Kişisel gelişim konusunda çok geride ve bu futbolunu kötü etkiliyor sorumluluk sahibi olmalı öyle davranmalı ama henüz daha bir çocuk gibi davranıyor bu konuda kulüp iyi bir yaşam koçu bulmalı çocuğa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
yeteneklerini göz önünde bulundurursak, dün cok kötü oynadi. ve sezonu'da bana göre iyi gecmiyor.
cok daha iyi olabilir, olmalida. bir dokunusla (assist) veya golle benim gözüm doymuyor acikcasi. malesef hala cok top kaybi ile oynuyor..genel performansini belli bir standarda cekmezi gerek. onun üzerine ekstra seyler koyulabilir. kullandigi toplarin cogu faydasiz, gereksiz yerlere pas veya pas hatasi olunca, gol atmis beni cok da ilgilendirmiyor.
yusuf yazici icin de aynisi gecerli. zaten onun icin bunu söylenler cok. futbolu basit oynamak da zorluk cekiyor bizim arkadaslar.
yani demek istedigim.. bazi pas hatalarini kendisini yakistiramiyorum. hele ki kendisinin futbol zekasinin yüksek oldugu kaanatindeyim..
eger bir gün liverpool da oynacaksa cok daha iyi olmazi gerek. potansiyeli var..inaniyorum
Yorum
-
Dün çok kötüydü. Bazen ritimli ve dengeli bir şekilde top sürüyor bazen de resmen sürdüğü topun arkasında kalıyor topu ittiremiyor adam. Fizik-kondisyonla alakalı olduğunu düşünüyorum bunun.
Bazı pozisyonlarda da topu çok ayağında tutuyor, bunun üstüne kendine güveni olmadığı ve ikili mücadeleye girip kendini yıpratmamak için rakipten uzaklaşana kadar geriye doğru sürüyor topu. Bu çok amatörce bir görüntü. Yapman gereken ikili üçlü pas alışverişlerine girmen, ver topu ileriye koşu at bu kadar basit. Takımı kısır bir oyuna sokuyorsun boşuna bu hareketleri yaparak. Topu ayağında fazla tutarak sorumluluk almış veya takıma yardım etmiş olmuyorsun.
Bir de şu pas olayını halletmesi lazım artık, topların hızını bir türlü ayarlayamıyor, genelde çok yavaş kalıyor ve top seke seke gidiyor. O top kararında ve bizim oyuncunun kullandığı ayağına göre net bir şekilde gitmesi lazım, oyuncuları hep sıkıntıya sokuyor Abdülkadir'in pasları. Artık yakışmıyor bu tip görüntüler bir şekilde çözüm bulması lazım. Dün Berkay Safa bile girdiği gibi çok güzel ve tam kararında bıraktı topu Pereira'nın önüne o heyecanına rağmen hem de.
Bunları geçen sene halletmesi lazımdı aslında niye üzerine koyamıyor bu çocuk anlamak güç.
Yorum
-
1 kendini yere atma
2 topu eveleyip geveleme
Twitter'da ilk 20desin
Ekşi sözlükte ilk 10dasin.
Bir düşün ....
Daha olmadin çocuk ...
Alıcı varsa fırsat kacirabiliriz .
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Vkgz tarafından düzenlendi; 20.01.2019, 21:01.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Maç öncesindeki sakatlığının etkisi var mı bilemem ama uzun zamandır izlediğimiz en kötü performanslarından birini ortaya koydu. Futbolcular makina değil inişli çıkışlı grafikleri olacaktır. Abdulkadir'in bu maçtaki durumunu tek maçlık olarak görmeyi umuyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum