başkanın işi zor muhtemelen transfer yasağı kalkmamasının altında bunlar vardı.

Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadelesine devam eden Trabzonspor, bir yandan da ekonomik sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyor... Sezon sonuna kadar 15 milyon euro ödemesi gereken bordo mavililere FIFA’dan 3 uyarı birden geldi....
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Uefa dan men tehlikesi Var demişti başkan
                      Biz 2. 3. Olsak uefa dan men gelirse bu gençlere yazık olur
                      Batirdilar kulübü Ya hakkım varsa helal etmiyorum
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarattığı borç sarmalı.

Yokuştan aşağı yuvarlanan kartopu misali döviz+faiz etkisi ile büyüyerek.

Bu krizi, girdabı yaşamamıza sebep oldu.

Evvela iki yöneticinin, onlarla beraber hareket eden isimlerin kulüpten ihraç edilmeleri lazım.

Yorum

• Sağ bek yok, sol bek yok, kaleci yok, orta saha yok, Abdülkadir ve Yusuf'u çıkartsan takımın toplam değeri 3 milyon euro.

Yakında malzemeciyle maça çıkartacak bizi bakkal başkan.

Bir de bu adamı aralıksız şakşaklayanlar var. Kral çıplak demiyor kimse. Trabzon'da arkasını siyasete verenlerin, medyada doğru arkadaşlıkları olanların ne kadar kolay algı yaratabildiğinin vahim bir örneği 2018-2019 sezonu.

Önümüzdeki sezonlarda olacaklar belli. Borç iki katına çıkacak, takım küme düşecek, suçu başkasına atacak, yalandan iki gözyaşı döküp golf sahalarına geri dönecek.

Büyük ihtimal bunlar yönetim kurulu olarak kulüpte olan alacaklarını toplayabilmek için meydanı boş bulup başa geçtiler fakat Onur ve Burak olaylarından o kadar anlamsız, haksız ve radikal prim yaptılar ki o sevgi selinde takımı bırakabilmek için bahane bulamadılar.

Şu yaşananlara akıl sır ermez. Gerçekler apaçık ortadayken siyaha beyaz, beyaza siyah demek olağanüstü bir akıl tutulması.

Ekonomi ve sportif birlikte yürüsün, Trabzonspor başarılı olsun diye cebinden dünyaları veren adam hırsız, cebimden kuruş vermem diye elindekileri satıp dilencilik yapan kurtarıcı.

Trabzonspor şampiyonluğa oynamalıdır diyen hain, hiçbir hedefimiz yok diyen kahraman.

Adam koca Trabzonspor'u 1461'e çeviriyor, bir kişi de çıkıp aga sen napıyon demiyor. Kendi bile o kadar gaza geldi ki babacan triplerine girmeden röportaj veremez oldu.

Benim bir tane takıntım var bu ligde, o da Galatasaray. Sadri Şener takımı bunların altyapısı yaptığı dönemden beri ne Fener, ne BJK, bu takımın bu ligde bir tane maddi ve manevi düşmanı vardır. O da bu emeksiz kazanç müptelası, ligin şımarık zengin züppe çocuğu Galatasaray. Bu adamlara rezil olmayalım. Başka bir şey istemiyorum.

Yorum

• öze dönüş projesinin patlayacağını ben de düşünüyorum ama elimizde bi tek bu kaldı ve başkana/yönetime suç bulmuyorum. her cebinde parası olan, kulübe yatıran adam gelip başkanlık yapacak diye bi kural yok. bunların beceriksiz yöneticiliği yüzünden transfer cezası aldık. ikinci yarıya iyi başlayamamızın sebebi sakatlıklar ve yerlerini dolduracak adam olmaması. e bunda ben yönetimin suçunu görmüyorum, transfer tahtası açık olsa ve transfer yapmasalar o zaman eleştirirdik. eldekiler bu, yapacak bir şey yok.

Yorum

• Bunları diyen de Usta'nın kadrolu şakşakcısı.

Trabzonspor'u kafasında ayağa düşürenlere söyleyecek tek kelime yok aslında. Laf edince kutuplastiran herif oluyoruz.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ekonomi ve sportif birlikte yürüsün, Trabzonspor başarılı olsun diye cebinden dünyaları veren adam hırsız, cebimden kuruş vermem diye elindekileri satıp dilencilik yapan kurtarıcı.

Trabzonspor şampiyonluğa oynamalıdır diyen hain, hiçbir hedefimiz yok diyen kahraman.

Adam koca Trabzonspor'u 1461'e çeviriyor, bir kişi de çıkıp aga sen napıyon demiyor. Kendi bile o kadar gaza geldi ki babacan triplerine girmeden röportaj veremez oldu.
                                Muharrem Usta'nın görevi bırakmadan evvel TRT Spor'a katıldığı programı izleyin bence. Kendisi 50.yılda şampiyonluk hedefi koyduklarından riske girip böyle bir kadro kurduklarını ama bu kadronun gelecek yıl devam etmesinin mümkün olmadığını açıkça dile getirdi. Yani Usta kalsaydı bu oyuncular dağılmazdı tarzında bir düşüncenin gerçeklik payı yok. Kaldı ki aldığı oyuncuların ne bonservislerini ödedi, ne de maaşlarını doğru dürüst verdi. Mevcut yönetimin de eleştirilecek bir dolu noktası var. En basitinden Burak ve Kucka'yı sezon başında satarak daha az zararla onlardan kurtulmamızı sağlayabilirlerdi. Fakat geçmişteki hataların bedelini bu yönetimin ödemesi, o hataların bu yönetim tarafından yapıldığı anlamına gelmiyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X