Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En azından Yattara yı kazandık. Bence büyük bir şey bu

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galibiyet güzel oldui daha farkli olmaliydi.

Burak Yilmaz beni deli etti resmen cildirdim yanindaki adam bari verde bos kaleye yuvarlasin...

Yattara eski günlerine dönmeye dogru devam ediyor, glowacki saglam, orta sahaya takviye lazim diye düsünüyorum.

Fazla iyi oyun beklememek lazim zemin felan cok bozuktu.
      Bu takımda hiçbir yabancının ve Selçuk un da olmadığını unuttun sanırım arkadaşım

Yorum

• Yattaraya helal olsun gözüme girmeyi başardı,artık defansada geliyo kopmuyo maçtan bravoBence Mehmet çakırı daha erken alması lazımdı hocanın...

Yorum

• Senol Hoca orta sahaya Kahlenbergi isteyecektir diye düsünüyorum bu Mactan sonra
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Futbolcuları değerlendirdiğimiz, yerden yere vurduğumuz maça bakar mısınız? Ben izlerken ülfet oldum, oynayan bitse de gitsek havasında olması çok normal.

Şu maçta oyuncu yerden yere vurulmaz. İnsan da izan olması lazım.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne biçim insanlarsınız be, ne alıp veremediğiniz var Burak ve Tolga ile. Burak pas atmamışmış, ulan bir daha ki maç atar çok mu önemli yani.

kimse ile alıp veremediğimiz olamaz.takımı konuşup eleştirmek taraftar olarak hakkımız.bu maçta puan kaybetseydik bi dahaki maçın bir önemi olur muydu acaba.

Yorum

• Yattara'nın son vuruşlarındaki netliğe hayranım..sol ayakla tam olması gereken yere..
                Herkese Merhaba

Yorum

• beni düşündüren colman ve selçuğun olmadığı bir maç daha olursa ne olur ???orta sahaya kaliteli bir oyuncu şart

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne varmış Burak'ta..nerdeyse tek başına tüm hücum gücünü üstlendi bugün..
                    Umut çok kötüydü mesela..olabilir..Burak çok kaçırdı bu da olabilir..

Ferrari gibi akıyor sahada..
                    Burak'ın hücum gücüne lafım yok atmadığı paslar dışında sahanın rakipsiz en iyisiydi..

Fakat bu kadar bencil,egoist,vurdumduymaz tavı deli etti beni...

Yine de ligde böyle yapıcağını sanmıyorum

Yorum

• Bu sene Kupa'da bir şey yapacağımızı sanmıyorum takım Kupayı önemsemiyor..

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne biçim insanlarsınız be, ne alıp veremediğiniz var Burak ve Tolga ile. Burak pas atmamışmış, ulan bir daha ki maç atar çok mu önemli yani.
                        Tolga ile alıp veremediğimiz şu :

Verilen: Oynama şansı.

Alınamayan: Verilen şansın karşılığı.

Yok işte yeteneği bu kadar. Bizim çocuğumuz diye tahammül etmek mecburiyetinde miyiz ? Hasan'ı Hüseyin'i falan da çağıralım geri bu mudur ?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Burak'a gösterilen tepkiye şaşırıyorum. Burak hep böyle zaten, bugüne özel bir durum değil ki. Burak, çok yetenekli olmasına rağmen saha içinde alçakgönüllü olmayı beceremiyor. Özellikle de bu tür rakiplerle oynanan maçlarda bu ruh hali tavan yapıyor. O nedenle Burak'ın genel durumu bu zaten, bu maça özgü ayrı bir eleştiriye gerek yok.

Olaya genel olarak baktığımızda da bir forvet oyuncusu zaman zaman pas verilecek yerde kaleye vurmayı deneyebilir. Bunu her zaman da eleştiremeyiz.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Golü yan toptan yedi Pozisyonda refleks namına bir şey yoktu. Bizim çocuğumuz olması eleştirilmemesini gerektirmez.Adam gibi geliştirsin kendini başımızın tacı yapalım.Kullandığı degajların biri de mi isabet etmez.Yok öyle torpil...
                            Bütün takım kötü oynarken kaleci tolgaya yüklenmenin manası nedir. Yan toptan gol yedi diye yan topunun kötü olmasımı gerekir casillas 5 yedi diye kötü kalecimi ? Tolga bu ligdeki çoğu kaleciden iyidir. Bu maç sonunda çok eleştirilecek adam varken onun eleştirilmesi yersizdir.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yattara'nın son vuruşlarındaki netliğe hayranım..sol ayakla tam olması gereken yere..
                              Babasının tribünde olduğunu unutmamak lazım...
                              Adam 30 yaşında da olsa baba babadır...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Burak başta olmak üzere bence takım maçı hafife aldı bir kazaya kurban gidebilirdik. Burak karşı karşıya golü maç 3-0 olacağı yerde golü kaçırdı skor 2-1 oldu ve maç zora girdi,belkide 1 gol avarajla gruptan bile çıkamıyacağız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X