Iniesta tarzında oynayan bu abdülkadir. En kötü süper lige pazarlanacak yeteneği var.
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
Samsunspor maçında ilk yarının en iyisiydi, 6-7 toplu oyuna girdi hepsindede güzel işler yaptı, ayağı net kendine güveni var, çevre kontrolü ve seri düşünüp zamanı faydalı kullanması çok iyi. Kimse yazmamış ama bu çocuk beni heyecanlandırdı ömür'e yakın performans sergileyecek kalitesi var..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
Olcay gitsin bu çocuk kalsın yerini her türlü doldurur hem de büyük bir tasarruf daha olurBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
İlk yarıda dikkat çekti. Bu sezon kadroda olacaktır muhtemelen. Umarım gerekli patlamayı yapar. Yaşı geçiyor ziraYorum
-
Ramazan Övüç effect. Onun da çok fanı vardı forumda. Ama seviyesi PTT ve altı idi.
Bu da aynı.
PTT'de bin maça falan çıkmış, 1 golu 1 asisti var.
Yaş da 24 bu arada, 18 falan değil.
Fizik yok, güç yok o yok bu yok..
Hala yetenek diyenler, şans verilmeli diyenler..
Ve asıl komik olan.. şu yetersiz genci kadroya alan bir Ünal Hoca..
Ne bekleniyor ki? 24 yaşından sonra patlama yapıp ligde 2 gol 2 asist mi yapacak bir sezonda yoksa?
)
Bundan katkı alamayacağımız o kadar açık ki..
Şaka gibi bir taraftar, şaka gibi teknik direktör..En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 16:22.Yorum
-
O işler hiç belli olmaz çocukta kumaş var , Şeyhmus,Küçük Orhan,Orhan Çıkırıkçı,Abdullah Ercan vs bize çok iyi yerlerden gelmediler hiç beklenmedik şekilde parladılar her zaman olmaz tabi böyle şeyler ama Trabzonspor böyle futbolcuları parlatmıştır geçmişte yine parlatabilir belli olmaz hemen asmayalım zira sahada ben buradayım diyor çocuk Adanademirspor 2.lig istatistikleri iyi olmayabilir ama kumaşı var işlenecekmi göreceğiz ki bence olacak.Ramazan Övüç effect. Onun da çok fanı vardı forumda. Ama seviyesi PTT ve altı idi.
Bu da aynı.
Ne bekleniyor ki? 24 yaşından sonra patlama yapıp ligde 2 gol 2 asist mi yapacak bir sezonda yoksa?
)
Şaka gibi bir taraftar, şaka gibi teknik direktör..DOZER CEMİLYorum
-
Evet şaka gibi taraftarsınız, takımın bir numaralı gündemi maddi olanaklar ve borçlar değil mi? Adam 45 dakikada abdülkadir ömür tarzı dikine oynamayı başarmış ve bir yeteneği kumaşı olduğunu belli etmiş tabiki heyecanlanacağız, bize düşük maaşlı yıldız adayları lazım, çocuğa 24 değilde 34 muamelesi yapmışsınız burak yılmaz tam olgunluğa kaçta erişti?Ramazan Övüç effect. Onun da çok fanı vardı forumda. Ama seviyesi PTT ve altı idi.
Bu da aynı.
)
Şaka gibi bir taraftar, şaka gibi teknik direktör..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Biz de Messi'yi getirin demiyoruz. Geçnleri kazanın. Ama doğru gençlerle yola çıkın.Evet şaka gibi taraftarsınız, takımın bir numaralı gündemi maddi olanaklar ve borçlar değil mi? Adam 45 dakikada abdülkadir ömür tarzı dikine oynamayı başarmış ve bir yeteneği kumaşı olduğunu belli etmiş tabiki heyecanlanacağız, bize düşük maaşlı yıldız adayları lazım, çocuğa 24 değilde 34 muamelesi yapmışsınız burak yılmaz tam olgunluğa kaçta erişti?
Abdülkadir Parmak, Batuhan Artaslan.. O-L-M-A-Z.
Olmamış. Belli yahu.
Topla hızlanıp iyi deplase oluyor, peki başka?
Yahu başka ne özelliği var? Ramazan Övüç effect o yüzden diyoruz işte.
O da sert, box-to-box gibi görünen hatta arada topla dripling yapan bi oyuncu GİBİYDİ.
Ama açıkça bu seviyede değildi.
Genç oyuncu ile risk alacağız.
Ama Cafer Tosun ile, Murat Cem Akpınar ile alacağız o riski.
Ayrıca Burak Yılmaz konusunda.. Burak Yılmaz 19 yaşında bir alt ligde 8 gol attı. Tek yılda.
2007'de, 22 yaşında, Manisa'ya gitti, 16 maçta 9 tane attı.
24 yaşına kadar ortaya hatırı sayılır hiç bir şey koyamamış bir oyuncuya şans vermek zaman kaybıdır.
Çünkü bunun bir de fırsat maliyeti var. Gider ona vereceğin 500 dakikayı Ahmet Hakan Sevinç'e verirsin ve bir ihtimal yıldız kazanabilirsin.Yorum
-
Herşeye direk gol asist üzerinden bakmaya gerek yok rakip sahaya dikine hızlı top götürebilen bir oyuncu son 20-25 dakikalarda gayet iş yapabilir. Genç olmadığı doğru ama faydalı bir hamle oyuncusuna dönüşebilir 30 yaşındaymış gibi muamele etmeye de gerek yok.Yorum
-
Nasıl taraftarsınız ben anlamıyorum.Abdulkadir in futbolcu kumaşı olduğunu anlamak için tek bir pozisyona bakmak yeterli.Çok mu zorunuza gidiyor bu çocuğun Trabzonspor da oynaması,nedir yani.Bizim Ülkede futbolcunun psikolonik olgunluğa ulaşması bu yaşlarda olabiliyor ne yazik ki.Benim gözümde Şenol Güneş in elinde olsa Avrupa nın büyük takimlarina gidebilecek potansiyeli olan bir futbolcu.Sadece biraz daha akıllı oynamaya ihtiyacı var.Şimdiden karsisindakileri çalim yememe korkusunu vermiş çocuk.Bizde futbolu oynadık.Neye hizmet ediyorsunuz sizYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum