Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sıkıntılı bir gruba düştük. Öncelikli hedefimizin LİG olduğunu unutmadan çıkmalıyız kupa maçlarına...

Grublari gecmek lazim, sonra önümüzü daha iyi görürüz...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu grupdan ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH çıkacağımıza inanıyorum

Bu sene İNŞALLAH Türkiye Ligi Şampiyonu olacağız ve İNŞALLAH Türkiye Kupasını da müzemize getireceğiz
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• en zor grup bizimki çünkü biz varız. artık diğer ezikler düşünsün.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• beşiktaşla inönüde oynuyoruz hemen 3 gün sonrada kadıköyde fenerle oynayacaz. zor bir maç trafiği oldu

Yorum

• yazık olmuş bursaya,karşıyaka maçı spartacuse döner

Yorum

• besiktas maci son mac degilmi..yedeklerle cikariz
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• gruplar hemen hemen denk. fener ile gs gruplardan cikamayabilirler bile.. bursaya da oyle soylendigi kadar balik bir gruba dusmemis, belalisi ibb ve dusmani karsiyaka ile oynayacak.

Yorum

• gruptan birinci veya ikinci çıkmak hçbirşeyi değiştirmiyor..o yüzden ilk maçları kazanıp bjk maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıkmamız yeterli olacaktır...kaldıki defans hariç kadromuz geniş..hücüm ve orta saha alanlarında her maçta nerdeyse iki kadromuz var...o yüzden sıkıntı çıkmaz...bence bu senede final görürüz çok rahat şahsen bende alışkanlık yaptı geçen seneden ligi iki kupa ile kapatmak

Yorum

• lig tv

arkadaşlar günaydın,
                    lig tv izliyorum alt yazıda kupa maçlarındaki gruplara göre sıralıyor bizim grupta ilk bjk nin ismi yazılı.lig tv yi aradım uyardım niçin seri başı olmadığı halde trabzonsporun önünde yazılıyor diye....dikkatle takip ediyorum lig tv yi

Yorum

• Güzel bir grup.....
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• zaten gecen senede gs la deplasmanda oynamıstık yanlıs hatırlamıyorsam bu senede bjk deplasman ayıptır.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bjk manisa ile çekişir.
                          İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                          Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                          Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Tam bizlik grup
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Türkiye kupası umrumda değil sıkıldım o kupadan ben lig şampiyonluğu istiyorum artık, yedeklerle falan oynayalım, örneğin bjk ile İnönü'de yapacağımız maçtan 3 gün sonra fbyle oynayacağız çok tehlikeli bi durum bu...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar günaydın,
                                lig tv izliyorum alt yazıda kupa maçlarındaki gruplara göre sıralıyor bizim grupta ilk bjk nin ismi yazılı.lig tv yi aradım uyardım niçin seri başı olmadığı halde trabzonsporun önünde yazılıyor diye....dikkatle takip ediyorum lig tv yi
                                Teşekkürler, sizin gibi bilinçli taraftarlarımızın artması dileğimle. Ancak böyle güçlü olabileceğiz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X