Bu milli takima cagrilmiyor diye S.G'ye küfür ettiginiz Hüseyin mi?
Hüseyin Türkmen
Daraltma
X
-
-
Sadece merakımdan soruyorum. Yeniden beke dönüştürülse yani oranın alternatifi olsa ne anlamda değişiklik olur?OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
bek oynayacak teknik kapasitesi yok
douglas a bakıyorsun yağ gibi akıyor.yetenekli çünkü.
türkmende stoper oynayacak fizik yok.hadi tekniği görmezden gelelim stoper için.TEKKEBALLYorum
-
Allah vergisi hızı var boy olarak da bek için uygun bir oyuncu ama pas oyununa dahil olamayacak bir bekle elbette yol katedemezsin. Bu durumda yapılacak tek şey var. Hüseyin fiziken çok gelişecek ve ona stoperlik öğretecek birileri ile çalışacak. Başka şekilde zor duruyor. Bir de hep merak etmişimdir mesela dünyada kendini kanıtlamış bir stoperle anlaşılamaz mı hoca olarak. Yani o adam alınacak ve o adam teknik ekibin bir parçası olacak stoperlere ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini öğretecek mesela.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Bu orta saha kurgusu ile stoperlere yüklenmenin anlamı yok,ikisi de hata yapabilir,ikisi de çok genç ve ilk kez Avrupa kupası maçı oynadılar.
Stoperlerin yetersiz olup olmadığını adam gibi bir orta saha kurgusu ve maçı rakip sahada oynadığımız bir maç sonrası konuşmak doğru olur.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
hem fizik hemde yetenek doğuştan gelen bişeyAllah vergisi hızı var boy olarak da bek için uygun bir oyuncu ama pas oyununa dahil olamayacak bir bekle elbette yol katedemezsin. Bu durumda yapılacak tek şey var. Hüseyin fiziken çok gelişecek ve ona stoperlik öğretecek birileri ile çalışacak. Başka şekilde zor duruyor. Bir de hep merak etmişimdir mesela dünyada kendini kanıtlamış bir stoperle anlaşılamaz mı hoca olarak. Yani o adam alınacak ve o adam teknik ekibin bir parçası olacak stoperlere ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini öğretecek mesela.
bunu sonradan değiştiremezsin.
türkmenin fiziği bu. teknik kapasitesi belli.
kısa boylu stoper olabilir ama bunun tek nedeni tekniğin üst seviyede olması şartıdır.guardiola nın barça da maskerano yu stoperde kullanması misal.
fiziği olan stoperler rakibi fiziği ve çabukluğu ile yıldaran tarzdadır.buna örnek merih demiralın fiziği ve çabukluğu.
marcao da çok acayip bir fizik yok ama hız ve teknik var
özetle türkmenin kariyerinde üst seviye göreceğini sanmıyorum.bunu bir maçta sağbek oynadığında görmüştük.TEKKEBALLYorum
-
O kazadan sonra kendine gelemedi gibi hissediyorim.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Topu her seferinde diktiği için ortaya düşen bütün topları rakip alıyor.
Direkt atak yapamıyoruz top duvara çarpmış gibi geri dönüyor.
Hakeza set oyununda dripling-pas özelliğinden yoksun olduğundan organize atak geliştiremiyoruz.
Sosa, A.Parmak, Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme'nin daha önde top alması lazım.
Hüseyin'in pasör ve dripling yönü olmaması takımın ileride çoğalamamasına sebep oluyor.
Sosa top almak için dibine kadar geliyor yani şaka gibi.
Bir an evvel yedek kalmalı. Campi yahut Ivanildo oynamalı.
İkisi de yetersizse stoperde Obi Mikel veya Doğan tercih edilmeliYorum
-
Hüseyin şu anda bence 2. stoper durumunda.Yine bu kadar tepki göstermek ve erken konuşmak doğru değil.Campi iyi değil şu an ivanildo da daha kendini göstermiş değil. Genel intibaya bakınca Görülüyor ki; Hosseini defansta banko,campi hiç iyi değil,Hüseyin ise bir türlü hazırlanamadı ve yeterli değil.Herkes bu nedenle İvanildo ya bağlanmış durumda.Lakin bu kriterlerde İvanildo nun da aynı sorunlardan muzdarip olabileceğini göz önünde tutmak gerek ,ayrıca ivanildo nun gideceği kesin olan 1 sezonluk geçici kiralık bir oyuncu statüsünde olup ,takıma ne kadar bağlı ve istekli olabileceğinin mental hesabını da göz önüne almak gerek.Eğer campi kendisini toplayamazsa ivanildo da sezon sonu sözleşme bitimini aidiyet duygusunun önünde tutup, kendini kanıtlama hırsı taşımazsa Hüseyin yine stoper hattında yer alacaktır.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!Yorum
-
Seviye atlayamadı.Fizik kapasitesi stoper için yeterli değil.Alternatif olarak iyi olur ama büyük hedefleri olan bir takımın as stoperi olamaz.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum