çok sıradan oldu.hatta sıradan bile değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopa vurmadan önce top daha sert gidiyordu
Budur
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylentiler doğruymuş demek.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangileri ?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamak istemiyorum gitmek istiyorum söylentileri.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamak istemiyorum gitmek istiyorum söylentileri.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamak istese oynayabilecek yani?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Hocayı biraz tanıyosam bugün paşa maçında ilk 11 başlayacak,sadece his.En son doc holliday tarafından düzenlendi; 10.10.2022, 15:06.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala uslu bir çocuksun. Marul gibi yaşıyorsun, ezim ezim eziliyorsun, korkudan titriyorsun. Böyle geçer mi hayat canım kardeşim?
Hikayende pasifliğinden, silikliğinden dolayı gelmiş olduğun üzücü noktada yapman gereken tek şey: hikayenin tümüne '....rim böyle işi, ben topumu oynuyorum, artık kimse umurumda değil, Trabzonspor da dahil' demek.
El öpmeyi, nasihat dinlemeyi bırak. Küfür et. Kavga et. Yaşam emaresi göster. Marul gibisin. Adam ol artık.
Marul kadar saygı göreceksin.
Bir kere isyan et. Rakibe, takım arkadaşına, hakeme. Bağır. Su şişesine tekme at, kulübeyi yumrukla.
Yırt şu sayfayı, yeni chapter'a geç artık.
Yorum
-
Uzatmalarda Djaniny ile ver kaç yapıp sıfırdan çok güzel top çıkardı ama ceza alanı içinde Umut'tan başka futbolcu yoktu. Umut ıska geçince top uzay boşluğunda kayboldu sanki. Yani az kalsın 3 puanı getiriyordu. Bunu da yazmasak olmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum