Fena derece salgın hastalıklar var dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
En son Okay transferinden Kayseriye para vereceğimiz davayı kaybettik o bile etkilemiştir başkanı eski yönetimlerin yatacak yeri yok harbiden.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
geçmiş olsun başkan.
maddi krizin getirdiği siyasi çekim alanı olmasaydı bazı konularda farklı bir profil görebilirdik. neyse.
daha öncede yazdım milli marş okunurken takımla birlikte bayrağa döndü bu oyunculara gösterdiği saygının vücut bulmuş halidir eğer direk başkanın fikri değilse o olay.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Totosundan bu kadar korkan bir camia, valla bravo. ELimize geçen fırsatların hiç birini neden değerlendirmiyoruz başkan ! Bu işin öbür tarafı da var. Ssadece şu ahlaksız sahtekarların değil bu işi yönlendirenlerin de ellerimiz iki yakalarında olacak !
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotosundan bu kadar korkan bir camia, valla bravo. ELimize geçen fırsatların hiç birini neden değerlendirmiyoruz başkan ! Bu işin öbür tarafı da var. Ssadece şu ahlaksız sahtekarların değil bu işi yönlendirenlerin de ellerimiz iki yakalarında olacak !
Üç kardeşlerden biri tarihin en kötü sezonunu yaşıyor, bir diğeri elindekileri satma derdinde, diğeri de şampiyonluk yarışının içinde bulunmasına rağmen gerekli takviyeleri yapmıyor veya yapamıyor. Hepsi kabullenmiş düzeni, sen gelmiş fırsattan istifade hemen camiaya giydirme derdindesin.En son recdodo tarafından düzenlendi; 26.01.2019, 08:57.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotosundan bu kadar korkan bir camia, valla bravo. ELimize geçen fırsatların hiç birini neden değerlendirmiyoruz başkan ! Bu işin öbür tarafı da var. Ssadece şu ahlaksız sahtekarların değil bu işi yönlendirenlerin de ellerimiz iki yakalarında olacak !
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani renktaş öyle bir tavrın var ki, görende ülke dipden başa her konuda adil bir düzen içinde bulunuyor sanır. Kimi kime şikayet ediyorsun? Ülke bir çift dudağın arasından çıkacak lafa bakıyor, sen iki yakasında olacak diyorsun.
Üç kardeşlerden biri tarihin en kötü sezonunu yaşıyor, bir diğeri elindekileri satma derdinde, diğeri de şampiyonluk yarışının içinde bulunmasına rağmen gerekli takviyeleri yapmıyor veya yapamıyor. Hepsi kabullenmiş düzeni, sen gelmiş fırsattan istifade hemen camiaya giydirme derdindesin.Ben dik duruş diyorum g.te g.t demekten bahsediyorum sen dudak fetişizminden bahsediyorsun bana. Kardeş yanlış anlama sakın beni ama ne çektiysek işte senin gibi teslimiyetçi, sapla samanı birbirine katan kafalardan çektik.
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir yazı mı nedir bu?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Nedeni anlaşılabilir şu yüzden.
BM yi ele alalım: BM'de ABD aleyhine karar çıkma olasılığı çok düşüktür nedeni de basittir. BM'yi en fazla fonlayan ülke açık ara ABD'dir ve bundan dolayı BM'nin her ortamında ABD'nin borusu öter.
Şimdi TS ekonomik durumdan dolayı celladı olan Demirören ile fotoğraf çekmiş, bakanlara olan girift bağlantılarla yönetim başkan belirlemiş camia. Bir de bu bağlantılarla kredi çekmiş ekonomiyi düzeltmeye çalışmış başaramamış daha da batmış. Şimdi eli mahkum sesini çıkarmıyor ki devlet baba vereceği üç kuruşu da kesmesin.
Ha bana kalsa bu rezilliktir.
Keşke küme düşeydik de hakkımızı sonuna kadar arıyaydık. Zira Hz. Ali'nin dediği üzere camia olarak hakkımızı geçtim şerefimizi de kaybetmek üzereyiz.
Yazıklar olsun.
Tek çözüm 2011-2012 sezonunda ligden çekilmekte idi. Bunu yapamayanlar kendi elleri ile bizi ateşe attılar.
Helal olsun (!)NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS camiasının bu şekilde davranması rezilliktir ama nedeni anlaşılabilir.
Nedeni anlaşılabilir şu yüzden.
BM yi ele alalım: BM'de ABD aleyhine karar çıkma olasılığı çok düşüktür nedeni de basittir. BM'yi en fazla fonlayan ülke açık ara ABD'dir ve bundan dolayı BM'nin her ortamında ABD'nin borusu öter.
Şimdi TS ekonomik durumdan dolayı celladı olan Demirören ile fotoğraf çekmiş, bakanlara olan girift bağlantılarla yönetim başkan belirlemiş camia. Bir de bu bağlantılarla kredi çekmiş ekonomiyi düzeltmeye çalışmış başaramamış daha da batmış. Şimdi eli mahkum sesini çıkarmıyor ki devlet baba vereceği üç kuruşu da kesmesin.
Ha bana kalsa bu rezilliktir.
Keşke küme düşeydik de hakkımızı sonuna kadar arıyaydık. Zira Hz. Ali'nin dediği üzere camia olarak hakkımızı geçtim şerefimizi de kaybetmek üzereyiz.
Yazıklar olsun.
Tek çözüm 2011-2012 sezonunda ligden çekilmekte idi. Bunu yapamayanlar kendi elleri ile bizi ateşe attılar.
Helal olsun (!)
Kepazelik bir değil iki değil. Güçten korkanlar, güce yaltaklananlar, siyasi kimliğini öne alanlar, ticari kaygılarına TS'yi meze edenler... uzuyor gidiyor. Camia derken sadece başkan ve yöneticilerden bahsetmiyorum. Bunun içinde taraftarı da var delegesi de var divanı da siyasetçisi de var şehiri de var gazetecisi televizyoncusu da var, var oğlu var. Her yanımızla sapır sapır döküldük. Büyük hayal kırıklığı. Yazacak çok şey var da bu kadarcığı bile yeter de artar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum