Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Erdoğan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mümkünse bi daha görüşmeyelim, haydi yolun açık olsun.....

Yorum

• Kapat kapat soguk geliyor. Kapat.

Yorum

• Sivas maçında o aşırtmayı gol yapsan benim için yeterliydi, olmadı. 0 katkı bile veremedi, aldı parayı şampiyonluğu vs. gitti

Yorum

• Evet,yazık verilen paralara.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            üstüne 3.5 yıllık sözleşmeyi de kapmış maşallah kulübü de üstüne yapsalardı keşke. Aynı zeka seviyesinde ve yetenekte 100 bin euro ya oynayan genç oyuncuyu bedavaya yollayıp üstüne 500k maaş verip 500k bonservis verip 30 yaşında adam alıyolar. Tek yeteneği topu alıp kafasını eğip outa çıkana kadar koşmak.
            yusuf sarı kalmış olsaydı aradaki maliyet farkı ne olurdu bir hesaplayın ve tabi skora olan katkıyı da hesaplamak lazım. Psikolojimizi bozan bir transferdi şunun gibilerden artık kurtulmuşuzdur bu sonuncudur umarım.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet,yazık verilen paralara.
              A.demirspor bu oyuncuda birseyler gormus olmali

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                A.demirspor bu oyuncuda birseyler gormus olmali
                Bizim göremediğimiz ne özelliğini görmüş olabilir acaba Demirspor?

Yorum

• Yusuf sari ile takim arkadasi oldu. Bakalim kim daha cok sure alacak ilgili takimda

Yorum

• Geldiği zaman kanatta eksikler vardı. Nwakaeme ve Djaniny yoktu yanılmıyorsam. O ara yalan yok gelmesine pek karşı çıkmamıştım ama nato mermer nato kafa çıktı. Bu ligde gittiği takımda yine iş yapar. Açık alan bulması yeterli. Girdiği gibi yaptığı saçma sapan fauller, Evde Tek Başına'da lavaboyu tıkayan hırsızdan sonra en kötü imza hareketiydi.
                    En son kaçarava tarafından düzenlendi; 20.01.2023, 02:05.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X