Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzatmalarda Djaniny ile ver kaç yapıp sıfırdan çok güzel top çıkardı ama ceza alanı içinde Umut'tan başka futbolcu yoktu. Umut ıska geçince top uzay boşluğunda kayboldu sanki. Yani az kalsın 3 puanı getiriyordu. Bunu da yazmasak olmaz.
    İşte orada Waka olsa arka direkte golü atmıştı.

Yani ben anlamıyorum, ters kanatta oynayan oyuncu o pozisyonda arka direğe gitmiyorsa burada bir sorun vardır. ya Hoca istemiyor ya da oyuncunun zeka sorunu var. Ama en vasat oyuncu bile ters kanattan çizgiye inildiğinde arka direğe koşu yapar normalde.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bardhi yuhalansın tamam bir işe yaradigi yok belki taraftar tepki koyunca Avcı kadro disi birakir ya da oyuncu utanip oynamaya baslar.

Ama oyuna yeni giren Ömür niye yuhalaniyor sebep nedir ben neyi kacirdim öfke sebebi nedir tek sebep kötü oyunsa Ömür'e gelene kadar Larsen, Bardhi, Siopis, Hamsik, Trezeguet, Gomez yabancilar haftalardır dökülüyor neredeyse hiç katkı alamıyoruz.

Dün erken girse belki maçı kazanırdik en azından top sürüp içeriyi zorladığı anlar oluyor, diğerleri ne yapıyor ?

Maçta ilk 11 cikip berbat oynasa neyse de oyuna girerken yuhalamayi da ilk kez gördüm.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bedavaya kiralayın bi takıma da bari futbolu hatırlar belki. Bu haliyle kendine de bize de yazık etti zaten.

Yorum

• Oyuna girerken yuhalandımı yoksa taraftar o sıra başka birşeyemi tepki gösterdi tam anlamadım..

Oyundan çıkarken yuhalanan çok gördükte, dünya üzerinde oyuna girerken yuhalanan ben daha görmedim…

Durumu ne olursa olsun,eğer öyle birşey olduysa tek kelime ile ayıp….
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bedavaya kiralayın bi takıma da bari futbolu hatırlar belki. Bu haliyle kendine de bize de yazık etti zaten.

Evet dogru ancak hala sansi devam ediyor bir gercek varki top bizdeyken tempoyu yukseltmek icin kosan aralara cabuk sizan bir orta saha oyuncusu ariyoruz malesef omur disinda o tip oyuncumuz resmen yok hatirlayin gecen sezon fb macinda wakanin golu oncesi bir anda araya ok gibi firlamasini antalya macinda dorukhana yaptigi asisti bir kac mac yedek kalsin hirs yaparsa oynar

Yorum

• Günah keçisi olmuş oynasa da oynamasa da fark etmiyor
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kendisini toparlaması lazım böyle gitmez...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Özevlatçı değilim ama Ben hala bir patlama bekliyorum.Ama önce o saçlar gidecek seni yavaşlatıyormu ne yapıyor anlamadım…
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Özel bir durum yok ise bugün maç biter bitmez tüm takım ortasahada toplanmışken soyunma odasına girmesi kafada olayı bitirdiği gösterir. Umarım haklı bir sebebi vardır.

Yorum

• İlk olarak Gürsoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özel bir durum yok ise bugün maç biter bitmez tüm takım ortasahada toplanmışken soyunma odasına girmesi kafada olayı bitirdiği gösterir. Umarım haklı bir sebebi vardır.
                      Çıkan söylentiler doğruydu muhtemelen. Üstü kapatıldı . Oyunu, yüz ifadeleri , tavırları her şeyiyle error veriyor. Kiralık yurtdışı yapması iyi olur. Piyasa yapıp fiyatı artar belki. Burda iyice bitti. Top almamak için ekstra çaba gösteriyor

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıkan söylentiler doğruydu muhtemelen. Üstü kapatıldı . Oyunu, yüz ifadeleri , tavırları her şeyiyle error veriyor. Kiralık yurtdışı yapması iyi olur. Piyasa yapıp fiyatı artar belki. Burda iyice bitti. Top almamak için ekstra çaba gösteriyor

nedir ki söylentiler ?
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nedir ki söylentiler ?
                          Burak'ın takımına gitmek istiyor falan denilmişti. Avcı da maçın birinde Mrı temiz çıktı ama ağrısı varmış dedi. Bilerek oynamadı dediler illa gitmek istiyormuş takımdan. Sakatlık kısmını bilemem ama Burak işi büyük ihtimalle doğruydu. Gelinen noktada hal hareketlerinden öyle anlaşılıyor.

Yorum

• Şu maçta bile 40 dakika oynadı ve varlık gösteremedi. Her şeyi geçtim doğru dürüst mücadeleye bile girmiyor. Yapacak bir şey yok Volkan Şen gibi ağlaya ağlaya gidecek bu takımdan.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Üzülüyorum bu çocuğa,Hep iyi olsun takımı taşısın istiyorum ama o istiyormu artık bilmiyorum..

Keşan forma reklamını çok severim arada açıp izlerim orada görünce daha bi üzülüyorum..

Geçen yıl gs maçından sonra iyi toparlamıştı acaba öyle bir toparlanma daha yaşarmı diye düşünüyorum ama bu sefer hiç ışık vermiyor..

Maddi yönden problemimi var yoksa manevi-mental sorunlarımı var bilmiyorumda,olmayacaksa göndersin yada sözleşmemi imzalayacak,motivemi edecek ne yapacaksa olumlu olumsuz yönde çözsün yönetim bu işi artık, kangrene dönüşmeye başladı durumu...
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Kopmuş tamamen, şu maçta bile oynamak istemedi resmen, eski agresifliği yok, istek yok, kafada bitirmiş bizi, kendini, her şeyi
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X