Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamle oyuncusu olarak oyuna girmeli, takıma ısındırılmalı.

Hani yedek kulübesi zengindir, kalitelidir oynamamasını anlayışla karşılarım.

Fakat Yusuf, Bero'nun olduğu yerde Abdülkadir'e şans verilmemesi kabul edilemez.

Yorum

• Oyuna Aytaç'ın Yusuf Erdoğan'ın girdiği bir takımda her türlü Abdülkadir de girebilmeli.

Rize maçında Abdülkadir oyuna girse Rize bize bu kadar baskı kuramazdı. Çok eminim bundan.

Ayrıca gelişimini gerçek maçta oynayarak daha çok hızlandırır diye düşünüyorum.

Elin Dembelesi, Mpambe si MArtial'ı bir senede patladı gitti. Olunca oluyor yani...

Yorum

• Ya şu çocuğa yer açın kadroda Allah aşkına Ersun Hoca,bu adamlar özel yetenekler,bir şeyler bekleyeceğin tip oyuncular,korkmadan ver formayı.
        Yazık oluyor.
        • Memento mori

Yorum

• Bu çocuktan hepimizin beklentisi oldukça fazla, hadi be çocuk güldür yüzümüzü.

Yorum

• artık u21 de degil 11 de gormek istiyoruz. ersun yanal neden oynatmiyor acaba?

Yorum

• Luca Modric v4.0 Limited. Yani beklentimiz bu yönde.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Okay-Yusuf-Abdülkadir. allahim orta sahaya bak. minimum 10 sene oynar. son halka o, oynamali artik abdulkadir. 45 dakika verin 15 dakika verin ama oynasin artik.

Yorum

• Aytaç oyuna dahil olacağına neden tercih edilmez anlamıyorum
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Evet ama okay gitmezse...

Yorum

• Kalan 7 macin hepsinde sahada olmalı ..

Bu cocukta gelecek var ..

Yorum

• beşiktaş u 21 maçında izledim , bu çocuk fizik olarak kesinlikle hazır değil. Şu ortamda oynatırsak bi anda kaybedebiliriz acele etmemek gerekiyor.

Yorum

• 10 dk da olsa oynat be hocam, kimse 10 dk için beklentiye girmez, ama çocuk çok değişir.
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10 dk da olsa oynat be hocam, kimse 10 dk için beklentiye girmez, ama çocuk çok değişir.
                            beklenti zaten artik en yüksek seviyede
                            hemde uluslararasi

tuttosport anketi bunu gösteriyor
                            2016 guardian yilin yetenekleri
                            uefa ana sayfasindan yayinlanan rapor...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fizik çok önemli nekadar yetenekli olursan ol fiziksel olarak belirli bir seviyeye gelemediğin vakit kaybolursun bu konuda kendisini geliştirmek için elinden geleni yapmalı.

Dünya futbolunda patlama yapması beklenen iki oyuncu örneği var : Martin Odegaard,Alen Halilovic

Bu iki oyuncunun da belirli bir seviyeye gelmesi için fiziksel açıdan güçlenmeleri ve kendilerini geliştirmeleri gerekiyor teknik kapasiteleri ve oyun zekaları oldukça yüksek ama yukarıda dediğim gibi fiziksel olarak belirli bir seviyeye gelmek çok önemli.

Abdülkadir inşallah beklenen gelişimi sağlar ve önemli bir yıldız olarak Trabzonspora büyük katkı sağlar.

Yorum

• Son 20 dakka rakip yorulmusken oyuna alinsa is yapar en azindan guclenene kadar boyle sureler alabilmeli tecrube açısından . Merakla bekliyorum oynamasini.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim