Bu başlık aktifleştiğine göre sıkıntı büyük...
Yusuf Erdoğan
Daraltma
X
-
-
hayret dün oyuna girdikten sonra rakibe kafa atmadınYorum
-
Konya maçında Eren yok. Uğurcan, Umut yapsak bile bir yerli daha atılması gerek. Ömür'ün durumu belli. Sağ kanatta oynayacak kimse de yok. Avrupa maçlarında 5-10 dk sol önde oynatıp denemek lazım bunu. Denize düştük, yılana sarılacağız artık.( ゚д゚)Yorum
-
-
Yorum
-
-
-
Kanatta oynayacak adam bulamiyoruz kotunun iyisi yusuf erdogan niye olmasin bjk macinda skoru korumak icin son 20 dakika sivas macinda ilk onbirde ciksa kanatlarda bozok ve gomezden daha yararli olabilirdi bence hoca tepki falan olur diye oynatmiyor olabilir en azindan adam kosuyorEn son objek tarafından düzenlendi; 24.10.2022, 00:05.Yorum
-
İddaa ediyorum Trabzon şehrindeki en kötü resmi futbolcu olabilir. Bir tane özelliği yok, her şeyi ile bomboş bir insan. Bu kafayla yemek vs nasıl yiyor merak ediyorum kesin serumla besliyorlardır, yemek yiyecek kasları çalıştıracak beyni bile olmayabilir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Abdullah Avcı'ya bu oyuncuyu neden oynattigini soracak bir tane gazetecimiz var mı?
Kadro dışı kalması ve gönderilmesi gereken ptt futbolcusu as kadroda oynarsa Waka gibi kaliteli isimleri gönderip böyle isimleri kadroda tutarsan 10. sıraya demir atar ligden hedeflerden koparsin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
…
Yorum