Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig maçları da kura ile belirleniyor Mesut. Fakat kura öncesi doksan tane ön koşulla kurada bir sınırlandırılmaya gidiliyor. Kupadaki kura çekiminde de benzeri bir uygulama olmalı.

Magicyattara'nın dediği gibi seribaşı takım kendine en yakın rakibiyle maçını deplasmanda oynayacaksa bu baş olmanın manası nedir?
    Abi kendisine en yakın rakibiyle deplasmanda oynamayacak diye bir kaide olsa o zaman Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı katılan büyük takımlarda seribaşı olmayıp ama kendisine yakın rakibi ile kendi evinde oynaması lazım.

Sonuçta 4 takım seribaşı idi.Ve bir gruba Beşiktaş'ın düşeceği zaten ortadaki bir gerçek idi.Bizim gruba düştü.Buna şans mı deriz başka dönen dolaplar mı deriz bilemeyiz ama sonuçta bir kavanozun içinden çevrilip,karıştırılıp içinden seçilme ile çıkıyorsa burada çok fazla da dolap olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Zorlanmayız bile...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• şampiyon simdiden belli !

Yorum

• Makukulaya dikkat.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi kendisine en yakın rakibiyle deplasmanda oynamayacak diye bir kaide olsa o zaman Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı katılan büyük takımlarda seribaşı olmayıp ama kendisine yakın rakibi ile kendi evinde oynaması lazım.

Sonuçta 4 takım seribaşı idi.Ve bir gruba Beşiktaş'ın düşeceği zaten ortadaki bir gerçek idi.Bizim gruba düştü.Buna şans mı deriz başka dönen dolaplar mı deriz bilemeyiz ama sonuçta bir kavanozun içinden çevrilip,karıştırılıp içinden seçilme ile çıkıyorsa burada çok fazla da dolap olacağını zannetmiyorum.
            Ben o kavanozun içine bir düzenek yerleştirilmiş, kavanozda bir dümen var demiyorum ki Mesut'um.

Geçen yıl kupaya uzanan süreçte 3,5 milyon dolara yakın ödül aldık. Stadyum gelirleri, reklam ve sponsorlukta elimize verdiği güç cabası.

Bir ara forumda lig fikstürünün neye göre oluşturulduğunu uzun uzun tartışmıştık. Doksan tane kriterleri oluyor o fikstürü belirlerken. Yok millli maçlar, yok üç büyüğün derbisi, yok yayıncı kuruluş şu bu...

Türkiye kupasını şampiyonluk yolunda feda edilesi görenlere hayret ediyorum. Sanki Avrupa'da bizi bekleyen bir düzine maçımız var.

Türkiye kupası çok önemli. Hem prestij açısından önemli hem de gelir açısından. Hal böyleyken neden ben maçımı grupta bana en yakın güçteki takımla onun evinde oynayayım. Bu iş kavanoza bırakılacak bir iş değil.

Kavanoza kalırsa seribaşı takımı, son kupa sahibini ödüllendirmek yerine cezalandırmış olursun.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Makukulaya dikkat.
              Kendisi bir sıkımlık diş macunuydu.Bize sıktılar bitti...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• manisayla aynı gruba düştüğümüze çok sevindim
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• - Hep Niye Bizim Grup'a Bu Seri Başlarından Biri Gelir , Hep Tesadüfmü ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dişli bir gruptayız.Hayırlısı bakalım
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• gecensenede gs vardı bu sene bjk bu senede kupa bizim...rahat olmak lazım
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Bu grubta kolay mac yok gibi gözüksede düsündügümüz kadar zor degil bence...

Insallah grubtan cikip yolumuza devam ederiz....
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• konya ve antep maçlarında gençler şans bulur herhalde
                          Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Grupta katılıyorum kolay maç yok ama genel olarak güzel bir kura bence.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sıkıntılı bir gruba düştük. Öncelikli hedefimizin LİG olduğunu unutmadan çıkmalıyız kupa maçlarına...
                              FxY

Yorum

• ya problem olan bjk ile aynı grupta olmak değil, neden bjk deplasmanına gidiyoruz biz?? neye göre ?? kavanoza göre mi??

Вы попали по адресу!

Yorum

Yükleniyor...
                                X