Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ger aliyorum tahminimi. Fifa'da biraz arastirip haber buldum.
    Trabzonspor sanctioned with registration ban for non-payment of transfer fee

(FIFA.com) <time pubdate="09/03/2018 14:54:00" datetime="09/03/2018 14:54:00" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px;">09 Mar 2018</time>
    The Turkish Süper Lig club, Trabzonspor, have been sanctioned by the Bureau of the Players’ Status Committee and, on the basis of art. 12bis par. 4d) of the Regulations on the Status and Transfer of Players, have been banned from registering any new players, either nationally or internationally, for one entire registration period.
    Following a review of the case, the club were notified of the decision on 29 January 2018, which was subject to payment of an outstanding transfer fee due to AS Trenčín of Slovakia within 30 days of being notified about the decision.
    As a result of non-payment to AS Trenčín within 30 days, Trabzonspor are banned from registering any new players - either nationally or internationally – for the entirety of the next registration period.

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 05.02.2019, 12:36.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmediğim için soruyorum. Stadın adını birkaç yıllığına Usta'nın Medical Park'a sattık orası tamam ama spor kanallarında sık sık Akyazı ŞG Spor Kompleksi olarak geçiyor. Yani bütün araziyi kapsıyor. Sorum şu; stadın adı hariç kompleksin adından para kazanamaz mıyız ? Şenol Güneş isminin hiçbir ücret ödenmemesine rağmen bu alana verilmesi saçma değil mi ? Kulüp zor durumda, kompleksin adına sponsor istiyoruz dersek kim karşı çıkar ? Al sana dosyaları temizlemelik sağlam gelir kapısı. Boş boş Şenol Güneş yazacağına QNB yazar, Vestel vs.. yazar ?

Akyazı QNB Spor Kompleksi, Medical Park Arena'dan herkese iyi akşamlar!

Berat bey göreve lütfen... Böylesine büyük gelir kapısı nasıl boş bırakılır anlamıyorum, Şenol Güneş ne arkadaş hayır kurumuyuz sanki koca alanın ismini bedavaya rakip takım antrenörüne veriyoruz.
      Arkada kalmasın merak ettiğim bir konu...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi de transfer yasağı almadık deyip bi de buna inanıyoruz. Bu tip provokasyonları körükleyen tipler hep aykırı uçuk takılmaya çalışanlar. Gelmeyin bunların gazına..

Kulüp resmi siteden açıklama yapmış daha ne yapması lazım? Başkan birer mektup da size yazsa iyi olur aslında. İyileşir iyileşmez bu konuyla ilgilenir heralde.
        İşine bak be adam. Sana ne milletin tipinden.

Yorum

Yalanla itham etmek; benim(varsa) hakaretimden daha ağır bir şey bence. Kurumsal bir şirket resmi bir açıklama ile konuyu açıklamış, bitmiş gitmiş. Ben inanmıyorum demek kuyuya bi taş atmaktır.
          Daha önce aldığımız cezada Kap açıklaması yapılmış bunda neden yapılmadı demek yalanla itham etmek midir?

Kurumsal bi şirket olduğumuz için sordum zaten

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce aldığımız cezada Kap açıklaması yapılmış bunda neden yapılmadı demek yalanla itham etmek midir?

Kurumsal bi şirket olduğumuz için sordum zaten
            Yasağa inanmıyorum diyosun işte. Kulüp yasak aldık diyor, sen hayır almadık diyorsun.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşine bak be adam. Sana ne milletin tipinden.
              Öyle her aklına eseni yazmak yok, milleti gaza getirmeye çalışıyosun ki söylediğimi üzerine alındın. Senin işin de bu mu?
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yasağa inanmıyorum diyosun işte. Kulüp yasak aldık diyor, sen hayır almadık diyorsun.
                Kap’a bildirim yapılmadığı için diyorum.

Sen inanabilirsin

Yorum

Öyle her aklına eseni yazmak yok, milleti gaza getirmeye çalışıyosun ki söylediğimi üzerine alındın. Senin işin de bu mu?
                  Özel mesaj olarak yazdım.
                  En son alper* tarafından düzenlendi; 05.02.2019, 14:08. Sebep: .

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buradaki yorumları okuyorum şaşırıyorum.Uzun yıllardır Trabzonspor'un menfaatleri düşünen bir başkan geldi onu da yeme çabasındayız.
                    M.Usta ne güzel transferler yapmış Mas satıp Novak almış kâr etmiş iyi de kardeşim Mas'ın bonservisi ödenmedi diye transfer yasağı yedik.Kucka ,Sosa,Burak vs bir kuruş ödenmeden vadeli alınmış ne güzel transferler öyle sen Trabzonspor'un geleceği ile oynadın kendi döneminde transferler yapıldı sonrasını düşünen yok.Ahmet Ağaoğlu sonrasını düşündüğü için mi kötü başkan yapmayın Allah aşkına
                    Okuduğunu anlamamışsın, yanlış yerdesin...

UEFA FFP total yıllık bütçeye bakıyor, paranı ödeyip ödeyememen ayrı bir konu.(oradan ceza aldık.) İkinci ceza da FFP için yolda...Başkan diyor ki 2018'de bütçe aşılmış... Döviz arttı, Türkiye şartları diyor... Eski yönetimi niye laf kalabalığı yapmakla suçladın canlı yayında... O zaman da dedik, yapma başkan gün gelir senin önüne de kur farkı çıkar dedik... Yine senin gibiler Başkan'ı savundu. Niye şimdi tükürdüğünüzü yalıyorsunuz. (Siz derken koşulsuz destekçiler, kişisel alma) Kur farkını geçelim: 2017'de aşılmayan bütçe, 2018'de nasıl aşıldı diyorum... Muhtemelen para girdisi 2017'de bir şekilde fazla oldu... Mevcut yönetimin girdileri belli... Transfer desen hepsini mevcut yönetim yaptı 2018'de... Novak örneğini gelir gider dengesine bağlı olarak verdim... Neyse anlamak isteyen anlar...

Burada daha öncede yazdım. Ağaoğlu'nu beğeniyorum ve TS için büyük şans olduğunu düşünüyorum ama geriye takılıp kalırsa, yaptığı hataları azaltacağına arttırır diyoruz... Ağaoğlu'nu seviyorum diye her yaptığı doğru olmak zorunda değil, vardır bir bildikleri deyip, oturamam...
                    En son anth tarafından düzenlendi; 05.02.2019, 14:18.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kap’a bildirim yapılmadığı için diyorum.

Sen inanabilirsin
                      Yukarıda fifa.com da yayınlanan konu ile ilgili açıklama var ama yine de sen bilirsin.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kulübümüz yeni Teknik Direktörümüz Mehmet Birinci ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. http://www.1461trabzon.com.tr/

Bu konuda eleştirebilir miyiz

Yorum

• Yukarıdaki trencin ve bero meselesi idi o kalkmıştı bu seneki ceza ise Milan sosa ve kucka karıştırmayalım...
                          Başkanın ve yöneticilerin söylemleri hiç uyuşmuyor her biri başka bir telden çalıyor...
                          Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yukarıdaki trencin ve bero meselesi idi o kalkmıştı bu seneki ceza ise Milan sosa ve kucka karıştırmayalım...
                            Başkanın ve yöneticilerin söylemleri hiç uyuşmuyor her biri başka bir telden çalıyor...
                            Zaten yönetimin ve başkanın açıklamaları birbirini tutmuyor. Genellikle yalanlar birbirine uyuşmaz.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zaten yönetimin ve başkanın açıklamaları birbirini tutmuyor. Genellikle yalanlar birbirine uyuşmaz.
                              Transfer yapılmadığı için bu yönetimi suçlamıyorum aksine yapmadıklarına seviniyorum yaptıkları transferlerle ne kadar futboldan anladıklarını gözler önüne seriyorlar....
                              Benim eleştirim TUTARSIZLIK VE HAYAL SATMALARI lakin şuanda işleri istedikleri gibi gidiyor bu kadar başarısızlığa rağmen iyi sayılabilecek destek buldular hem Şehirden hemde taraftardan umarım camia herşeye rağmen bu kaos ortamından büyüyerek çıkar ve biz yanılırız....
                              Doğruyu ve Yanlışı şimdiki zaman belirlemez Tarih belirler tutturmuşlar doğru işler yapıyor bu yönetim eleştirmeyin köstek olmayın her neyse Şamil Ekinci ve Atay Aktuğ başkanıma selamlar sizin gibisi gelmedi şu camianın başına......
                              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

Yukarıda fifa.com da yayınlanan konu ile ilgili açıklama var ama yine de sen bilirsin.
                                Yukarıdaki Bero yüzünden alınan cezanın haberi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X