Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yapılmadığı için bu yönetimi suçlamıyorum aksine yapmadıklarına seviniyorum yaptıkları transferlerle ne kadar futboldan anladıklarını gözler önüne seriyorlar....
    Benim eleştirim TUTARSIZLIK VE HAYAL SATMALARI lakin şuanda işleri istedikleri gibi gidiyor bu kadar başarısızlığa rağmen iyi sayılabilecek destek buldular hem Şehirden hemde taraftardan umarım camia herşeye rağmen bu kaos ortamından büyüyerek çıkar ve biz yanılırız....
    Doğruyu ve Yanlışı şimdiki zaman belirlemez Tarih belirler tutturmuşlar doğru işler yapıyor bu yönetim eleştirmeyin köstek olmayın her neyse Şamil Ekinci ve Atay Aktuğ başkanıma selamlar sizin gibisi gelmedi şu camianın başına......
    Atay Aktug mu ? dinamo kiev rezilliginin sorumlularindan kendisi
    adam akilli transfer yapmayip elemeleri geçtikten transfer yapacagim dedi, elendi oturdu asagi...
    bizim dönüm noktamiz o karsilasmadir, ne anorthosis ne baska
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atay Aktug mu ? dinamo kiev rezilliginin sorumlularindan kendisi
      adam akilli transfer yapmayip elemeleri geçtikten transfer yapacagim dedi, elendi oturdu asagi...
      bizim dönüm noktamiz o karsilasmadir, ne anorthosis ne baska
      Yüzde yüz katılıyorum. Atay Aktuğ defansa takviye yapacağına biz şampiyonlar ligine girelim oradan gelecek para ile transfer yaparız dedi. Be adam sen transfer yapmadan nasıl gireceksin şampiyonlar ligine?

Yorum

• Yazik ya

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilmediğim için soruyorum. Stadın adını birkaç yıllığına Usta'nın Medical Park'a sattık orası tamam ama spor kanallarında sık sık Akyazı ŞG Spor Kompleksi olarak geçiyor. Yani bütün araziyi kapsıyor. Sorum şu; stadın adı hariç kompleksin adından para kazanamaz mıyız ? Şenol Güneş isminin hiçbir ücret ödenmemesine rağmen bu alana verilmesi saçma değil mi ? Kulüp zor durumda, kompleksin adına sponsor istiyoruz dersek kim karşı çıkar ? Al sana dosyaları temizlemelik sağlam gelir kapısı. Boş boş Şenol Güneş yazacağına QNB yazar, Vestel vs.. yazar ?

Akyazı QNB Spor Kompleksi, Medical Park Arena'dan herkese iyi akşamlar!

Berat bey göreve lütfen... Böylesine büyük gelir kapısı nasıl boş bırakılır anlamıyorum, Şenol Güneş ne arkadaş hayır kurumuyuz sanki koca alanın ismini bedavaya rakip takım antrenörüne veriyoruz.
          Bu benim de dikkatimi çekti. De çözümü bence yanlış yerden bekliyorsun gibi Siyaset Usta'ya kızgındı. Belki de onun temayülüdür bu gizli sansür.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: " Bizim ve Fenerbahçe için verilen süre doldu. Trabzonspor ile ilgili önümüze 3 yıllık tablo koydular. "Bütçenin dışında kaldınız. 2019'da 5 milyon Euro açık vereceğiz deyip 50 milyon Euro ile karşımıza çıktınız. Biz karşımızda kurum görmek isteriz. Yönetim değişmesi önemli değil" dedi. Bu 84 üncü maddede yaptığımız değişiklği ve kadromuzdaki 16 oyuncumuzun altyapıdan olması ile altyapı planımızı sunduk kendilerine. Uefa ile yaptığınız anlaşmaya uymazsanız men alırsınız. Bu duruma getirenlerin bunu düşünmesi gerekir. Hoşlarına giden konu sattığımız ve aldığımız oyuncular arasındaki fark. Onları tatmin eden sermaye artırımı oldu. Bizi ceza kuruluna sevk etmeden 8 ay bekleyin dedik. Buradan gelecek bir ceza geleceğe dönük Trabzonspor'u etkileyeceğini anlatmaya çalıştık kendilerine. "
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "15 milyon Euro bir ödemenin yapılması halinde transfer tahtasının açılması mümkün. Ama önceliğimiz o değil. Elimizdeki kadro ile ligi ve kupayı bitirmek. Ama ardı ardına patlayan dosyalar var. Kulüp ciddi şekilde UEFA, FIFA ve TFF'de iflasın eşiğine getirilmiş. 15-20 günde 5 kilo verdim stresten. Bir dosyayı kapatmadan diğeri patlıyor. Milan'a olan taksiti ödedik sonraki taksit geldi. Çin kulübünden aynı şekilde. Türkiye'nin en büyük külübünü yönetiyorsunuz. UEFA ile bir anlaşma yapmışken 5 milyon Euro'ya düşecekken 50 milyon Euro'ya çıkmak akıl işi değil. İflasın eşiğinden döndük mü göreceğiz. "
              Murat

Yorum

• bir zahmet sponsorlarla halletmeye çalışsın. başkanı severim ama usta da ilk geldiğinde bu kadar isyan ediyordu sonucu gördük.
                başkanımız haklı ama bunu anlatmasına gerek yok çözüm önerilerini ifade etsin bize 15 milyonu nasıl bulabiliriz onları anlatsın.

bu gidişle seneye de transfer yapamayacağız. 12-13 isimle 2 sezon idare ederiz küme düşmeden

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet Ağaoğlu: "15 milyon Euro bir ödemenin yapılması halinde transfer tahtasının açılması mümkün. Ama önceliğimiz o değil. Elimizdeki kadro ile ligi ve kupayı bitirmek. Ama ardı ardına patlayan dosyalar var. Kulüp ciddi şekilde UEFA, FIFA ve TFF'de iflasın eşiğine getirilmiş. 15-20 günde 5 kilo verdim stresten. Bir dosyayı kapatmadan diğeri patlıyor. Milan'a olan taksiti ödedik sonraki taksit geldi. Çin kulübünden aynı şekilde. Türkiye'nin en büyük külübünü yönetiyorsunuz. UEFA ile bir anlaşma yapmışken 5 milyon Euro'ya düşecekken 50 milyon Euro'ya çıkmak akıl işi değil. İflasın eşiğinden döndük mü göreceğiz. "
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 61SAAT HABER SERVİSİ -
                  Trabzonpor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ümraniyespor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar yaptı. FİFA ile süren görüşmelerle ilgili konuşan Ağaoğlu, "‘Ödemeler ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Ödemeler yapıyoruz ancak sorunlar bitmiyor. Bir dosyayı kapatmadan FIFA’dan bir uyarı daha geldi” dedi. İlk olarak Sosa ve Kucka’nın transferiyle Milan’dan uyarı geldiğini aktaran Ağaoğlu, “1 milyon 200 bin Euro uyarısı geldi” derken Burak ve Novak’ın eski kulüplerinin de bordo-mavililere uyarı çektiğini şu sözlerle aktardı: “Çin kulübünden geldi, Midylantd’dan geldi. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Bu tür anlaşmalar yapılırken indireceğim derken 50 milyon Euro’ya çıkarmak akıl mantık almıyor iflasın eşiğinden döndük mü dönemedik mi tüm çabamız dönmek yönünde”

Yorum

• başkanım buraları okuyorsan yaz transfer döneminde premier ligden gençleri kiralama yoluna git.amiri yi bonservisi ile alacağımıza premier lig kulüplerinin keşfettiği oyuncuları kiralamak daha mantıklı.

ikincisi kondüsyoner fitness antrenörü ve sağlık ekibinin tamamen değişmesi gerekiyor.oyuncuların fizik gelişimi ve sakatlık durumları normal değil.

üçüncüsü yazıcıyı defanstan top çıkartan bir sistemi sahada uygulatmayan yeni bir teknik direktör bulman.

ünal hocamın maaşı uygun ama ünal hocamın uyguladığı sistem dolayısıyla ömür ve yazıcının geriye doğru gittiğini bonservislerinin düştüğünü görüyoruz.yani ünal hocamız oldukça pahalıya mal olacak bize . gibi geliyor .net
                    TEKKEBALL

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan flaş UEFA açıklamaları

Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ümraniyespor maçının ardından Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, kulübün içinden geçtiği süreci yorumlarken sakatlıklar, transfer yasağı gibi olumsuzluklara rağmen takımın iyi futbol oynamaya çalıştığını belirterek "Oynadığımız futbol bize yakışan bir futbol değildi belki ama kupa maçları her zaman böyle olur. Çok güzel futbol beklemek fazla iyimserlik oluyor. İki ayaklı bir maç. Atacağımız bir gol bizi farklı yere taşıyabilir. Şanssızlıklar ve sakatlıklar var, kadronun da dar oluşu sıkıntı." dedi.

UEFA ile yapılan anlaşmayı hatırlatan Ağaoğlu " Trabzonspor bu günlere tesadüf eseri gelmedi. UEFA'da bir anlamda duruşmaya katıldık. Bizim ve Fenerbahçe için verilen süre doldu. Trabzonspor ile ilgili önümüze 3 yıllık tablo koydular. "Bütçenin dışında kaldınız. 2016'da bize verdiğiniz bütçenin 15 Milyon Euro, 2017'de 22 Milyon Euro dışında kaldınız. 2019'da 5 milyon Euro'ya indirme sözü vermişken 50 milyon Euro ile karşımıza çıktınız. Biz karşımızda kurum görmek isteriz. Muhattabımız kurumdur, yönetim değişmesi önemli değil" dediler. Bu 84'ncü maddede yaptığımız değişikliği ve kadromuzdaki 16 oyuncumuzun altyapıdan olması ile ilgili planımızı sunduk kendilerine. Uefa ile yaptığınız anlaşmaya uymazsanız ceza kuruluna sevk edilirsiniz ve men alırsınız. Bu duruma getirenlerin bunu düşünmesi gerekir. 5 Milyon Euro'ya düşmesi gerekirken 50 Milyon Euro'ya çıkıyorsa zaten oraya bir daha gidemezsiniz. Hoşlarına giden konular sattığımız ve aldığımız oyuncular arasındaki fark, gelir getirici projelerimizi de sunduk. Onları en fazla tatmin eden sermaye artırımı oldu. Bizim talebimiz de şu oldu "Lütfen ceza kuruluna sevk etmeden 8 ay bizi izlemeye alın. Eğer çizdiğiniz çizginin dışına taşarsak her türlü cezaya razıyız" dedik. Buradan gelecek bir ceza geleceğe dönük olarak Trabzonspor'u etkileyeceğini anlatmaya çalıştık kendilerine. " şeklinde konuştu

Haziran ayında transfer yasağının kalkması için büyük bir ödeme yapılması gerektiğini belirten Ağaoğlu "15 milyon Euro civarında bir ödemenin yapılması halinde transfer tahtasının açılması mümkün. Ama önceliğimiz o değil. Elimizdeki kadro ile ligi ve kupayı bitirmek. Haziran ayına yaklaştığımızda düşündüğümüz bir konu. Ardı ardına patlayan dosyalar var. Uçurumun eşiğinden döndük mü dönmedik mi bilmiyorum ama kulüp çok ciddi şekilde UEFA, FIFA ve TFF'de iflasın eşiğine getirilmiş, işin acı tarafı bu. 15-20 günde 5 kilo verdim, stres bir taraftan , üzüntü bir taraftan... Bir dosyayı kapatmadan diğeri patlıyor. Milan'a olan 1 Milyon 200 bin Euro borcu ödedik ve şuanda FIFA'dan ikinci bir uyarı geldi bir sonraki taksit 1 Milyon 200 Bin Euro.... Çin kulübünden ve Midjtland kulübünden de aynı şekilde. Kimseyi de suçlamak istemiyorum ama burası Trabzonspor kulübü, Türkiye'nin en büyük külübünü yönetiyorsunuz. Bu tür harcamalar yaparken UEFA ile bir anlaşma yapmışken 2018'de 5 milyon Euro'ya indireceğim gelir gider farkını derken bunu 50 milyon Euro'ya çıkarmak gerçekten akıl işi değil. İflasın eşiğinden döndük mü göreceğiz. İnşallah bütün bu zorlukların üstesinden gelmeyi de başaracağız. " dedi.

Ağaoğlu son olarak "Ankaragücü maçı ne ise Galatasaray maçı da o. Futbolcular yoruldular, alternatifleri yok ama kadro bu. Uğurcan dahi sakatlığına rağmen oynamak istedi. 17 yaşındaki Arda çıkıp mükemmel oynadı. Sosa'nın Galatasaray maçında oynaması zor gözüküyor. Uzun bir süreç var önünde. Rehabilitasyon süreci bitmeden riske ettiğiniz zaman Allah korusun Onazi'de yaşadığımız gibi bir sıkıntı yaşayabiliriz, bunu da kimse istemez." ifadelerini kullandı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 06.02.2019, 00:34.
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Ağaoğlu: "15 milyon Euro bir ödemenin yapılması halinde transfer tahtasının açılması mümkün. Ama önceliğimiz o değil. Elimizdeki kadro ile ligi ve kupayı bitirmek. Ama ardı ardına patlayan dosyalar var. Kulüp ciddi şekilde UEFA, FIFA ve TFF'de iflasın eşiğine getirilmiş. 15-20 günde 5 kilo verdim stresten. Bir dosyayı kapatmadan diğeri patlıyor. Milan'a olan taksiti ödedik sonraki taksit geldi. Çin kulübünden aynı şekilde. Türkiye'nin en büyük külübünü yönetiyorsunuz. UEFA ile bir anlaşma yapmışken 5 milyon Euro'ya düşecekken 50 milyon Euro'ya çıkmak akıl işi değil. İflasın eşiğinden döndük mü göreceğiz. "
                        iho dan sonra ağaoğlu gelseydi bu ekonomik durumu daha kolay aşabilirdik lakin ihonun üzerine bide muro gelince adeta tuz biber ekti ekonomiye.

muro geldiğinde ağaoğlunun şimdi uyguladığı sisteme gececek diye herkes bekledi.lakin muro iho nun devamı oldu.adeta kulübün içini boşalttılar .net
                        TEKKEBALL

Yorum

• Sezon sonu yönetim değişir anlaşılan bu yükün altından Ağaoğlu kalkamayacak..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon sonu yönetim değişir anlaşılan bu yükün altından Ağaoğlu kalkamayacak..
                            Böyle bir yükün altından kim kalkabilir ağaoğlu da kalkamayacaksa?
                            5 milyon euroluk hedefi 50 milyon euro yapmışız, rezillikde zirve.
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yani istanbul takımları batmıyor biz batıyoruz öyle mi?

Yorum

• 2018'in son 7-8 ayı başkası mı kulübü yönetti? 2018 yılı içinde nereye para harcanmış, bir açıklasa başkan ya... Hep muğlak cümleler, hep bir dert yanma, ağlama duvarı yaptı mikrofonları... Anladık kötü bütçe ama karşılığında ne yapıyoruz onu da anlat arada... Kredi almak ve oyuncu göndermek dışında 3. finans girdimiz olacak mı? 2 tane gelir getirici proje vardı, hani neredeler?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X