Maldini misin Nesta mısın mübarek ?
Hüseyin Türkmen
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Tecrübe kazanıyor seneye çok daha iyi olacakTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...Yorum
-
-
-
Maçın ilk yarısında savunmada hazırlık pasları yapılırken orta sahaya attığı derin toplar mükemmeldi...Orta sahadaki merkez oyuncularını görerek bilerek dikine paslarla daha fazla beslemesini kendisinden bekliyorum...Bunu denedikçe işte aradığımız oyun kurucu stoper budur diyeceğiz..
Özgüveni olan en iyi stoperimiz kendisi..Maç oynadıkça tecrübe ve pozisyon bilgisi arttıkça taş gibi bir stoperimiz olacak..Gönül ister ki yanında tandem olarak uyumlu lider bir stoper olsun bir şeyler öğrensin..Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
her hafta tecrübe kazanıyor.gelişimi devam ediyor.2 yıl sonra süper ligin en iyi stoperine dönüşmesi işten bile değil.
bizim kaçırdığımız özellikle genç oyuncularda gözden uzak tuttuğumuz olay tecrübe ve birikimin her hafta oynadıkça sağlanıyor olmasıdır.TEKKEBALLYorum
-
Takımdaki en iyi oyuncu. Avrupalı scoutlar kesinlikle kaçırmaz Hüseyin'i. Seneye Avrupada..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
daha öncede söyledim bu takımın değişecek stoperi zargodur. Gelişimlerine göre iki hüseyinden biri kesin oynar yanlarına kaşarlanmış bir stoper almak lazım. Hüseyin kardeşim bazı istanbul takımları stoperleri gibi göz önünde değil ve bence bu bizim için daha da iyi çocuğun gelişimi doğru düzgün tamamlansınYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum