Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belkide oynuyacak olduğumuz en kritik maç ve sen 4-5 gol bekliyorsun ben 1-0 olsun bizim olsun diyorum gerisi önemli değil önemli olan takımımızın tüm maçlarını kazanmasını sonuç ne olursa olsun.Hem tüm maçlarını 1-0 kazansın zaten şampiyon oluyoruz
    eyvallah Kardeş te şöyle 4/5 gollu bi galibiyet alsak fena mı olur.
    şöyle gerilsek koltuğa arkaya doğru,diken üstünde olmadan çayımızı içsek...
    tabiki 1/0 olsun bizim olsun ama ,benimki bir niyet hatta 10 olsun
    Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
    ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
    KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala dostumuz canımız Eskişehir yazılarını okuyorum ya şu forumda içim ağlıyor içim.

Yahu ben Eskişehir'de yaşıyorum. Adamlar 33. hafta satırlarla baltalarla saldıracaklar bize.

Ama takım değeri olarak Ankaragücü,eskişehir ve kocaelispor,karşıyaka, göztepe gibi takımlar diğer hepsinden önce gelir o ayrı.

Ama bırakın artık şu geyiği. Eskişehir'de insanlar Trabzonspor'dan nefret ediyorlar. Ben 4 senedir bu şehirde yaşıyorum ve şehri çok iyi biliyorum. Tribününü de.
      Su an o kadar şaşırdım ki anlatamam. Gerçekten böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum.

Zaten doltumuz yok onu biliyoruz ama bari beyefendi olsun istiyorduk malesefki onu bile beceremiyorlar.

Öyle olsun bakalım eskişehir öyle olsun, elbet sizinde hesabınızı alırız

Ayrıca bundan sonra eskişehir gözümden düştü bir daha da eski halini alamaz....

Yorum

• Absürd absürd yorumlar yapan taraftarcıkları kaile almayın. Her horoz kendi çöplüğünde öter.

Bu maça gelince,daha öncede dedim. Erken gol bulursak maçı rahat alabiliriz.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ligin 33. haftasında Trabzonspor'u Eskişehir'de evire çevire yenelim, varsın dost olmasınlar...

Trabzonspor'un Bizans takımlarından farkı yoktur Anadolu takımları için.Havuz oylamalarında hep oy kullanırken Anadolu düşmanı bir tavır içinde olmuşlardır...

Alçakça oyunlardan sonra hakemlerle, başkanlarının, tüm stadın ağlayarak, Esesimi yumruklarla, tekmelerle, futbolcuların büyük artistik hareketlerle kendilerini Esesli futbolcularımıza kart göstertmek için yere atmalarla zorla yendiler...

Bu şerefsizliklerin hesabını sormadan, o Kolbastıyı münasip bir yerlerine monte etmeden yüreğimiz soğumayacaktır...

Bunlar benim düşüncelerimdir, sadece beni bağlar...

Trabzonspor Anadolu takımı değil, bilakis Bizans yalakasıdır...

alın size ESES lerin gerçek yüzü çoğu böyle düşünüyor emin olabilirsiniz.
          bu yazıyı yazan her kimse ya Tarih hiç okumamış ya da tam bir Türk düşmanıdır.Böyle angut adamlara vericek cevabım yok benim lütfen bu tür yazıları burda paylaşmayın ban yemek istemiyorum.
          Bu yazı yüzünden sinirlerim gerildi.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.eskisehirspor.com/forum/f...TID=1063&PN=29

Abicim şu linke girin anlarsınız ne mal olduklarını. Adamlar gıcıklar bize. Çok da umrumuzda sanki gıcık olmaları.. Türkiye Anadoludan biz şampiyon çıktık sadece zorlarna gidiyo adamların. Yok futbol şehriymişte Eskişehir falanmış filanmış. Hayatlarında en iyi dereceleri lig kalmak Bank Asya da şampiyon olmak adamlar 5 dakka da futbol şehri oldular Vay anasını sayın seyirciler
            gerçekten ben eskişehiri severdim ama burdakileri okuyunca gerçekten kendilerini bişey zannetmişler 33.haftada görüşrüüz
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Benim tanıdığım tüm Eskisehirsporlular benim bahsettiğim gibi düşünüyorlar ve genel kanınında öyle olduğuna inanmak istiyorum.Trabzon karşıtlığının hortlamasının en büyük sebebi de Fırat Aydınus'un berbat yönetimi.Burada bazı arkadaşların belirtiği gibi bir kanı varsa Eskişehir de ne halleri varsa görsün.Bizim kimsenin dostluğuna ihtiyacımız yok!
              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Absürd absürd yorumlar yapan taraftarcıkları kaile almayın. Her horoz kendi çöplüğünde öter.

Bu maça gelince,daha öncede dedim. Erken gol bulursak maçı rahat alabiliriz.
                Her horoz kendi çöplüğünde biz her yerde öteriz.Onun için bize her yer trabzon diyoruz.

Yorum

• İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eyvallah Kardeş te şöyle 4/5 gollu bi galibiyet alsak fena mı olur.
                  şöyle gerilsek koltuğa arkaya doğru,diken üstünde olmadan çayımızı içsek...
                  tabiki 1/0 olsun bizim olsun ama ,benimki bir niyet hatta 10 olsun
                  valla bana maç çok zor gecicek gibi geliyor çünkü 4 tane Tsli oyuncu var takımda ve nasıl hırslı oynadıklarını biliyoruz tabiki bende isterim ama önce Galibiyet

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her horoz kendi çöplüğünde biz her yerde öteriz.
                    şöyle bir düzeltmede benden BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• kümeden bu sene çıktı yine kümeye gidecek trabzonspor şampiyon olmasın da kimolursa olsun dediklerine göre kimmiş bizansın çocuğu belli oldu hakkaeten bizans çocuğu yakıştırmasını boşuna yapmıyorum bizans çocuklarına ..

ancak istanbulun taraftarı olursunuz eskişehirin değil yazıklar olsun sizin gibi anadolu takımının seyircisine bizansın çocuklarının çocuklarısınız siz mutlu oldunuzmu.
                      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Onları Ciddiye almamak Onlara verilecek en iyi cevaptır.
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• şampiyonluğu anlaşılan eskişehirde ilan etmek farz oldu
                          orda şampiyonluğu ilan eder turumuzu atar kolbastımızı oynarız

Yorum

• Ankara takımlarının gücünün bizim takıma yetmediğini geçen hafta gördük.

İzleyenler için seyir zevki olan, centilmence, güzel bir maç olsun dileğindeyim. Kendi sahamızda yeni formalarımızla alacağımız üç puanla birlikte tabii.

Geçen sezonlarda Trabzonspor düşen takımların hepsine puan kaybeder hale gelmişti. Galibiyete üç puan verirken yendiğin takımın büyük küçük olduğuna göre vermiyorlar, her maç önemli, her maç ciddi bizim için. Her maçı alınca istatistikler de anlamsızlaşıyor.

Çok şükür hocamız da, futbolcularımız da taraftarımız da olaya en doğru şekilde yaklaşıyor. Bu birliktelik olduğu sürece yolumuz aydınlık.

Allah'ın izni ile alacağımız üç puan bu hafta sonu diğer takipteki takımları strese sokmaya yetecek.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kümeden bu sene çıktı yine kümeye gidecek trabzonspor şampiyon olmasın da kimolursa olsun dediklerine göre kimmiş bizansın çocuğu belli oldu hakkaeten bizans çocuğu yakıştırmasını boşuna yapmıyorum bizans çocuklarına ..

ancak istanbulun taraftarı olursunuz eskişehirin değil yazıklar olsun sizin gibi anadolu takımının seyircisine bizansın çocuklarının çocuklarısınız siz mutlu oldunuzmu.
                              Abicim sana açıkca şunu söyleyeyim. Hep klişedir işte "Ben Trabzonun şampiyon olmasını isterim" gibi diğer takım taraflarının lafları. Bunlar hikaye bizim şampiyonluğumuzu bizden başka isteyen yok. Çünkü ne Eskişehir ne Bursa ne Sivas ne Kayseri hepsi bir bunların. Dertleri ney biliyormusunuz ÇE-KE-ME-MEZ-LİK bunlar bizim başarılarımızı kıskanıyorlar.

O yüzden belki biraz sert bir yaklaşım olacak ama "TRABZONSPOR'UN TRABZONSPORLUDAN BAŞKA DOSTU YOK"
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• şu sayfadaki puan durumuna bakın kim lider

Yorum

Yükleniyor...
                                X