Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Messiyi git izle cevabın orada
    Gülmekten öldüm ya.Verdiğin örneğe bak valla süper örnekler veriyorsun.2 maçta toplam 50 dk oynamış adam fizik gücünü messi ile kıyaslıyorsun ya sana helal olsun.

Yorum

• Colman, dünkü maçta bana göre sırıtmayan oyunculardandı.Pas yüzdesi yüksekti,bilmiyorum istatistiklerde daha çok belli olur ama defansif olarak rakiplerine çok rahat geçit verdi ve herzaman bu kadar rahat geçebilceklerini sanmıyorum.Defansif anlamda bu kadar zayıf kalmasını da motivasyon sorunundan kaynaklandığını düşünüyorum.Neredeyse her maç faul olarak en fazla faul yapanlardan olmasına rağmen bu kez neredeyse hiç faul yapmadı.
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uzunoğlu kardeşim niye ortamı geriyorsun yapma kardeşim nolur böyle fikirlerini içinde sakla ayıp ediyorsun burda genide sevilen bir futbolcu hakkında karamsar olma kaldıkı bu adamı yeni aldırsak.
        Ortamı geren ben değilim bir oyuncu hakkında olumlu ve olumsuz düşüncelerimi yazarak yorumda bulundum. Olumsuz taraflarını baz alan arkadaşlarımız olayı kişiselleştirerek hakarete kadar vardırdılar. Buna rağmen sükunetimi korudum. Aynı ölçüde hakaretlerle cevap vermedim. Oysa düşünceme saygı duyulsaydı bir orta noktada buluşabilecektik...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gülmekten öldüm ya.Verdiğin örneğe bak valla süper örnekler veriyorsun.2 maçta toplam 50 dk oynamış adam fizik gücünü messi ile kıyaslıyorsun ya sana helal olsun.
          Yok kısa boylu iki futbolcuyu kıyaslıyorum sen anlayamamışsın...

Yorum

• lütfen sessizlik; saygı duyalım, destek olalım, hayalimizle dans ediyoruz

işte gecen sene;11 Trabzonspor 19 6 4 9 23 26 -3 22
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarda başarılar .

Umarım taraftarları , hak ettikleri günleri görürler .

Bu ligde lazımlar .

Barbaros ilk devre bir kaç maç yuhlandı sanki Ankara'da ya da ben öyle duydum maçları izlerken . Mümkünse Ankara'ya sokmasınlar daha .

Başarılar Ankaragücü .

Yorum

• tamamda Colmansiz ve Alanzinholu bir ilk 11 dizilisi akla yatar bir sekilde mümkünmü...
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Maç sonunda sahada tek bir futbolcumuz kaldı ellerini kulaklarna getirip tribünlere doğru dönüyordu kimdi o bilen var mı?
                  .

Yorum

• Her şerde bir hayır var derler
                    Ben hayırı bu kadar yüksek bir şer görmedim.
                    Şu belliydi. Elfeneri ve Ankara maçındaki yüksek konsantrasyon ve maximum efor bir yerde kaza yaptırcaktı.
                    Allah'tan bu maçta oldu bu.
                    Ankaragücü maçını güle oynaya kazansaydık cimnastik maçı
                    için çok karamsar olacaktım.
                    Şimdi ise zerre kadar endişeli değilim.
                    El feneri ve Ankara maçında tavan yapıp Ankaragücü maçında
                    dibe veren "konsantrasyon" cimansitkçilerle yapacağımız maçta
                    yine tavan yapacaktır.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok kısa boylu iki futbolcuyu kıyaslıyorum sen anlayamamışsın...
                      O zaman biraz daha mantıklı örnek gösterceksin.O zaman barışla göksuyla da kıyasla bunlarda kısa boylu.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç sonunda sahada tek bir futbolcumuz kaldı ellerini kulaklarna getirip tribünlere doğru dönüyordu kimdi o bilen var mı?
                        Egemendi galiba, ama emin degilim

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amacında bu değilmi zaten ters düşünce yazıp popüler olmak , senin gibileri çok gördüm , arkana bakamadan gidersin nasılsa iş yok güç yok sanırım nette zaman geçiriyosun yada boş bi adamsın , sen kısa pantolla gezip Trabzon'da maçlara gidemezken ben buralarda seviye dersi veriyodum ama senin anladığın dil bu öyle burda benim futbolcuma hakaret edip sonunada gülücük kim koyar senin gibi seviyesizler tabi hala cevap vermedin hayatında futbol oynadınmı ?
                          Az önce kapak mevzusu geçti ya sana bir kaç tane kapak yapayım.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu çevresinde çocukluğum ve gençliğim geçtiğinden dolayı ben kısa pantolonla maçlara gittiğim kadar sen ömrünce maça gitmemişsindir

İşim gücüm var merak etme sıkıntı yapma sen

Bir futbolcuya hakaretimi ispat edemezsen dünyanın en aşağılık insanı sensin...

Yumurtayı bilmem için yumurtlamak zorunda değilim...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman biraz daha mantıklı örnek gösterceksin.O zaman barışla göksuyla da kıyasla bunlarda kısa boylu.
                            Onlar yaşları itibariyle Alanzinho ile kıyaslanamaz...

Yorum

• İlk olarak 54Sinan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal niye oyuna cok gec, ve yanis müdalelerde bulunuyor? Iyi bir Hoca ise, niye ortasamiz cöktünün farkinda oldu halde birseyler yapmaya calismiyor. (Yattara degisikli cok yanis buldum). O cikti Ankaragücü daha da rahatladi.
                              Umut gol atti, ama oraya kadar sac bas yoldurdu.
                              Gökhan ayni sekilde!
                              Ersun hoca yedek kulübede oturan oyunculara hic güvenmedin gösterdi.
                              Hüseyin daha önceki maclarda, iyi oynamadi, sadece isini yapdi. Bu kez onu bile yapamadi.( Ceyhun ama ondan iyi oynar demiyorum, Hüseyin isini yapsin yeter).
                              Lider oyuncu yok bizde, bu dünkü macta da beli oldu. Van Bommel tarzi bir oyuncumuz olsa, golü attiktan sonra rehavete giren oyuncularimizi uyarir gerekirse bile azarlardi. Bizde böyle biri yok iste! Bu eksikli sampiyonluk yarisi kizistikca daha cok his etcez.

Macin Hakemi icin ayri bir parantez acmak isterim, cok kötü yöneti maci. Ve tektarafli yöneti!!!! Kim ne derse desin! Selcuk kesinlikle faul yapti, Cale kac gere arkadan müdale etti halde kart görmedi... Böyle mac kazanmak utancverici! Ankaragücü oyuncular mactan sonra yaptiklari yorumlarda, cok cagresiz gözüktüler, aglayacaklardilar sinirden azda. Ayni sekilde bize yapsalar ne yapardik acaba. Sokaklara dökülürdük!

Ben Trabzonsporumuzu birdaha böyle görmek istemiyorum!

Oyuncularimiz icin insallah ders olur bu mac!!!!
                              yav ne yaptın renktaş
                              bu yorumlar sanamı ait yoksa bi yerden alıntımı
                              utanç duyulacak bişi yok anlımızın akı ve teri ile 3 puanı aldık
                              jaba gıcığının yaptıklarını nigrisin dümenlerini niye söylemen
                              ayrıca bizim takımda en az 3 tane bommel çıkar iyi bak
                              birde sıkma canını herşey güzel gidiyor.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• maç sonu eğlencesinin net bir videosu var mı acaba, bir kaç tane buldum tribunden cekılmıs, pek bir şey belli olmuyor.
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X