Uğurcan Çakır
Daraltma
X
-
-
Refleksleri iyi
Hava toplarında fena değil
Ayağına gelen toplarda bir kaleci için yine laf söylenemeyecek seviyede
Ama karşı karşıyalarda hala çok kötü, keşke Onur'un en parlak tarafı olan bu özelliği bir şekilde kapabilse...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Yorum
-
Onur özelinde yazdıklarına katılıyorum çalıştırılsa bile geriden oyun kurma mevzusunu yapamazdı çünkü ayakları ve oyun görüşü zayıftı...Söylediğine kısmen katılıyorum.
Mesela Onur'u ne kadar çalıştırsan da pas oyununa uygun mahiyette değildi.
Aslında Uğurcan'ın teknik becerisi, top hakimiyeti fena sayılmaz.
Ona bu özgüveni ve ışığı verecek antrenördür-oyun organizasyonudur.
Her aut atışında stoperlerin oyunu genişletecek biçimde çizgiye açılması.
Uğurcan'ın oyunu kısa pasla başlatması, kombine pas trafiğine girmesi lazım.
Ünal hoca'da ne yazık ki bu potansiyel yok. Abdullah Avcı vizyonunda değil. Umarım bu seviyeye gelir.
Arda ve Uğurcan'ın ise çalıştırılırsa işlenirse geriden oyun kurabilecek nitelikte kaleciler olduğunu düşünüyorum çünkü ikisinin de ayakları iyi..Tabi bunun dışında stoperlerin de aut atışlarında çizgiye açılmasının kaleciyle top alışverişine yatkın olmasi için çalıştırılmaları gerekiyor..
İş dönüp dolaşıp hoca meselesine geliyor yani...Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Büyük oynamaya başladı.
İyi bir kaleci antrenörü şart şuan çok iyi iki kalecimiz var bunu işlemeliyiz.
Ama tribünlerin sinirleri ile oynamayı azalt ne rahat aldığın top için yere yat nede zamanı fazla geçirmesadece aşk bizimkisiYorum
-
İlk oynatan şota ama tff de imza tarihi prof sözleşmeye 26.08.14 gibi bir şeydi ay değişebilir.. Buna göre ya Hami buldu imzaladı ya da Halilhodzic.. Tabii bilemiyorum
-Bir sozlukte okudum Onurun legia varsova macinda diz baglari koptuktan sonra prof imzalanmis diyor. Hikayesi onemli olursa kendinden dinlemek lazimEn son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 11.03.2019, 14:52.Yorum
-
refleksleri çok iyi ama şu zaman geçirme konusunu halletmeli yakışmıyor küçük takımlar yaparken ağzımı bozuyordum ama son dk zaman geçirmesinde çok kızdım. buraları okuyorsan lütfen kardeşim şu zaman geçirme işini abartma özellikle topu tutup gereksiz yere yatıyor ve top auta çıkınca topun peşine gereksiz koşuyorsun lütfen yapma iyi kalecisin ama soğutuyorsun kendinden gerek yok.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Oyunu hızlandırmak, yavaşlatmak bir kaleci için meziyettir. Bu nedenle eleştirilir mi bir kaleci.refleksleri çok iyi ama şu zaman geçirme konusunu halletmeli yakışmıyor küçük takımlar yaparken ağzımı bozuyordum ama son dk zaman geçirmesinde çok kızdım. buraları okuyorsan lütfen kardeşim şu zaman geçirme işini abartma özellikle topu tutup gereksiz yere yatıyor ve top auta çıkınca topun peşine gereksiz koşuyorsun lütfen yapma iyi kalecisin ama soğutuyorsun kendinden gerek yok.Yorum
-
-
Yorum
-
Zaman geçirme konusu takım taktiği ile alakalı. Öndeyken son dakikalar taç olur taca kimse gitmez. Faul olur iki saatte kullanılır. Düşen adam sedye bekler vs bunlar hep taktik ve dolayısıyla hocanın tercihi.refleksleri çok iyi ama şu zaman geçirme konusunu halletmeli yakışmıyor küçük takımlar yaparken ağzımı bozuyordum ama son dk zaman geçirmesinde çok kızdım. buraları okuyorsan lütfen kardeşim şu zaman geçirme işini abartma özellikle topu tutup gereksiz yere yatıyor ve top auta çıkınca topun peşine gereksiz koşuyorsun lütfen yapma iyi kalecisin ama soğutuyorsun kendinden gerek yok.( ゚д゚)Yorum
-
yan toplara daha çok çıkması lazım. bu möaç çok önemli iki topu yerden kurtardı. kalede güven veriyorYorum
-
benim hoşuma gitmiyor bu tarz işler rakipler zaman geçirince kızıyoruz bizim ki yapınca taktik mi oluyor
ayrıca oyunu hızlandırmak yavaşlatmak meziyet diyorsunuz ama küçük takım gibi puan almak için yerlerde yuvarlanmak yada top toplayıcıdan top istemek yerine top nereye gittiyse peşine gidip zaman kazandırmaya çalışmak bence büyük bir meziyet değil
neyse konu uzamasın benim hoşuma gitmeyen bir hareket olduğu için yazdım daha önceki kalecilerimizde bu pek yoktu farkettiyseniz uğurcan her maçta uyarılıyor bu konu yüzünden hakemler tarafından taktik mi yoksa uğurcanın kendi isteği mi bilmiyorum.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Meziyet demedim zaten. Kızacaksak kaleciye değil hocaya kızalım diyorumbenim hoşuma gitmiyor bu tarz işler rakipler zaman geçirince kızıyoruz bizim ki yapınca taktik mi oluyor
ayrıca oyunu hızlandırmak yavaşlatmak meziyet diyorsunuz ama küçük takım gibi puan almak için yerlerde yuvarlanmak yada top toplayıcıdan top istemek yerine top nereye gittiyse peşine gidip zaman kazandırmaya çalışmak bence büyük bir meziyet değil
neyse konu uzamasın benim hoşuma gitmeyen bir hareket olduğu için yazdım daha önceki kalecilerimizde bu pek yoktu farkettiyseniz uğurcan her maçta uyarılıyor bu konu yüzünden hakemler tarafından taktik mi yoksa uğurcanın kendi isteği mi bilmiyorum.
Edit: tapatalkta diğer mesajı görmedim k.b
En son Ufuk tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 23:24.( ゚д゚)Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum