Ne istiyorsunuz çocuktan allah aşkına? böyle taraftar olmaz olsun.
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
Futbolda daha önce bir sürü örneği var illa 17 18 yaşından kendini göstercek değil futbolcular yerin dibine sokmada üstünüze yok yarın sosyal medya hesaplarından anasına bacısına da söverler tam olur..#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima YattaraYorum
-
paf takimi ile ciktigi macta dün erzuruma karsi iki gol kaydettiİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
-
-
Son dkda adama ne dedi öyle ?Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Doğru bi hareket değildi ama ne yalan söyliyim haketmişti Petrucci
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Yorum
-
Eminim Ünal hoca maç sonunda kızmıştır.
Şu an gerginlik bizi kırılgan yapımıza tekrar sokar. Gerginlikten olabildiğince uzak durup güçlenmeliyiz.
Kabul, ben saha dışında ne hissediyorsam Abdüş2'de onu hissediyor, bizden biri. Ama profesyonel kadroda olan o. Daha dikkatli olması gerekir.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Iyisin adamım aynen devam, Olcay gereksizine bin basarsın. Artık kupa maçlarında banko 11 oynamalı lig maçlarında da sık sık yedekten oyuna girmeli. Bu adamda kumaş var..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Yorum
-
Ne var Olcay da Allah aşkına ? Top süremez çalım atamaz, Olcay'ı Olcay yapan azmi ve mücadele gücüydü şimdi artık yedek kalmanın ve belki de biraz yaşın etkisiyle onlar da gitti. Senelik 1.7 m euro maaş alıyor bu adam. Bir nokta yedi milyon avro. Sat gitsin. Nwakaeme'yi kesemez Abduş'u hiç hiç kesemez. Amiri ve Ekuban varken yedekten girmesi de zor. Ondan alacağın katkıyı hatta daha fazlasını Parmak'tan alırsın 20 de 1 maliyetine. Teklif varsa sat direk sat hiç düşünme#11Yattara | 97 TellioğluYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum