Maçın en iyi üç isminden biriydi. İki haftadır çok çok iyi. Şu son 2 haftada eleştiren kim varsa şamarlamak ve bir daha kâle almamak gerekiyor.
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
yükselen bir formu var. son maçlarda diri ve istekli oynuyor.
böyle devam etsin yeri garantisadece aşk bizimkisiYorum
-
Aşırı konsantreydi çok iyi maç çıkardı.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
yani eilinden geleni yapıyor. bu maç da iyiydi bence. bi de dikline gidişller zamanımnda pasa çevirseYorum
-
-
Berat geldi hareketlendi. Ben bu karakterin forma kaygısı görünce daha fazla çabaladığını düşünüyorum.
Tabi ki bu durum doğal gayet. Fakat içimizden birisinin bu şekilde dönem dönem maç seçmesi veya performansını Trabzonspor'un kazanma hırsıyla değil de şahsi çıkarları doğrultusunda şekillendirmesini samimiyetsiz buluyorum.
Uğurcan, Serkan veya Ekuban'daki aidiyetin zerresi yok bu özevlatta.#Dik oynaYorum
-
Hiçbir futbolcumuz,hiçbir yöneticimiz ve hiçbir taraftarımız ailesine,kendine hiçbir şekilde küfürü haketmiyor yapmayın ayıp oluyor. Kötü oynayabilir,eleştirilir emin olun bu çocuklar buna itiraz etmez ama Parmak ve eşine söylenen şeyleri birisi benim eşime çocuğuma söylese gerçekten öldürmeye kadar gidebilirim. Kaldı ki bu çocuk bütün fedakarlıkları yapıyor,takım dikine oynamayınca kendi birşeyler deniyor sonunda top kaptırınca kötü oluyor. Keşke Bakerde böyle dikine deneyip top kaybetse ,yana geriye garanti oynamaktan iyidir.Yorum
-
İyi göründün gözüme eyvallah da sana birşey soracağım;
Niçin kendini yere atıyorsun ? Hakemi kandırsan VAR diye bir icat var öyle değil mi?
Boş işlere gerek yok hafız.Yorum
-
Yalı kazığı değil de futbolcu bir ortasahayla ve gerçek bir teknik direktörle nasıl oynadığını görüyoruz.Özkan SÜMERYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum