Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en az 4 farkla alacağız maçı. çok eminim bu maçtan.
    Fesubhanallah.

Bana su ana kadar oynadigimiz GS maclarini yazar misin, kacinda 4 atabilmisiz???

BJK macindan once de burada yok 3 attik, yok 4 attik, yok 7 attik. Bari ders cikaralim...
    Yine Yeni Yeniden

Yorum

• ne yazikki dogru

kimse bizim orta sahamiz zayif diyemez

sirf yattara 2 net pozisyona sokuyor forvetleri ayni sekilde colmanda
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fesubhanallah.

Bana su ana kadar oynadigimiz GS maclarini yazar misin, kacinda 4 atabilmisiz???

BJK macindan once de burada yok 3 attik, yok 4 attik, yok 7 attik. Bari ders cikaralim...

GSyi kendi sahalarinda 5:3 yendigimizi hatirliyorum
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• pazar sabahı uçağa biniyorum... kombine kartımı verdiğim kişiden alıyorum... kapalıda yerime geçip keyif yapıyorum....
          bişey kaybetmedik destek zamanı.. sesimiz kısılana kadar bağırmalı ve destek olmalıyız...

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GSyi kendi sahalarinda 5:3 yendigimizi hatirliyorum
            Ben bir kere de 4-1 yendigimizi biliyorum. 100 un uzerinde macta sadece iki kere. Ama bu hafta sonu kesin 4 atariz, birakin Allah askina...
            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• bence başkanın bu akşam yapmış olduğu maç yorumu yerinde olmuş...camiayı ateşlemek için böyle yorumlar yapılmalı artık...adnan polat yaptı aynısını şampiyon olmuşlardı(21 45 muhabbetindeki gibi)

Yorum

• Valla ben beraberlik bile zor derken bazı arkdaslar nasıl 4-5-7 diyebiliıyrolar şaşmamk elde değil
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Adam gibi oynayalım kazanırız ama adam gibi oynamıyoruz
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Sezonun şimdiye kadarki en muhteşem taraftarını göreceğiz inşallah.

Ve o durumu görünce Denizli ve Konyaya 6 puan kaptırmamızda herkes kendisine Gökhan Ünal'dan çok daha fazla suç bulacak.
                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• trt 3 te konya maçı var
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• allahın izniyle inşaallah kazanırız
                        kaybedecek bişeyimiz kalmadı
                        avantajımız uçtu gitti
                        bu maçıda almazsak bu iş burda biter
                        bir gün mutlaka

Yorum

• Galatasaray maçında inşallah erken bir gol yemeyiz.
                          Çok çabuk tepki verilen bir atmosferde herşeyi aleyhimize çevirebilir bu durum.
                          Ne olursa olsun maçın sonuna kadar takıma yönelik desteğimizi belirtmeliyiz.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• maçı size özetliyorum yine muhteşem oynayacağız ama bizim bonkör forvetlerimiz yine çok gol kaçıracak ve yine maç izlerken dokuz doğuracağz

Yorum

• illa kazanmamız gereken bi maçmış gibi bi izlenim oluşturuluyor kamuoyunda... tabiki kazanırsak çok güzel olacak... ancak unutulmamalı ki hala puan farkıyla önde olan takım biziz... salt kazanmaya yönelik bi taktikle maça başlarsak sonu hüsranla bitebilir.... çok dikkatli olmalıyız... mağlubiyetin faturası belki de telafi edilemez...
                              şampiyonum benim

Yorum

• Gökhan söz verdi Konya macinda kacirdiklarini Gs macinda atacakmis

Yorum

Yükleniyor...
                                X