İşte böyle ya uzun zaman sonra beğendim.
Abdulkadir Parmak
Daraltma
X
-
-
bu maç hatasız oynadı.
sürekliliği sağlaman lazım motivasyon için ekstra bir şeyler yap bir koç falan tut kendini bu konuda yetersiz hissediyorsan.
millet yükleniyor sana ama oynadığın zaman fark yaratacak adamsın.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Baker'ın gördüğü kart bilinçli miydi bilemeyiz ama kart sınırında olduğundan dolayı oyundan alınması isabet oldu. Abdulkadir de cezalı duruma düşmüş olsaydı kolay gibi gözüken Gençlerbirliği maçı da sıkıntıya girebilirdi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Bu akşam sezonun kendi adına iyi maçlarından birini oynadı.
Galip durumdayken daha iyi oynuyor. Rakibin hatasını kullanmak istiyor. Dengesiz yakalayınca fırsatı kullanmaya çalışıyor. Rutin temposunu, oyun içi etkinliğini ve pas kalitesini arttırması lazım.
Abi mavi ayaklarını da bıraksın.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Omur ciktiktan sonra daha cok sol ic gibi oynadi. Sadece top ayagindayken degil topsuz kosularla da fayda sagladi takima. Son donemki temposuz futboluna yapilan elestirilere katiliyorum ama parmak da belli seviyede oyuncu, takimla birlikte iyi olabilir.
Mevki problemi de cok acik. Ortashada dogru yapiyi kuramayinca orta seviye oyuncular dagilir. Genis alanda tempolari yetmedi kayboldular. Ama sahayi bolup herkese belli alanda yapabilecekleri gorevler verince performanslar artti.
Parmak'a sol ic gorevi uydu bence, alani iyice daraltirsak hafif tempo kosuyu biraktirip sok presler de yaptirabiliriz belki.
Tabi bu sistemde 10 numaranin tempolu olmasi ve sag tarafa yaklasmasi gerekiyor. Kanatlarda ekuban wakaeme varken uclu ortasaha daha dogru tercih zaten. Iki klasik sert ortasaha ve bir 10 ile de oynanir ama takim mac icinde on arka kisim diye bolunur. Parmak oynamasa bile flavio da boyle bir duzende daha rahat sans bulur.Yorum
-
Bugün beğendim.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum