Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize seni kurtarır, bekle

Yorum

• geldiği ilk gün rıza'yı kovup, yeni hocasını getirecekti ama bizim başkan ancak ''800'de kaldık yüklenin'' der. ''şikeci trabzon'' diyen camiayı ziyaret eder. maliyetli futbolcuları göndereceğiz deyip, oyuncularını değersizleştirir. böyle giderse aralık'ı zor görür.
      En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 21:12.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu gidişle bu yönetim de gidici üyeler sizi o makama icraat yapın diye getirdi etkisiz eleman oljn diye getirmedi

Sadece bordo mavi .
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Rıza rezilliğini çekmek zorunda mıyız???
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Başkan yarın sabah 10:00 da aspor da
            “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Bi an önce boş işleri bırakması lazım rizespor kimdir gidip ziyaret ediyorsun şu ana kadar bi icraatı yok Ağaoğlu nun
              DOZER CEMİL

Yorum

• Radikal kararlar gerekli.
                Avrupaya katılım çok önemli.
                Başkanın asıl önemli sınavı ise teknik direktör seçimi..
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Hata 1; Tamamen ezberci bir yaklaşımla Rızaya tahammül etmesi.
                  Hata 2; Ekonomi konusunda gereksiz açıklamalar, köprüyü geçerken ayıya dayı dememek,

2-3 ay içinde geleceği belli olur, bu takımın artık hata yapma limiti yok, kadroyu ve hocayı temizleyip yeni ve sağlam bir yapı kurulmalı.

Yorum

• Şu tabloya bakınca miden bulanmıyor mu başkan? Allah sana imkan verdi. Yapmaya başla artık gerekenleri.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• kitap onerisi yapmıstık simdide müzik onerisi yapalım;

evanescene in "fallen" albumundeki "lacrymosa" gibi yada korn linking park ın "alternative metal" parcaları gibi deneysel müzkleri icra edecek aktiviteler yapmasını oneriyorum....
                      ıslak imza....

Yorum

• İstifa, istifa, istifa...
                        Yönetim seçim kararı almalı. Gelecek olan bundan kötü olamaz.
                        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 23:13.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yönetim büyük zorluklarla mücadele ediyor,

Taraftardan ekonomik destek bekliyor hepsine eyvallah ama kulüp bunlarla düzelmez,

Ya başarılı olacaksın sponsor kendi gelecek ya da kendi şahsi gücünü kullanacaksın sponsor bulacaksın.

Yeni yönetimden henüz az da olsa sponsor konusunda bir girdi göremedik kulübe.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Su asamada ne yapmasini bekliyordunuz.
                              Herkesi kovsa kaos ortami olusacak.
                              Zaten seneye hangi yolda olduklari belli olur.
                              Ben bundan kötüsü olamaz diyorum.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Her ne kadar şuana kadar doğru düzgün hamleleri olmasa da ben yönetimin bu işi kotaracağını düşünüyorum. H. Hacısalihoğlu ve Özkan Sümer tamamen takımın durumunun farkında. Bu iki isme güveniyorum. Bu seneyi gözden çıkarmışlar belli ki, ekonomik olarak da takım sıkıntıda bu yüzden direk olarak önümüzdeki sene için çalışıyorlar. Ağaoğlu da değişik bi adam söylemleri pek bir şey vaat etmedi ama iyi niyetli çalışacağına inanıyorum.. Genelde zaten bu tip adamlar böyle işleri kotarıyor. İnşallah öyle de olur. Şunu da göz ardı etmeyelim ki söylemde vaatte bulunacak bir TS de yoktu bu ortamda. Asıl yapacağı işleri lig bittikten sonra göreceğiz.

Yalnız şu bağış işi ve rize mevzusu aşırı saçma sapan işlerdi. Keza bu oyuncu grubunu Avrupa Kupası için motive etmelerini de beklerdim sanki takımı kendi haline bırakmış gibi bir izlenim var.

İleriye dönük olarak da takıma kazanç sağlayacak bir sürü şey var. Özellikle Akyazı üzerine düşmeliler, MAY tesislerinden devletten iyi para alabiliriz. Bedavaya da bir tesis koparsınlar bir zahmet. Stadın isim hakkı gibi gelirler de var daha birçok proje gerçekleştirilebilir. Özverili çalışmaları lazımi inşallah düzlüğe çıkacak bu kulüp.
                                En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 04:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X