Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskiler bilir rahmetli özkan sümer, çok uğraşmasına rağmen trabzonsporun haklarını koruyamadığı için tepki olsun diye başkanlıktan istifa etmişti. Bu donbiliden böyle onurlu hareketler zaten beklemiyoruz da onca rezilliğe rağmen gitmiyor. Neden? Çünkü onu oraya bi getiren var. Sahipleri istemeden gitmez
    özkan Sümer direkt başbakana tepki olarak istifa etmişti
    çünkü Fenerbahçe’nin saha kapatma cezasına Başbakan yorum yapmış
    sonrasında federasyon cezayı kaldırmış ve Özkan Sümer tepki olarak istifa etmişti
    peşinden de Trabzon da 30 bin kişi protesto yürüyüşü yapmıştı
    o da yetmemiş sıradaki ilk yerel seçim de tepki oyları ile chp volkan canalioğlu belediyeyi kazanmıştı

şimdi
    Özkan Sümer / atay aktuğ / Ahmet Ağaoğlu / sadri şener
    bir bu başkanların performanslarına bakalım ve siyaset ile ilişkilerine

nuri Albayrak / Muharrem usta / hacıosmanoğlu / e.dığan
    bir de bu başkanların performansına ve siyaset ile ilişkilerine …

her şey ortada
    oyun büyük ve çoktan kaybedildi

Yorum

• Neyse öyle böyle kupa maçına odaklanmak lazım. Taraftar Trabzon'dakilerden çok daha iyi olacak. Topçular da rotasyonsuz olacak ve kazanmak için çıkacak

Yorum

• Sikan hayal kırıklığı oldu bu maç

Yorum

• ulan yazıyorum yazıyorum siliyorum ceza alacağım .. Yani sinirden deliye döndüm..

Ne diyeyim ne yazayım.. Kime ne söyleyeyim

Taraftar desen satılmış ruh kalmamış Hoca desen kafa bi dünya ne yaptığı belli değil.. Puan aldığımız maçlarda bile taktik falan yok ne oynadığımız belli değil. Yönetim zaten kafasını kuma gömmüş.

Koskoca camia ne hale gelmiş. Sahipsiz kalmış gibi koca külüp Rezillik diz boyu.

Yemin ediyorum daraldım. En iyisi vazgeçmek. Boş vermek artık bu saatten sonra bir tarafımızı da yırtsak hiç birşey düzelmeyecek. Daha kötü olacak.

en iyisi bu kadar düşümemek herkese iyi akşamlar kalın sağlıcakla
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pazarlikli mi bu maca ciktik yani takimin gucu yok gucu kume dusen hataya evinde yenilen takimdan bu maci kazanmasini beklemek abes zaten ki hakem ibnelik yapmasa cop mendy bos kaleye topu atsa yedirdigi golde topa ziplasa yine hersey olabilirdi.kimseden ozur falan dilemiyorum hele şikebahceli andavalardan asla gecmisi birakin unuttunuz heralde bu seneki maclarda olanlari gelsin o ibneler ozur dilesinler bizden hakemle mac alirlarken iyi..
            Geçmişte bize yaşatılanlar şimdi de bizden kaynaklı olarak Fenerbahçeye'ye yaşatılıyorsa ben özür dilerim renktaş. Ne çabuk unuttunuz Eskişehir'i Sivas'ı???
            Şimdi merak ediyorum: Bu bozgun psikolojisinden takımı kurtarıp as oyuncularla kupayı nasıl alacak Fatih Tekke?
            Sen buna inanıyor musun?
            Gerçekten hem de inanıyor musun?

Bence bu maç iki yönlü satılmış ve çoktan bağlanmıştı!

1- Ofsaytı yanlış adamdan çizerek ve bilgisayar hilesiyle, olmayan bir ofsayt türettiler, üstelik güya VAR'a ceza sahası içinde mi dışında mı diye bakmaya gitmişken? İlk kez bir ofsayt var kararıyla bir anda nerden geldiği bilinmeyen talimatla verildi! Çünkü öyle istendi!
            2- Fatih Tekke yedek ağırlıklı oyuncularla sahaya acaba kendi düşüncesiyle mi çıktı? Şunu düşünmediğini varsayamayız öyle değil mi? : Bu maçta bozgun olursa kupada as oyuncuarla dahi maçı alamayabilirim.

Her neyse...
            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sonrasında federasyon cezayı kaldırmış ve Özkan Sümer tepki olarak istifa etmişti
              o da yetmemiş sıradaki ilk yerel seçim de tepki oyları ile chp volkan canalioğlu belediyeyi kazanmıştı

şimdi

her şey ortada
              Dün gibi hatırlıyorum. Eski adamlar önce Trabzonspor derdi. 96’da faruk özakı uzak da olsa görebilecek bi yerde oturuyordum. Maç sonu adam üzüntüden oturduğu yerde yıkılmıştı. Koca adam koltukta yok gibiydi. Onun o hali beni daha çok üzmüştü. Giden şampiyonluğa ayrı onun haline ayrı üzülmüştüm. Allah uzun ömür versin

Yorum

şimdi

her şey ortada
                Maalesef, çoktan kaybedildi. Dahasını da söyleyeyim: Covid döneminde bir şampiyonluğumuz Başakcity'ye hediye edildi!
                Geçenlerde bir Youtube kanalı 2011 şike belgeseli yapmıştı, tıpkı onun gibi bir ihanet belgeseli son yıllar için yapılmalı bence.

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçmişte bize yaşatılanlar şimdi de bizden kaynaklı olarak Fenerbahçeye'ye yaşatılıyorsa ben özür dilerim renktaş. Ne çabuk unuttunuz Eskişehir'i Sivas'ı???
                  Şimdi merak ediyorum: Bu bozgun psikolojisinden takımı kurtarıp as oyuncularla kupayı nasıl alacak Fatih Tekke?

hadi şeytanın avukatlığını yapalım
                  belki de anlattıklarınızdan ötürü …
                  maç sadece 0-2 !! Bitti
                  Sen buna inanıyor musun?
                  Gerçekten hem de inanıyor musun?

Bence bu maç iki yönlü satılmış ve çoktan bağlanmıştı!

1- Ofsaytı yanlış adamdan çizerek ve bilgisayar hilesiyle, olmayan bir ofsayt türettiler, üstelik güya VAR'a ceza sahası içinde mi dışında mı diye bakmaya gitmişken? İlk kez bir ofsayt var kararıyla bir anda nerden geldiği bilinmeyen talimatla verildi! Çünkü öyle istendi!
                  2- Fatih Tekke yedek ağırlıklı oyuncularla sahaya acaba kendi düşüncesiyle mi çıktı? Şunu düşünmediğini varsayamayız öyle değil mi? : Bu maçta bozgun olursa kupada as oyuncuarla dahi maçı alamayabilirim.

Her neyse...
                  Belki de bu yüzden maç sadece 0-2 bitti ?

Yorum

• Herşeye rağmen kupa maçında bu takım muazzam bile oynasa aradaki kalite farkını ve hakemi aşamayabilir. Kendi adıma kupa maçında elinden geleni yapan ve cimboma kök söktürebilen bir takım görürsem sonuç ne olursa olsun Fatih Tekkeye kredim devam eder ama bugün kupayı düşünüp bu kadroyu seçip kupada da direnemezsek Fatih de şansını kullanamamış olur.

Yorum

• Biz 1,16 XG üretmişiz, gs 1,35.

Penaltı+kırmızı kart verilse alırdık maçı.

Kısmet kupa finaline. Hakem tarafından doğranmazsak kupayı alırız.
                      “Beşiktaş için canımı veririm.”
                      —Şenol Güneş

Yorum

Belki de bu yüzden maç sadece 0-2 bitti ?
                        Alıntı yaptığın mesajıma kendi yorumunu ekleme! Bu konuda rica ediyorum. Alıntının altına yorumunu yaz lütfen.

Gelelim cevaba: 0-5 mi bekliyordun? Rotasyon bu değildir. En fazla 2 ya da 3 oyuncunu dinlendirirsin. Oysa takımın çoğu yedekti. Ayrıca skor seni aldatmasın. Oyun olarak ve psikolojik olarak bir bozgundan bahsediyorum. Herhalde 0-5 olsa her şey anlaşılır.
                        Bir kaç hafta önceki Fb maçında da benzer şüpheli hareketler oldu. İlk yarıya 1-0 önde giren takımın gol atan oyuncusunu sonra gören oldu mu? 2. devrede Talisca'ya bomboş artistik denilen goller attırılırken o sırada kenarda neler oluyordu gibi gibi...

Her neyse sen biat et, bense sorgulamaya devam...

Yorum

• Bu kulübü tekrar düze çıkaracak adam ahmet ağaoğludur. Yönetmet ayrı meziyet. Onun etrafında birleşmeliyiz. Farkında değiliz ama bir nesli kaybediyoruz. Çocukları, geleceği kaybediyoruz

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kulübü tekrar düze çıkaracak adam ahmet ağaoğludur. Yönetmet ayrı meziyet. Onun etrafında birleşmeliyiz. Farkında değiliz ama bir nesli kaybediyoruz. Çocukları, geleceği kaybediyoruz
                            Zaten adam nerdeyse 2 kere şampiyon yapacaktı bizi. Adamı zar zor istifa ettirdiler! Bir daha gelmesine izin verirler mi sanıyorsun?

Yorum

• Gs bizimle oynadığı son 5 maçını da kazanmış.. çok kötü.. koca kulüp sıradan bir kulüp olmak üzere
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Kupa maçında ilk 11 de kesinlikle lunsdtam yerine ozan tufan olmalı

Yorum

Yükleniyor...
                                X