ankaragücünü hakkettiği yere yollamız lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece rüyasını gördüm. Berabere kalıyorduk.şampiyonum benim
Yorum
-
İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünü hakkettiği yere yollamız lazım.
inşallah düşmezlerEn son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 11:34.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Hakan ÜNSAL : Trabzonspor taraftarları 2 maç daha böyle gitsin takım olucak bu iş ya herhalde dicekler sonra bir bakıcaklar taklaya elmişler...
Sergen YALÇIN : Bu hafta Ankaragücü maçında olağanüstü bir atmosfer olur..6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin ilk golü biz yeriz hep öyle oluyor zor maç olacak Ankaragücü saldıracak.
Kesinlikle kati defans yapacaklardir,hedefleri zaten 1 puan olacak.
Bu macin kilidi erken gol olacaktir,bunu buldugumuz takdirde farka dahi gideriz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'dan kafa golü bekliyorum.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Fb. ve Ankara maçlarından daha fazla zorlanırsak şaşırmamak lazım.
Yeterli futbolu oynayamamakla birlikte deplasmanlarda sonuca gitme açısından içerdekinden daha etkili olduğumuzu görmüştük ilk yarı boyunca.2. yarı ile çok daha önemli olan birşeyi gördük. Trabzonsporun artık bir deplasman futbolu var.Sıkı savunma ayağa paslarla hızlı hücum ve geri dönüşler. Takım halinde baskı. Bu açıdan 2 deplasman sınavını futbol açısından kusursuza yakın bir şekilde geçirdik.
Oysa şimdi durum farklı.Rakip bize kafa tutabilecek türden değil.Benzerlerinin yaptığı gibi savunma yapıp 1 puan almaya çalışacaklar doğal olarak. Bu noktada ilk yarıda ne kadar sıkıntı çektiğimiz hepimizin malumu."İyi oynadık" diyebileceğimiz maçların birçoğu iç sahada olmasına rağmen bu maçlardan çıkardığımız gol sayısı 11. -(1-2) maçla birlikte sadece 8 takımdan daha fazla gol atmışız.2 maç fazlayla Bjk'nin 19 Fbnin 22 golü var mesela.Gs'nin 8 maçta 24 golü var.
Son 2 deplasmanda gösterdiğimiz gelişmeyi bakalım iç sahada pozisyona girme konusunda gösterebilecek miyiz? Pozisyona girmemizi kolaylaştıracak kaliteli hücumlar yapabilecek miyiz?
Tabi olay yine değerlendirme noktasında tıkanabilir o ayrı mesele.
Şayet bu maçı da beklentileri karşılayan bir futbol ve galibiyetle kapatırsak Bjk deplasmanında sezonun en rahat maçına çıkarız.
Hayırlı Cuma'lar.
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı gol olmaz ise sıkıntıya girer maç
Ankaragücünün katı defans yapacağına inanmıyorum
Kaybedecekleri hiç bir şey yok...
Murat erdogan in ayrilisi ile bu bölgede iyice güc kaybettiler.
A.gücünün hücum futbolunu yansitabilecek oyunculari olmadigindan defans yapacaklardir.Avni aker e gelen her takimin yaptigi gibi..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünü hakkettiği yere yollamız lazım.üç büyük var;bir de en büyük var!!!
Yorum
-
İlk olarak töre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü nereyi hakediyor?
Ligde kalmayi da bence."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 alacağız o karanti.
ben 5 diorum3 az kazanacagimizdan da kesin eminnim kimse kafasina takmasin cok rahat alacaz maci ben futboldan anliyorsam ki anladigimada kesin eminim bu maci aliriz hemde cok rahhhhhhhhhhhhattttttttttttt.
Yorum
Yorum