Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]22585[/ATTACH]

Trajikomedi!!! Ey gidi Trabzon!
    Soldaki, birbirine iki zıt takımı aynı formada giyen adamları bulup soracaksın..sen ne yaşıyorsun kafanda amk..
    En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 19:34.
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• seremonideki olay biraz fazla abartılıyor
      çocuk bu
      mahalle arasında top oynarken 61 numaralı formasıyla gol atınca ıcardi sevinci yapabilir
      çocuk yani
      orda anlık kamera çekimi esnasında bile aklına gelmiş akıma kapılmış olabilir
      asıl konuşulacak olan istiklal marşı okunurken nasıl durmaları gerektiğini bilmemeleri
      (sakın normalleştirmeyin bunları demeyin çocuk yani 12 yaşında bile değil belki)

bunun dışında hoşgörü adı altında yapılanlar verilen görüntüler hoş değil
      yönetim uyumuş yine
      Trabzon, doğrudan komşu 4, dolaylılarla birlikte 15 ile komşu
      bu şehirlerde binlerce üç ist. takımını tutan var
      ve bu adamlar için takımlarını izleme noktasında nadir fırsatlardan biri Trabzon
      Yönetim şirinlik adına biletleri 250 lira yapıyor (herifler için şampiyonluk maçı belki de mallığa bak)
      yetmiyor ligi bitirmiş sezonun başından beri rezil durumdaki kendi taraftarına da 250 lira yapıyor
      yetmiyor passo vs hiç o işlere girmiyor

hasılı tüm rezilliğin sebebi şampiyonluk sonrası takımı uçuruma götüren yönetim
      stadyumdaki üç beş grubu medyadaki üç beş maymunu satın alan yönetim
      mendyin pozisyounu sokamayan da direğe vuran da başımızdaki basık boyunlu neticesi yere yakın pinokyo
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kim bu fetöcülere en küçük sempati duyuyorsa fetöcü oç’un önde gidenidir

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          seremonideki olay biraz fazla abartılıyor
          çocuk bu
          mahalle arasında top oynarken 61 numaralı formasıyla gol atınca ıcardi sevinci yapabilir
          çocuk yani
          orda anlık kamera çekimi esnasında bile aklına gelmiş akıma kapılmış olabilir
          asıl konuşulacak olan istiklal marşı okunurken nasıl durmaları gerektiğini bilmemeleri
          (sakın normalleştirmeyin bunları demeyin çocuk yani 12 yaşında bile değil belki)

bunun dışında hoşgörü adı altında yapılanlar verilen görüntüler hoş değil
          yönetim uyumuş yine
          Trabzon, doğrudan komşu 4, dolaylılarla birlikte 15 ile komşu
          bu şehirlerde binlerce üç ist. takımını tutan var
          ve bu adamlar için takımlarını izleme noktasında nadir fırsatlardan biri Trabzon
          Yönetim şirinlik adına biletleri 250 lira yapıyor (herifler için şampiyonluk maçı belki de mallığa bak)
          yetmiyor ligi bitirmiş sezonun başından beri rezil durumdaki kendi taraftarına da 250 lira yapıyor
          yetmiyor passo vs hiç o işlere girmiyor

hasılı tüm rezilliğin sebebi şampiyonluk sonrası takımı uçuruma götüren yönetim
          stadyumdaki üç beş grubu medyadaki üç beş maymunu satın alan yönetim
          mendyin pozisyounu sokamayan da direğe vuran da başımızdaki basık boyunlu neticesi yere yakın pinokyo
          Şu karşılaşmada ev sahibi biletlerini sadece Trabzonspor takımına açmak çok mu zordu TFF logolulara da açıyorsun adamlara piyango vuruyor resmen

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önceden Twitter dan video görsel ekleyebiliyordum.. şimdi sekmelerde gözükmüyor.. video olarak indirdim bu defa da video yükleyemedim sadece görsel yükleyebiliyorum

Ben kesinlikle yayıncı kuruluş ile ilgili mikrofon falan olayına takıldım.. anormal bir durum var.. yorumlar da bile stada gitmiş olanların yorumları var biz bu kadar duymadık diye..

Ha adamlar bizim taraftardan daha organize olmuş orası ayrı..

Bizim kulübün Passo lig saçmalığından dolayı TS taraftarları arasına girenlerden sadece biri bu gavat..farkedilirim diye korkudan güvenliklerin yanında duruyor sanırım

https://x.com/i/status/1921299406738936075
            Meydanda da birini paketlemisler fotografciya siginmis polislee gelip cikarmislar.gercek anlamda trabzonsporlunun hicbir istanbul takimina sempati besledigini dusunmuyorum oyle olsa bunlar yasanmaz gecen sene avrupa kupasi macinda da 2 tane gayseyli kadin gelmisti onlarida pisman olup cikartdirdilar tribunden olmasi gereken bu..dun ki olay net sekilde tv hilesi deplasman tribunlerenin onune ozellikle atmosfer olsun diye ekran basinda mikrofon yerlestiryor yayinci kurulus bunu zaman zaman diger maclarda da yapiyorlarda dun farkli olarak mikrofonlarin sesini fazla yukseltip verdiler yayina sampiyon takima yalakalik olsun diye olay bundan ibaret dun maca gidenlere yegenlere kuzenlere bende aordum abi onlarin seslerini kendileri bile duymamislardir birak bizim isitmemize dediler sadece 53 dakika da bir bagirdilar meşale falan yaktilar 1 -2 sirf giciklik olsun diye dediler o kadar..trabzon tribunlerindeki rezillik yeni degil 50 tane grup var bira diainda hepsi bedavaci tayfa hal
            boyle olunca adam light modda takiliyor adam maca para vermiyor sehir disindan gelenlerde olmayinca boyle iddasiz maclara ambiyans olmuyor
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 21:23.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]22585[/ATTACH]

Trajikomedi!!! Ey gidi Trabzon!
              Çok güzel görüntüler, insanlar eğleniyor
              Futbol kimileri için iyi zaman geçirme vesilesi

Kimse yürüyen Trabzonspor olmak zorunda değil. Tribün atışmaları, forma yakmalar, adam kovalamalar vs. gibi ilkel davranışlar kabul görmemeli. Kimse, bana göre, tuttuğu takımı benliğinin, eşinin, dostunun ve hatta huzurunun önüne koymamalı. Bu takım için hasta olmaya gerek yok, malayani. Zaten hamaset yüklü söylemlerle zehirli bir futbol iklimimiz var, düşük IQ tribün tayfayla birleşince ortaya korkunç görüntüler çıkıyor. Posterlik dayak fotoğrafı verdik, çok mu iyi oldu?

Yorum

• İlk olarak fawefan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kimse yürüyen Trabzonspor olmak zorunda değil. Tribün atışmaları, forma yakmalar, adam kovalamalar vs. gibi ilkel davranışlar kabul görmemeli. Kimse, bana göre, tuttuğu takımı benliğinin, eşinin, dostunun ve hatta huzurunun önüne koymamalı. Bu takım için hasta olmaya gerek yok, malayani. Zaten hamaset yüklü söylemlerle zehirli bir futbol iklimimiz var, düşük IQ tribün tayfayla birleşince ortaya korkunç görüntüler çıkıyor. Posterlik dayak fotoğrafı verdik, çok mu iyi oldu?
                Malayani ne? Git forma yak, adam kovala mı diyoruz. Giy takımının formasını adam gibi destekle. Asıl bu tür saçmalıklara gerek yok. Forma yakıp adam kovalayan tipe sorsan ben de böyle mutluyum kardeş der.
                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 22:41.

Yorum

• İlk olarak fawefan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fuzuli konusmayi birakin yaa... yillar sonra gelip bu mesaji yazmak nedir
                  gitsin deplasman tribününde ne yapiyorsa yapsin, ya da aramiza girebiliyorsa da formali mormali giremesin, yoksa forma yakmaymis cart curtmus onlara pek kimse onay vermez ztn

biz öyle gidelim rakiplerin arasina, bakalim tahammül ediliyor mu... kiçi kirik taraftarsiz basaksehir bile izin vermiyor, bizim yavsak yönetim ve birtakim taraftarlar hangi hakla tâviz veriyor ? ben stadda olacagim da yanimda gs formali olacak bizim stadda he, olay çikartmazsam Trabzonsporlu degilim..

Seneye denk getirebilirsem orada olacagim, kripto gslileri kovalayacagim isteyen not etsin kenara
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• O cocugun ana babasinda suc hadi trabzonlu yapmayi becerememissin cocugunu ustelik trabzon gibi bir sehirde bir halt yemisler gibi birde formayla stada sokup siritarak ne halt yaptiklarinin camiaya nasil zarar verdiklerinin farkinda degiller..yonetim de aciz oglu neden buna izin veriliyor, 15 bin para almak icin trabzonlu bile olmayan cocuklarin trabzonspor formasiyla seromiye cikip milletin agzina sakiz verecek turde hareketler yapmasina neden izin veriliyor bu kadarmi acemilik
                    olur, bu iki olay disinda gereken tepki gerektigi gibi verildi hem sehirde hem statda gayseylilere kimse merak etmesin biri locadan disari cikamadi formasiyla digerini meydanda sigindigi yerden polisler cikardi o kadar uzun boylu degil bu isler bizi biz digerlerinden farkli yapan bazi degerler var bunlari kaybettigimiz gun dunyanin en buyuk sehir klubu olma ozelliginide kaybederiz.
                    takim les olabilir yoneticiler isbilmez ve hain, bunlarin hicbirisi trabzonspor kimliginin halkasinin zayiflamasina mazaret bahane
                    degil adam gibi bir yonetim olsa dun statda verilen o iki goruntude verilmezdi burdan yonetime sesleniyorum o cocugu kucagina alan baska formayla maca sokup birde marifetmis gibi sıritan iki kisininde kombinesi varsa iptal edin yoksa maca
                    girmesini engelleyin bunu tespit etmek zor degil bunu yapinki bir daha boyle rezillikler yasatmaya kimse cesaret edemesin..

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fuzuli konusmayi birakin yaa... yillar sonra gelip bu mesaji yazmak nedir
                      gitsin deplasman tribününde ne yapiyorsa yapsin, ya da aramiza girebiliyorsa da formali mormali giremesin, yoksa forma yakmaymis cart curtmus onlara pek kimse onay vermez ztn

biz öyle gidelim rakiplerin arasina, bakalim tahammül ediliyor mu... kiçi kirik taraftarsiz basaksehir bile izin vermiyor, bizim yavsak yönetim ve birtakim taraftarlar hangi hakla tâviz veriyor ? ben stadda olacagim da yanimda gs formali olacak bizim stadda he, olay çikartmazsam Trabzonsporlu degilim..

Seneye denk getirebilirsem orada olacagim, kripto gslileri kovalayacagim isteyen not etsin kenara
                      Muhtemelen trabzonlu degildir kendi ailesinde yada yakin cevresinde etrafinda da boyle olanlar vardir izahi yok baska..sezon basinda da avrupa kupasi macina 2 tane gayse foermali kadinin gelmesini tepki gosterelip statdan disari cikarilmalarini elestiren bir angut vardi bayagi bir atismistik dun gece yasananlardan onur gurur duymustur..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.05.2025, 00:12.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhtemelen trabzonlu degildir kendi ailesinde yada yakin cevresinde etrafinda da boyle olanlar vardir izahi yok baska..sezon basinda da avrupa kupasi macina 2 tane gayse foermali kadinin gelmesini tepki gosterelip statdan disari cikarilmalarini elestiren bir angut vardi bayagi bir atismistik dun gece yasananlardan onur gurur duymustur..
                        reziller ya utanmiyorlar bir de...
                        yalniz üstteki mesajda fazla iyimsersin âbi, bosver beklentiye girme, geçen sene fb maçi sonrasi yok efendim bi daha olmayacak önlem alinacak derbilerde sdce Ts logoluya bilet satilacak deniyordu ne oldu ? nerede yerel basin ? çiksin konussun Hasan'la Yunus, nerdeler sesleri çikmiyor ? utanmazlar yaa

ben adim gibi eminim stad biraz dolmus gözüksün biraz da fazladan gelir elde edilsin diye tff logolulara açtilar, hattâ o zaman fbnin basagi yenemeyip gsnin tur atacagini tahmin ettikleri için oyle yaptilar, fb yenmeseydi dün daha da fazla kripto olurdu tribünlerde, biletler karaborsadan x4 satilirdi, bizim kulüp ucuza satarken tff logolu olup baskasina satanlar çok daha fazla kâr edecekti...

bunlar hain, bunlar utanmaz, bunlar yalaka, bunlar albayrak medyaci pelikanci, bunlardan kurtulmanin tek yolu ülkedeki düzenin yâni kisaca iktidârin degismesidir... ondan sonra baska sorunlarimiz mi olur ne olur bilmem ama bu virüslerden kurtulmanin baska bir yolu yok, ha kurtulsak bile anlayin ki yerine gelenler de ayni virüsün farkli versiyonudur
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ulan biz İstanbul'da bi maça gidelim dediğimizde adamlar bize nasıl geçiririzin hesabını yapıyorlar bilet fiyatlarını yüksekten satıyorlar bizim yönetimin yaptığına bak
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• demek istediğim şu : parayı doğru ve paraya kıymaya değer oyunculara vermek . elindeki oyuncuyu satıp yerine daha iyisini koymamak. en önemlisi : parayı verirken iki üç oyuncuya verip gerisini çöp kadrodan oluşturmak ,yan gelip yatmak. kadro kuruyorsa nokta atışı defans,ortasaha oyuncularına da vermek lazım. yani kadro kurarken yamalı kadro yapılmaz. iki üç mevki aldım tamam bu yeter . gerisi tırt. bundan kaybediyoruz. eşitlik yoksa zaten diğer mevkide iki üç oyuncun var ama diğerleri yetersiz o zaman kollektif olarak oyun gücün olmaz ve dengesizlik olur. mental gücü iki üç zeki oyuncun var ama diğerleri aşağısında kalıyor . yedeklerin de iyi olacak. saçma sapan adamlara para verirseler tabi hiç bir şeyin anlamı yok o zaman. hocam bir kere geri dörtlüyü ve ortasahanı çok iyi kurman lazım ki kafan rahat etsin. her sene nokta atışı eksikleri,eksiklerle dolu yamalı takım oluşmasını önlersin böylece.
                            İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam yanlışın var. Paraya kıymamak gibi bir durum söz konusu değil. Dünya kadar para harcıyoruz. Ama o para birilerinin cebine gidiyor. Beceriksizce işler yapıyoruz
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 12.05.2025, 00:57.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Artık sinirlenmiyorum, Neden acaba))

Çünkü malımın ne bok olduğunu biliyorum da ondan

Fener maçında da 1-0 öndeyken en az 3 gol yiyeceğiz demiştim 4 yedik

Bu maçta da öne geçsek bile yenileceğimizi biliyordum hatta fark ekliyordum fark olmadı

Trabzonspor takımının ana probleminin OYUNCU KALİTESİ olduğunu anladığımız zaman artık hoca falan da konuşmayacağız

Fatih Tekke, Sıradan bir adamdır hiç bir artısı olmayan aklınca, Zubkow ve Waka yı aynı kanatta oynatarak , Kupa maçında GS nin kafasını karıştırma planı yaptı)) Mallık tam da mallık

Mağlubiyetlere bizi alıştıran ruhun a.k

Bu takımdan ancak bu kadar olur diyerek her maç sonrası , rezaletimizin konşulmasının a.k

Bizi bu hallere düşürenlerin de a.k

Bizi , ne sor ne de oyun manasında hedefsiz bırakan ve gelecek yıllar içinde umut olamayanların da mk
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Maçtan çok skandalları konuşuyoruz. Deplasman tribünü, bilet fiyatları, Passolig uygulaması tercihi, seramoni, rakip forması isteyen çocuklar...

Gs bize güzellik yapmış da... Lan ne güzelliği? Beş oyuncunuzu Deniz Ateş attığında oley çekiyordu bunlar. Ertuğrul o sırada kıçını yaymış, fosur fosur uyuduğu için bilmez. Allah senin belanı vere...

Geçen seneki fb maçından sonra konuşmasık mı TFF passolig olayını? Ulan sen aptal mısın, aynı haltı yiyorsun?

Bunları ben mi yaptım? Ertuğrul adlı şerefsiz ve onun yanındaki cukkacılar Ttabzonspor'u sıradanlaştırdı. Hepimiz el kol bağlı seyrettik. Cukkacı hırsızlar yazlık almaya doymadı. Menajerlerle, Gsli danışmanlarla soydular.

Ancak bir HAİN bu kadar ileri gidebilir. Hacıosmanoğlu'ndan önce bu yalancı ve hırsız herifin üyeliği iptal edilmelidir.

2018 öncesi fener bizi sahadışında hazırlayıp, ortamı gerip zorlanmadan yenip gidiyordu. Ertuğrul'un döneminde gs sessiz sakin beş atıp gidiyor. Millet de kuzu... Sıçayım olmayan şerefinize.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.05.2025, 09:15.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X