Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok fazla skora ve şampiyonluğa göre yorumlar yapılıyor.bunlar doğru değil.başkanımızın felsefesi şudur:

Karınca uzun bir yola çıkacakmış gibi hazırlık yapıyormuş. Bunu görenler, hayırdır nereye deyince, karınca -hac yolculuğuna çıkıyorum demiş. Senin ömrün yetmez demişler. Karınca şöyle cevap vermiş; olsun hiç değilse hac yolunda ölürüm.

çok sabırsızız sanırım.başkan daha yeni gelmiş.bir yığın borç almış.kulüp normal şartlarda iflas etmiş.gelip burda şunu yapmadı bunu yapmadı diye eleştiriyorsunuz.el insaf.

kendiside söyledi.3 yıl toparlanma dönemi 3 yıl sonra ise atılım dönemi .net
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 09:31.
    TEKKEBALL

Yorum

• başkanın arkasında pek adamı yok yada olanda menfaatçi sanırım.. nakit akışında sıkıntı var.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok fazla skora ve şampiyonluğa göre yorumlar yapılıyor.bunlar doğru değil.başkanımızın felsefesi şudur:

Karınca uzun bir yola çıkacakmış gibi hazırlık yapıyormuş. Bunu görenler, hayırdır nereye deyince, karınca -hac yolculuğuna çıkıyorum demiş. Senin ömrün yetmez demişler. Karınca şöyle cevap vermiş; olsun hiç değilse hac yolunda ölürüm.

çok sabırsızız sanırım.başkan daha yeni gelmiş.bir yığın borç almış.kulüp normal şartlarda iflas etmiş.gelip burda şunu yapmadı bunu yapmadı diye eleştiriyorsunuz.el insaf.

kendiside söyledi.3 yıl toparlanma dönemi 3 yıl sonra ise atılım dönemi .net
        Hayal ligi varsa orada şampiyon olursun dostum bu kafayla .
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2011 de şampiyonluk kupasını vermeyenler mi bizim şampiyon olmamıza müsaade edecekler ?

Güzel futbol stress ve eğlence olsun diye oynuyoruz. Şampiyonluk kesinlikle hedefimiz olmamalı ...

Gerçekçi olmak lazım... Popülist söylemleri bırakın....
          ***GeNÇ***

Yorum

• yabancı biri yönetimi eleştirenlerin yazdıklarına inansa; sanır ki: bu takım her sene şampiyonluğa oynuyor ya şampiyon oluyor yada 2. veya 3. oluyor.

bu dediğiniz zamanlar en son 90 lı yıllarda oluyordu TS için. hami-ünal-ogün-abdullah-orhan-şota-tolunay-cengiz-osman vs kadro ile her sene şampiyonluğa oynardık yada arada kupa alırdık. ama 2000 li yıllardan sonra bu bitti.

2005 te gökdeniz-yattara-fatih tekke-şimkovyak-hüseyin iskeleti ile şampiyonluğa oynadık. bu takımda Özkan sümerin eseriydi.

sonra sadri şener geldi ve 2011 de ki şampiyon kadroyu kurdu. bu yıldan sonra da bir daha toparlanamadık. borç katlandı durdu ve artık çevrilemez hale geldi. gelir gider dengesi çok bozuldu.

TS mecburen şu anki yönetimin gittiği yola girdi. bu bir tercih değil artık zorunluluktu. belki çok ani ve iyice planlanmadan oldu. buna katılıyorum. çünkü sadece gençlerle mücadele etmek bana 6-0, 7-0 ları hatırlatıyor. ama bir kere karar verildi. bu sene ilk 5 te kalmak, gelecek sene 2-3 nokta transfer ve gelişen genç oyuncularla ilk 3 oynamak anlamına gelir. TS evet küçülüyor gibi gözüküyor ama büyümek için küçüldüğümüzü unutmayın
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah aşkına, hangi başarıyı elde ettik? Kupada gruptan çıktık ve Fenerbahçe'yi yendik diye başarılı mı olduk? Allah korusun, kupadan elenirsek, "Elendik ama 12 Milyon Euro bütçeyle elendik" mı diyeceğiz?

Bu söylemler ve gidişatı hayırlı görmüyorum.
              Bende görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah aşkına, hangi başarıyı elde ettik? Kupada gruptan çıktık ve Fenerbahçe'yi yendik diye başarılı mı olduk? Allah korusun, kupadan elenirsek, "Elendik ama 12 Milyon Euro bütçeyle elendik" mı diyeceğiz?

Bu söylemler ve gidişatı hayırlı görmüyorum.
                Geçen seneye kadar ligin 10.haftası lige ve kupaya havlu atip boktan top oynayan takım şimdi ligin 20.haftası şampiyonlar ilgine katilmak ve kupayı kazanmakta iddiasını koruyor ayrıca top oynuyor. 25 bin cezalı taraftarın olduğu haftada 20 bin taraftar tribündeki yerini alıyorsa demek ki iyi giden bir şeyler var.

Yorum

• Öncelikle Ustacı değilim onu yazayım, malum şahıslar zıplamasın hemen...

Sayın Başkan,

1. Konu:
                  Sezon başında 1. kalecin olan adamı kadro dışı bıraktın, yollamayı kafana koydun, iyi de yaptın...
                  Devre arası gelmeden 2. kalecin de kaleyi Uğurcan'a kaptırınca defolup gitti, iyi de oldu...
                  Siz ne yaptınız: göz göre göre (8 aydır ertelenmiş transfer yasağın ve taksit takvimin önünde dururken) transfer yasağı yediniz..
                  Şimdi ne oldu 3. kalecin de sakatlandı....

2. Konu:
                  Gidiyorsun UEFA'ya sunum yapıyorsun, çıkıyorsun diyorsun ki özellikle 2018'de bütçeyi çok aştık.... Neden aştık? Döviz yükseldi... Onu demeye hakkın yok, kendi ağzınla anlık hesaplaşmalar yüzünden o kapıyı kapattın başkan...
                  Hadi onu geçtim, 2018'de eski yönetim Mas'ı satıp Novak'ı aldı, az birşey kar yapıldı... Yaz transfer dönemini sen geçirdin, neden bütçe açıldı da Burak'ı, Kucka'yı, onu bunu yollamadın...

Güzel işler oluyor ama bazı konularda artık, şapkanızı önünüze koyun, halen başkalarını suçlamak üzerine savunmalar yakışmıyor...

Dua edelim yaz dönemi için de yasak yemeyelim, tüm lig 12-13 oyuncu ile bitmez...

Yorum

• GS den 4 yersek bizim başkan çıkar sahadaki kadro 3 milyon euro de biz 35 milyon euro ilede 6 yediydik iyi yoldasyiz der. Sürekli yok bilmem şu kadro su kadardı şimdiki bu kadar kıyaslaması artik sıkmaya başladı Karabük'te maliyet olarak 300 bin TL başarımı var ortada

Yorum

• Transfer yasağı işi hikaye bence. Oyunculara maaş ödeyemediği için neredeyse tüm oyuncular serbest kalma durumuna gelmiş Ankaragücü, Eskişehir, Elazığ gibi takımlar yasağı kaldırdı da biz kaldıramadık. Evet, ortada bir yasak var ama ben yönetimin bu yasağı kaldırmak için canla başla uğraştığını düşünmüyorum açıkçası. Zira karardan 2-3 gün sonra bir yöneticinin "yasak bizim için avantaj" demesi bu ihtimali güçlendiriyor benim için. Belki bu şekil maddi anlamda kulüp için iyi oldu ama ortada bir planlama eksikliği olduğu çok açık.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Kulübe bir şekilde sponsorlar bulup para sokması lazım, saha dışındaki performansı beğenmiyorum. Saha içini idare eden Ünal Karaman, saha dışında ha ceza yedik ha ceza yiyeceğiz korkusu yaşıyoruz. 1 kere transfer yasağı yedik, şimdi hem 2. yasak hem de Avrupa'dan men diyorlar, bize bu rezilliği yaşatmamalı. Damat Göksel Gümüşdağ iyi çalışıyor, bizim damattan hiç fayda göremiyoruz. Ülkenin 4 büyüğünden biriyiz, para saçma devri sona ermişken şu birkaç dosyayı kapatacak parayı bulup bizi kurtarmaları lazım.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1,5 2 milyar borc var adamda elinden geldigi kadar mücadele ediyor.

Yorum

• başkanım doğru yolda ilerliyor.

gelecek sezon için önerilerim:

fizik kondüsyon antrenörü,fitness antrenörü,sağlık ekibi transferi yapılması gerekiyor.bu kadar sakatlığın şansızlık nedeniyle olduğunu sanmıyorum.birşeyler ters gidiyor.süper ligin en iyi kalecisi olan uğurcan darbeye bağlı olmayan sakatlık yaşıyor.
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer yasağı işi hikaye bence. Oyunculara maaş ödeyemediği için neredeyse tüm oyuncular serbest kalma durumuna gelmiş Ankaragücü, Eskişehir, Elazığ gibi takımlar yasağı kaldırdı da biz kaldıramadık. Evet, ortada bir yasak var ama ben yönetimin bu yasağı kaldırmak için canla başla uğraştığını düşünmüyorum açıkçası. Zira karardan 2-3 gün sonra bir yöneticinin "yasak bizim için avantaj" demesi bu ihtimali güçlendiriyor benim için. Belki bu şekil maddi anlamda kulüp için iyi oldu ama ortada bir planlama eksikliği olduğu çok açık.
                              zorlama bir yorum işin iç yüzü hiç öyle değil bizim yasaklar uefa kaynaklı yukarıda saydığın klupler tff kaynaklı
                              meseleye fazla duygusal yaklaşıyorsunuz
                              ondan sonra usta ve iho gibi sağlam yalan söyleyenlerin eline kalıyoruz sayenizde
                              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncelikle Ustacı değilim onu yazayım, malum şahıslar zıplamasın hemen...

Sayın Başkan,

1. Konu:
                                Sezon başında 1. kalecin olan adamı kadro dışı bıraktın, yollamayı kafana koydun, iyi de yaptın...
                                Devre arası gelmeden 2. kalecin de kaleyi Uğurcan'a kaptırınca defolup gitti, iyi de oldu...
                                Siz ne yaptınız: göz göre göre (8 aydır ertelenmiş transfer yasağın ve taksit takvimin önünde dururken) transfer yasağı yediniz..
                                Şimdi ne oldu 3. kalecin de sakatlandı....

2. Konu:
                                Gidiyorsun UEFA'ya sunum yapıyorsun, çıkıyorsun diyorsun ki özellikle 2018'de bütçeyi çok aştık.... Neden aştık? Döviz yükseldi... Onu demeye hakkın yok, kendi ağzınla anlık hesaplaşmalar yüzünden o kapıyı kapattın başkan...
                                Hadi onu geçtim, 2018'de eski yönetim Mas'ı satıp Novak'ı aldı, az birşey kar yapıldı... Yaz transfer dönemini sen geçirdin, neden bütçe açıldı da Burak'ı, Kucka'yı, onu bunu yollamadın...

Güzel işler oluyor ama bazı konularda artık, şapkanızı önünüze koyun, halen başkalarını suçlamak üzerine savunmalar yakışmıyor...

Dua edelim yaz dönemi için de yasak yemeyelim, tüm lig 12-13 oyuncu ile bitmez...
                                söylediklerinin sadece bir kısmına katılıyorum

genel olarak eleştiri yaklaşım ve üslubumuz bu şekilde olmalı
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X