Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yemin Ederim her izledigimde Tüylerim diken diken oluyor... Sizlerle Gurur duyuyoruz Trabzonspor... simdi böyle cosmasini biliyorsak Sampiyonlugumuzu nasil kutlicaz
    Süperdi herkes... Taraftardan tut Oyunculara, 61. Dakika sovumuza kadar...
    O Atki acip sallam olayini biraz calismamiz lazim... herkes ayni hizda yaüpinca inanin bana bambaska bir güzellik veriyor...

Hem Egemenin Üclüsünü Serefsiz Ligtv yayinlamadi Reklama girdi... onu nerden görebilcez Renkdaslar
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Yahu hemşerim iş gene kapağa carta curta mı geldi?

Hayırlı kavgalar hepinize.

Yorum

• colmansiz bir dizilis lütfen ....
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yavaş yavaş terfi ediyorsun önce seviyesizdin şimdi terbiyesiz oldun sonrası ne olur bilemem

Takip edilecek kadar popüler olmak güzel bir şey
          amacınız ne? gerek var mı?

Yorum

• Dünkü maç için en güzel başlık Fanatik'teydi zannediyorum.''Önce ter bastı,sonra Kolbastı ''.Oysa maçın henüz ilk saniyelerinde oynayamıyor şeklinde eleştirilen Yattara'nın alda at diye yaptığı ortada topu kaleciye nişanlayan Selçuk'tan hemen sonra bu defa kendisinin yolladığı şutu kale çizgisi üzerinden Manevi Kardeşi Hasan Üçüncü'nün çıkartmasıda ayrı bir kaderin cilvesiydi bizim için.Bu defa TS'un golünü yine taraftarca pek sevilemeyen Tayfun Cora ile 15.dk.da kazanmış olmak bile takımı ateşlemekten çok rakibi hırslandırmış oldu.Maçın geri kalanında oyunu isteyen ve zorlayan AG ile skoru koruma telaşına düşen TS'un mücadelesi gibi geçti.Maçta TS açısından eleştirilecek noktaları maç sonunda td Ersun Yanal çok güzel ifade etti,demek ki hem kendisi hemde futbolcular hatalarının farkında.Bu çok güzel bir gelişme.Bunun üzerine fazla bir şey söylemeye gerek yok.Ancak benim kendi adıma eleştireceğim bir kaç nokta daha var ki bunların başında Yattara değişikliği geliyor.Bu takımda topu kanatlara taşıyıp alda at ortalar yapabilecek tek oyuncu hala O iken ilk oyundan alınan topçu olması Hoca'nın yanlışıydı bana göre.Birileri forvetten Umut-Gökhan kesilemez tabiki Yattara kesilmeli söylesede ben aksine forvetten kimi kesersen kes amma asla Yattara'yı kesme derim.Onun yerine oyuna alınan Alan'ın Yattara'nın alternatifi gibi gösterilmeside büyük hata.Henüz Alan'ı tanımıyoruz ancak en fazla olacağı Yattara kadar olur,ondan daha iyi değil....
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Dün akşam, açıkcası Alanzinho'dan bişeyler görür keyifleniriz diye oyuna girmesini 60 küsür dakika bekledim... Ki girdiği dakikalarda tam istediği boş alanlar oluşmuştu ama bir iki pozisyon dışında Ankaragücü'nün mücadeleci oyunu karşısında ezildi... Ligimizde Ankaragücü'nden daha dirençli takım sayısının oldukça fazla olduğunu düşünürsek, umarım Colman'daki gibi zamanla bir gelişme görürüz Alanzinho'da...
              Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
              Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
              El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yemin Ederim her izledigimde Tüylerim diken diken oluyor... Sizlerle Gurur duyuyoruz Trabzonspor... simdi böyle cosmasini biliyorsak Sampiyonlugumuzu nasil kutlicaz
                Süperdi herkes... Taraftardan tut Oyunculara, 61. Dakika sovumuza kadar...
                O Atki acip sallam olayini biraz calismamiz lazim... herkes ayni hizda yaüpinca inanin bana bambaska bir güzellik veriyor...

Hem Egemenin Üclüsünü Serefsiz Ligtv yayinlamadi Reklama girdi... onu nerden görebilcez Renkdaslar
                http://video.google.com/videoplay?do...29854902461394
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yemisim senin seviyeni arkadas
                  sen alanzinhonun kac macini seyretdin de böyle muallefet yapiyorsun söylermisin
                  hadi diyelim cok iyi oldugunun ispatini getiremiyoruz
                  peki sen takima ise yaramayacaginin ispatini getirebilirmisin?
                  otur ve seyret
                  olmamis daha olmamis seyler icin kafani yorma seviyeymis
                  biktim senin gibi taraftardan
                  sizin yüzünüzden bu takim 24 senedir hasret!
                  Seninle tartışmayı süğrdüremiyeceğim. Birincisi ahlaksızın tekisin. Bu sebeple iletişim halinde olmak istemiyorum. İkincisi ise okuduğunu anlama ve yorumlama konusunda büyük sıkıntılar içerisindesin. Ben dün akşamki performans benim beklentilerimi karşılamadığını, fizik gücünün yetersiz olduğunu bunlara rağmen çok hızlı ve top tekniğinin yüksek olduğunu yazıyorum ama sen ne anlıyorsun Allah yardımcın olsun

Yorum

• Valla süper kıyaslama yapıyorsun.2 maçta aldığı süre 50 dk geçmeyen bir futbolcu için güzel kıyaslama 1.66 boyunda bir adamın fizik gücü ne kadar olabilir bunu bana bir açıklasana
                    Cvp bekliyorum...

Yorum

• uzunoğlu kardeşim niye ortamı geriyorsun yapma kardeşim nolur böyle fikirlerini içinde sakla ayıp ediyorsun burda genide sevilen bir futbolcu hakkında karamsar olma kaldıkı bu adamı yeni aldırsak.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cvp bekliyorum...
                        Messiyi git izle cevabın orada

Yorum

Yavaş yavaş terfi ediyorsun önce seviyesizdin şimdi terbiyesiz oldun sonrası ne olur bilemem

Amacında bu değilmi zaten ters düşünce yazıp popüler olmak , senin gibileri çok gördüm , arkana bakamadan gidersin nasılsa iş yok güç yok sanırım nette zaman geçiriyosun yada boş bi adamsın , sen kısa pantolla gezip Trabzon'da maçlara gidemezken ben buralarda seviye dersi veriyodum ama senin anladığın dil bu öyle burda benim futbolcuma hakaret edip sonunada gülücük kim koyar senin gibi seviyesizler tabi hala cevap vermedin hayatında futbol oynadınmı ?
                          DOZER CEMİL

Yorum

buna sanki gerek yoktu uzunoglu
                            neyse ortam sağlıklı olana kadar kolay gelsin.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              uzunoğlu kardeşim niye ortamı geriyorsun yapma kardeşim nolur böyle fikirlerini içinde sakla ayıp ediyorsun burda genide sevilen bir futbolcu hakkında karamsar olma kaldıkı bu adamı yeni aldırsak.
                              Abi bizde T.direktör çokkk boş ver salla oda kendi çapında eğleniyor.

Yorum

• Mac 1-1 bitseydi?!

Ersun Yanal niye oyuna cok gec, ve yanis müdalelerde bulunuyor? Iyi bir Hoca ise, niye ortasamiz cöktünün farkinda oldu halde birseyler yapmaya calismiyor. (Yattara degisikli cok yanis buldum). O cikti Ankaragücü daha da rahatladi.
                                Umut gol atti, ama oraya kadar sac bas yoldurdu.
                                Gökhan ayni sekilde!
                                Ersun hoca yedek kulübede oturan oyunculara hic güvenmedin gösterdi.
                                Hüseyin daha önceki maclarda, iyi oynamadi, sadece isini yapdi. Bu kez onu bile yapamadi.( Ceyhun ama ondan iyi oynar demiyorum, Hüseyin isini yapsin yeter).
                                Lider oyuncu yok bizde, bu dünkü macta da beli oldu. Van Bommel tarzi bir oyuncumuz olsa, golü attiktan sonra rehavete giren oyuncularimizi uyarir gerekirse bile azarlardi. Bizde böyle biri yok iste! Bu eksikli sampiyonluk yarisi kizistikca daha cok his etcez.

Macin Hakemi icin ayri bir parantez acmak isterim, cok kötü yöneti maci. Ve tektarafli yöneti!!!! Kim ne derse desin! Selcuk kesinlikle faul yapti, Cale kac gere arkadan müdale etti halde kart görmedi... Böyle mac kazanmak utancverici! Ankaragücü oyuncular mactan sonra yaptiklari yorumlarda, cok cagresiz gözüktüler, aglayacaklardilar sinirden azda. Ayni sekilde bize yapsalar ne yapardik acaba. Sokaklara dökülürdük!

Ben Trabzonsporumuzu birdaha böyle görmek istemiyorum!

Oyuncularimiz icin insallah ders olur bu mac!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X