Umarım 'Ceyhun-Colman-Selçuk' şeklinde bir ortasahayla çıkarız maça.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Bu maç zorlanacağız gibi geliyor bana. 2-1 aldığımız kocaeli maçı gibi bir maç bekliyorum.
Yeneceğimizden şüphem yok tabii ki de.
Alan'ın son yarım saatte Yattara'nın durumuna göre oynamasını bekliyorum. İyi bir Yattara'nın oyunda kaldığı süre içinde Alan'ı da izlersek işte o zaman kanatların potansiyelini izleriz.
Keşke maçı izleyebilseydim, Colman'ı izlemeye bayılıyorum...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony
Tayfun - Giray - Song - Egemen
Ceyhun
Barış - Colman - Göksu - Alanzinho
Yattara
Gökhan Ünal
Fantazi 11
Güzel olmuş
Die4you'nun da dedii gibi biraz fazla fantezi olmuşEn son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 12:26.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Ceyhun
Yattara
Gökhan Ünal
Fantazi 11
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefantazi 12 olmuş........
Tayfun 'u da oynatmak istemezdim ama neyse .
Ankaragücü maçı çok rahat geçecek , eminim .
Yorum
-
Hüseyin,
Bence sen kadro ile ilgili herhangi bir fantazi kadro felan kurma.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ceyhun
Yattara
Gökhan Ünal
Fantazi 11#15 Ferhat ÖZTORUN
Yorum
-
Maç günleri zaman geçmiyor bir türlü ya kafayı yiyosun resmenyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Trabzon'daki arkadaşlarımızı yarın saat 16:00'da 19 mayıs spor salonunda oynanacak olan basketbol maçımıza da bekleriz. Rakip Bursahepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'daki arkadaşlarımızı yarın saat 16:00'da 19 mayıs spor salonunda oynanacak olan basketbol maçımıza da bekleriz. Rakip Bursa
Yorum
Yorum