Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs den 3 puan almanin anahtari

GS DEN 3 PUAN ALMANIN ANAHTARI

1:maca yuksek tempo baslamak
    2: her gecen dk tempoyu artırmak
    3:yerden ayaga oynamak
    4:tempoyu yuksek yuksekdahada yuksek tuttukmu
    hamburg macında yuruyemeyen ardayı 60 dk sonragordunusmu
    gs yi 30 kd okadar yormamız lazım olay bu

Yorum

• kesinlikle yuksek tempo sart eger yapmassak zaten gs yıldızları ile macı alır
      bireysel olarak yetenekleri fazlalar cunku baskı ve yuksek tempo yapıp dagatmalıyız
      eger yapmazsak bireysel topcuları ile gs macı alır benden demesi
      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Siz işinizi bilirsiniz çocuklar. Bu sefer olacak , bu sefer girdiğimiz pozisyonların çoğunu gol yapacağız.

Amin...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siz işinizi bilirsiniz çocuklar. Bu sefer olacak , bu sefer girdiğimiz pozisyonların çoğunu gol yapacağız.

Amin...
          amin..........................
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Kardesh TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tolga gibi kaleci mi var..Neden bahsediyosun sen..Atarmış..Futbolcu olsaydın oynasaydın GS de atardın..

Biraz takımdakilere destek verin..Böyle yaptıkça diğer takım taraftarlarından ne farkımız olur..

kardesim dogruya dogru trabzonspor benim icin herseyden deyerlidir tolga iyi olur diye drek kaleye koydular
            trabzonlu diye onur tolgadan daha iyi ts kalesinde tolga oynayamaz gs macında yedigi golleri bir hatırla
            ondan onceki sene de 4 yemisti gs den stres kaldıramıyor talga ts kalesinde oynayamaz kaleci takımın yarısıdır he tolga trabzonlu diye koyun kaleye 3yesin 4 yesin. 5 milyon taraftarı kahretsin goz gere gore uzulelimmi
            En son leventturksoy tarafından düzenlendi; 14.03.2009, 11:08.

Yorum

• umarım güzel bi doğum günü hediyesi ve rahat bi maç olur.... hadi trabzonum....

Yorum

• 3 puan demek 7.ŞampiyonluĞun kapisini aralamak demek

bordo mavİ demek aŞk demek sevda demek

gÖkhan Ünal ve umut bulut demek gol demek (olursa)

zaten 3 puan bİzİm demek

Yorum

• habertürk anketinde cincon öndee

cincon önde ankette hadi arkadaşlar degiştirelim şu anketi

Üstünüze Birşeyler Alın Zira Fırtına Üstünüze ESECEK...!(sanırım bu sene bayagı sıcak geçecek )

Yorum

• @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yattara show yapacak diyen arkadaşlara bir sorum olacak. yattara senelerdir burada, peki hangi büyük maçta show yaptıda maçı kopardı. geçiniz bu işleri lütfen.

Yorum

• ....şu durumda gs böyle telefken bu maçı almamız lazım yani ibre bizden yana ama

..biz ne zaman kesin kazanılması gereken maçları kazandık..? ben hatırlamıyorum.

...bu maç her açıdan önemli ..bu durumuda tersine çevirmeliyiz , artık zor maçlarıda kazanabilmeliyiz ..
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Yattara sözü

Başkanım en kötü maçlarımızdan sonra bile bize destek verdiniz hep yanımızda oldunuz. Artık sizi üzmeyeceğiz. Şimdi bütün arkadaşlarım ve kendi adıma söz veriyorum; Galatasaray´ı yeneceğiz, taraftarımızı sevindireceğiz.

@tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yattara'm benim be iyi de oynasan kötü de oynasan bu takımdan koparılmaması gereken bir parçasın sen

Yorum

• 384 19:00 TRABZONSPOR - GALATASARAY 2,45 3,10 2,25

Yorum

• 'Trabzonluluk destek gerektirir'

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Taraftarımız en önemli sınavını Galatasaray önünde verecek. O tribünlere takıma sahip çıkmak yakışır" ifadesini kullandı.

@tsmustafakemal

Yorum

Yükleniyor...
                                X