Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galibiyetlerde ortalıkta görünmeyip malubiyetlerde ot gibi biten bizden değildir arkadaş
    YERİ GELDİ UYSAL BİR KOYUNUM, ÇEKMEYE GELMEZ BOYNUM...

Yorum

• ya arkadaslar su biltrabzon nickli sözde taraftarı kale alıp cevap yazmasın kimse lutfen, istirham ediyorum hepinizden, böyle taraftar olmaz olsun, bu takımı desteklemeyecek kimsenin burada yeri olmamalı. NOKTA.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 mac daha soyle de ıddıa yapalım parayı buluruz .)
        ....................
        Bordo + Mavi = Trabzonspor

Yorum

• Ben gs maçını kazanacağımızı düşünüyorum, yenersek herşeyi unuturuz...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi futbol karın doyurmuyor , kötü oynayalım her maçta üç puanı alalım , yeter bence ..
            Pfff.. Şimdi böyle oldu tabi dimi Bu taraftar ne istediğğini kesinlikle bilmiyor... Biraz sabretse ikisininde aynı anda olacağını kestiremiyor.

Ben Saracoğlunda öyle futbol oynayıp berabere kalmaya razıyım. Konya maçındaki gibi yenilmeyede razıyım..

Çünkü takım futbol oynuyor !!!! ve biliyorum ki tek ilacımız sabır.

Acıkcası bize şampiyonluk yakışmıyor.. Herşeyin özeti bu.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pfff.. Şimdi böyle oldu tabi dimi Bu taraftar ne istediğğini kesinlikle bilmiyoruz... Biraz sabretse ikisininde aynı anda olacağını kestiremiyor.

Nasıl bize şampiyonluk yakışmıyor ?
              Renkdaş bu çok fena bir cümle oldu ya...
              Başkası okusa güler yani...
              Hamiş

Yorum

• bence yanlış yazdı ya . yakışıyor demesi lazımdı . öyle cümle mi olurmuş nasıl yakışmıyor bize şampiyonluk !
                YERİ GELDİ UYSAL BİR KOYUNUM, ÇEKMEYE GELMEZ BOYNUM...

Yorum

Pfff.. Şimdi böyle oldu tabi dimi Bu taraftar ne istediğğini kesinlikle bilmiyor... Biraz sabretse ikisininde aynı anda olacağını kestiremiyor.

Ben Saracoğlunda öyle futbol oynayıp berabere kalmaya razıyım. Konya maçındaki gibi yenilmeyede razıyım..

az önceki sözlerinden dolayı senı takdir ettim ancak bize şampiyonluk yakışmıyor sözü sana hiç yakışmadı renkdaş

Yorum

• Konuya gelelim,gs bizden sonra deplasmanlarda en cok puan toplayan takim.
                    Yani dis sahalarda kazanabilen bir takimla oynayacagiz.
                    Ama ayni zamanda deplasmanda 5 defa kaybetmis bir takim,demek ki yenilmeyecek bir takim degil.
                    Bu maci oyuncularimizin dönüm maclarinin baskisini kaldirip kaldiramayacagi belirleyecek.
                    Bu konuda tecrübeli oyuncularimiza cok büyük görevler düsüyor.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl bize şampiyonluk yakışmıyor ?
                      Renkdaş bu çok fena bir cümle oldu ya...
                      Başkası okusa güler yani...
                      Kardeşim. Şampiyonluk yarışındaki en büyük engel ve tarihi anons , Ersun yanalla istikrar başlıklarını incelediğinde ne demek istediğimi daha rahat anlarsın..

Taraftarımızın bu kadar nankör olması zoruma gidiyor..

Herşey hemen olsun istiyoruz.. ama olmuyor. Olamazda.. Yazın hepbirlikte burda naralar atmıyormuyduk en az 2-3 yıl gerekli bu takıma diye ?

Yönetime ve Teknik yönetimede SORGUSUZ SUALSİZ 3 yıl kredi verilmeli.. Bunu istanbulun beynini örümcek bağlamıs yazarları bile anlamışken bizim taraftarımız neden anlayamıyor anlamıyorum !

Takımın yaş ortalaması ve oynadığı futbol belli !

Hangimiz bu takımda IŞIK YOK diyebilir ?

Bizim başkanımız değilmi , Bizim yönetimimiz değilmi Şampiyonluğu istemem yan cebime koy tavrıyla yorumlayan ?

Yönetimimiz dahil herkes biliyor şampiyon olursak sürpriz olur. Amacımız ve asıl hedefimiz şampiyonlar ligi diye..

Hangi hedefimizden şaştık da bu isyan var ?

Evet şampiyonluğa oynayan takımın içerdeki 2 maçını üst üste kaybetme gibi bir lüksü olamaz !

Ama problemli mevkilerimiz var işte.. Oynadığımız atak futbola rağmen attığımız gol sayısı kocaeli sporla aynı ?

Bunun sorumlusu hocamıdır ?

Deplasman puan tablosunda neden açık ara lideriz ?

Ve neden içeride rezaletiz ?

Bazı şeyleri haketmediğimiz çok açık.

Yorum

• az önce Kanal 24'de bir yorumcu var beyaz saçlı sakallı felan Trabzonspor Avni Aker'de gs'yi yenecek dedi.Ve çok da emin konuştu kendinden , sadece biz değil futbol camiası da inandı bizlere.Ne olur kazanalım ve şampiyon olalım sonra isterse şampiyonlar liginde barçadan 2 yiyelim

Yorum

• böyle bir ligde;

oyun olarak-kalite olarak-futbol adaleti olarak-inanç olarak ve aklına ne gelirse gelsin

şampiyonluğu hak eden takım biziz.. son haftalarda var bi şanssızlık bulutları üzerimizde ama bu maçı kazanırsak o hava çok güzel bir hava olacak
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• gs macında biz tribündeki yerimizi, trabzonsporda macı alacak...

Yorum

Maç öncesi deseniz iyi oynayarak bir puan mı , kötü oynayarak üç puan mı diye benim tercihim ikincisi olur . Ne var bunda ? Futbolda iyi oyuna bakmıyorlar maalesef , aldığın puan veya puanlara bakıyorlar . Doğru ya da yanlış . Böyle gelmiş , böyle gidecek .

Yorum

• ben artık avni aker'de maç kaybetmek istemiyorum ya Çok çok moralim bozuluyor , takıma çok sinirleniyorum.İnşallah bu maçta böyle şeyler olmayacak

Yorum

Yükleniyor...
                                X