Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barış ve Ayhan'ı bende çok başarılı buldum çok savaşıyorlar orta sahada top bırakmadılar Hamburg'a

Bizde Colman ve Selçuk böyle olsa her maçı alırız
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• oldum olası bu bulent korkmazı hıc sevmem futbolculugu donemındede teknık dırektorluk donemındede konusmayı cok sever

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim kazanır?
        Hamburg % 40,61
        Galatasaray % 33,78
        Berabere % 25,61

Kim kazanır?
        Galatasaray % 44,55
        Trabzonspor % 30,64
        Berabere % 24,81

Hamburg maçında en az olan gerçekleşti
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• macın özeti ğs savaştı hak etti

barış - ayhan- arda - hakan - kewel inanılmaz mucadele etiler
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Gs'nin yumuşak karnı defansın ortası olacak.

Gökhan ve Umut her zamanki gibi oynamazlarsa alırız bu maçı.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gs'nin yumuşak karnı defansın ortası olacak.

Birde Yattara patlama yaparsa...

Yorum

• Biz bu maçı da alamassak artık Ya bu maçı almamız lazım eğer gerçekten 7 ye inanmaya devam etmek istiyorsak tabi Ama ben İNANIYORUM
                Habu Sevdaluk 7 Beni
                HarekeTSirası bizimdur !
                ANS 61 DNMSZ

Yorum

Öyle gözükebilir ama değil, bir kere Emre hata yaptı adamı kaçırdı kırmızılaştı Asıl sağ(Sabri) kanatlarında zayıflar..

Sivas 2 - 0 kazandığı maçta , sol kanattan geliştirdiği 2 atakta 2 gol buldu..

Emre - Hakan ikilisi zayıf olabilir ama önleri Ayhan- Barış çok sağlam oynuyor
                  @tsmustafakemal

Yorum

• bu maçı almayacağız da hangi maçı alacağız ! kesinlikle galip gelmemiz lazım.. hele de gs yi bu şekilde yakalamışken ..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz bu maçı da alamassak artık Ya bu maçı almamız lazım eğer gerçekten 7 ye inanmaya devam etmek istiyorsak tabi Ama ben İNANIYORUM
                      Biz inaniyoruz,...birde futbolcularimiz inanmaya baslasalar.

7 kendiliginden gelecek.

Yorum

Oraya kadar gelebilmek icin ayhan-baris-kewell ve arda dan olusan orta sahalarina karsi cok iyi pas yapmamiz ve onlardan daha fazla mücedele etmemiz gerekecek.
                        Bence bu macin kilit oyunculari bizim acimizdan hüseyin,selcuk ve colman 3 lüsüdür.
                        Bu oyunuclarimiz iyi günlerinde olurlarsa galibiyete daha yakin olan taraf oluruz.Gökhan ve umut da bitirici olurlsa bu maci kazanacagimiza inaniyorum.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İnş Bu Taraftar bunu hakediyor . Futbolcularımızda bunu karşılıksız bırakmıycaklar ve 7 nin geldiğini hep birlikte göreceğiz
                          Habu Sevdaluk 7 Beni
                          HarekeTSirası bizimdur !
                          ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Takımımızın ğs ile oynayacağı maç öncesinde camiamız adına anlamlı bir buluşma yaşanacak.

Kulübümüzün Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlarımızdan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, yine eski başkanlarımızdan Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Özkan Sümer karşılaşma için biraya gelecekler.

Trabzonspor camiasının birlik bütünlüğünü tüm ülkeye göstermesi açısından büyük önem taşıyan buluşma Galatasaray maçı öncesinde verdiği bu mesaj oyuncularımız moral ve güç kaynadığı olacak.
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Fazla sipilüaksiyona gerek yok.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ben rakipten çok kendi takımımla ilgileniyorum.Gol atarak kaybettiğimiz sadece Bursa maçı var.Kısa ve öz olarak gol atarsak yenilmeyiz.En büyük sıkıntımızda bu zaten.Girdiğimiz pozisyonları gol ile sonuçlandırsak sahadan gakip ayrılırız.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X