Tesekkürler Abdülkadir.Sadece seni izlemek icin stada gidilir!
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
Yorum
-
-
kiralık giden oyuncularımızdan düzenli forma şansı bulan tek oyuncumuz yanılmıyorsam. izleyebildiğim kadarıyla da gayet iyi değerlendiriyor bu şansı.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
Altınordu da 15 maçta 1000 küsür dakika oynamış , 4-2-3-1 in solunda. Yalnız ne golü ne de asisti var.
Geçen sene benim izlediğim Abdülkadir, fizik ve kuvvet dışında PTT 1. Lig için oldukça kaliteli bir oyuncuydu.Devlerin mezarı, Avni Aker StadıYorum
-
gördügüm kadariyla taktik oyununu gelistiriyorlar
sag kanatta biraz hapis kaliyor, daraliyor maclarda
bakalim gelistirebilecekler mi?En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.12.2016, 13:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
yine güzel oynadi, güzelde golü var + birde ön asist
oyundan ciktiktan sonra takiminin tamamen cökmesi 10 kisiye karsi kalitesinin altini cizdi
bu usaga kesinlikle tsl de kiralik oynayabilecegi takim bulmaliyiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum