Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu rotasyon falan değil ben bu maça önem vermiyorum demenin başka bir versiyonu. evinde oynadığın gs maçına önem vermeme lüksünü nereden buluyoruz anlayabilmiş değilim.

daha tuhaf olanı hocanın yedek düşündüğü için bu maçta tercih ettiği orta üçlü esas oyun planından daha efektif bence.

hücumda waka, sikan, banza, zubkow'dan en az ikisi sahada olmalıydı.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca maça kazanmanın k’sı için çıkmıyor. Ben 1 puan alırsam alayım, alamazsam da fazla fark yememeyim kafasında çıkıyor. Ve en acısı da bunu kabullenecek taraftarlarımız var. 1/2-0 mağlubiyet olsun maçı oynamayalım desen kabul edecek kişiler var. Kupayı alacaklar ya sözde. He onu da alırsınız.
      sıradan anadolu takımıyız. bir beşiktaş'a bak bide bize bak. sonra 3 büyükler deyince ağlıyor millet.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• As kadro zorlanır GS ye rotasyonlu kadro fena s.çr.
        Bu maçı prova maçı yapmak daha mantıklı olurdu
        Neyse kararları hoca verir sorumluluğunda o alır

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimse bişey yapamaz
          hocam bari sen yapma 1.30 ortalaması olmayan bu çapsız rezil tip yarın hangi skandala imza atacak belli değil. ben bugün ki kadroyu gördükten sonra çarşamba günü umarım kupayı kaybederiz diyorum. bundan trabzonspor'a hoca olamaz. millet parayla bilet almış maça geliyor. bu sene 1 tane derbi galibiyetin yok maça yedek kadroyla çıkıyorsan. dünyanın neresinde görülmüş. savunmayın şunu allah aşkına ayıptır ya.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok ilginç bir maç olacak Bakalım hocamın kafasındaki şey sahaya ne kadar yansıyacak.
            İlk yarı gol yemezse taktik işler ancak. 0-0 götürüldüğü her dakika kulübeden hamle şansı demek. O da zor görünüyor, bakacağız.

Yorum

• Bizimkiler insan yorulur, dinlensinler tabi. Gs nin oyunculari robot, onlarin dinlenmesine gerek yok. As kadroyla bugun cikip 5/6 çakarlar, kupada da ayni kadroyla 3/5 çakip finali yaparlar. Kupa finalinde gorucez rotasyon sacmaligina burada alkis tutanlari

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ederlerdi. Ligde 5.'lik iddiamız var diye yırtınıyor herkes burada görmüyor musun?
                yok mu 5.olma şansın

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizimkiler insan yorulur, dinlensinler tabi. Gs nin oyunculari robot, onlarin dinlenmesine gerek yok. As kadroyla bugun cikip 5/6 çakarlar, kupada da ayni kadroyla 3/5 çakip finali yaparlar. Kupa finalinde gorucez rotasyon sacmaligina burada alkis tutanlari
                  gs de finalde rotasyon yapacakmış.

Yorum

• Fetöşspor şampiyon olmuş, şikeciler ikinci olmuş, beriki küme düşmüş, elalem laf söylemiş bizi ilgilendirmez. Trabzonsporu sadece kendi hak ve menfaatleri ilgilendirir.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      50 defa yazdık hocam

kupayı alamadan 5. olmak lehimize olan bişey değil

3 eleme turu oynuyorsun , konferans ligi gruplarına gidebilmek için, konferans ligi prestijli bir lig değil, ve olası elenmede gereksiz şekilde sezona moral bozukluğu ile başlıyorsun

ya kupayı alacaksın, yada bu sezon elemelere katılmayacaksın, bu sezonki en mantıklı durum bu bizim için
                      GS ve FB bu kadar arayı acmisken ligde ilk 2 önümüzdeki yıllarda oldukça zor. Çok para harcayıp, o da tutarsa o zaman ilk 2 yapabilirsin.
                      O yüzden konfederasyon bile olsa, Avrupa'da oynamak bizim asıl lehimize olan durum. Bir zahmet konfederasyon daki 3 turu geçmeyi hedefleyebilelim. Zaten konfederasyon 3 turu da geçemeyecek sen ligde de ilk 5 e giremiyorsun.
                      O yüzden bu sene 5.olmak da bir şeydi bizim için.
                      T.kupasini alamazsak, seneye Avrupa'da yokuz gibi. Seneye de en iyi ihtimalle sadece ligde oynayıp 3.luk kovalayacagiz demekki.

Yorum

• Geçen sene gsden 5 yiyen kadro da böyleydi. Onuachu yok Enis var falan, kaleye gidemedik.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu rotasyon falan değil ben bu maça önem vermiyorum demenin başka bir versiyonu. evinde oynadığın gs maçına önem vermeme lüksünü nereden buluyoruz anlayabilmiş değilim.

daha tuhaf olanı hocanın yedek düşündüğü için bu maçta tercih ettiği orta üçlü esas oyun planından daha efektif bence.

hücumda waka, sikan, banza, zubkow'dan en az ikisi sahada olmalıydı.
                          "Ben bu maça önem vermiyorum" değil "kupa final maçına bu maçtan çok daha fazla önem veriyorum" diyor aslında ve son derece haklı. Kupa final maçı bu maçtan çok daha önemli.
                          “Beşiktaş için canımı veririm.”
                          —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok mu 5.olma şansın
                            Yok değil elbette ama zayıf bir ihtimal. Diğer tarafta tek maçla kupa alma ihtimali var. Ayrıca kupa şampiyonu Avrupa Ligi'ne gidiyor, elenirse bile konferans ligi garanti. Lig 5.'si konferans ligi için 3 eleme oynayacak. Arada çok büyük fark var.
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezonun geri kalanında aldığımız sonuçlara baktığımız zaman kalan 3 maçı alacağımızı gerçekten düşünüyor musunuz? Taraftar duygusal yaklaşıyor anlıyorum ama teknik direktör gerçekçi olmak zorunda.
                              Kasımpaşa maçıni alabilseydik. GS den de 1 puan cikarsaydik. Kalan bodrum, Antalya, samsun maclari sonucuna göre çok rahat 5. olurduk.
                              Şimdi Kasımpaşa 1 aldık. GS den bu kadro ile puan almamız çok zor. Geriye 3 maç kalıyor. Kupayı kaybedersek kalan 3 maçta 9 yapamayız. Kazanirsak da Avrupa garanti olacağı için 9 yapamayız. Yani artık 5. Lik şansımız kalmadı sayılır .

Yorum

• Kasımpaşayı bilerek yenmedi ki bu maçta rotasyon yapsın, adam harbi deha. O maçı yense ligde üst sıralar çok daha kolaydı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X