İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
En iyi ben bilirim ayaklarını geçecek herkes. Çok gördük o tip adamları da. Bir yerden sonra bu kulübün şampiyon hocası da yaptı aynı ayakları. Ne başkan ne hoca ne taraftar en iyi bilemez, her zaman daha iyisi vardır. Bugün fazla yapılan rotasyon modu düşürdü, bu takımın büyüklüğüne yakışmadı. Sahaya çıkanlar elinden geleni yaptı elbette haklarını yemeyelim. Ama sen maça kazanmak için çıkmadın sadece bitsin de gidelim diye çıktın. Ve bunu cesaret diye açıklıyorsun. Neymiş kupa alacakmış. Hangi kupa şampiyonlar ligi mi?
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler kazandınız. Şimdi kendi forum sitene yahdi yallah
Yorum
-
İlk olarak Ekubanbambam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaaha komiksin ya gelmiş burda ultraslan övüyor ultraaslab kim ya tribün kültürü olmayan denizlispordan bile posta yemiş bir taraftar grubu tribünü bilmiyorsan konuşma bence hayatında tribün görmemişsin belli kiALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi anlamda kendi kendine tribe giren bir taraftar toplulugumuz var.şikebahceden ozur dileyelner var saka gibi sebep ne ? iki mactada hakemle dogradigini unuttunuz sanirim şikebahcenin bizi boklarinda bogulsunlar gucu gucune yetene bize ne adamlarin arasindaki isten kendimize bakalim biz ne taktiniz su seyirci bagirmasi olayina mac icinde de yazdim yayinci kurulus resmen tv hilesi yapti bunu sadece bu mac ozelinde de yapmiyor uatelik trabzondaki tataftarin ve taraftar gruplarinin rezil oldugu bir gercekte su bagirma olayina takilmayin.maca gelecek olursak penaltimiz gume gitti skandal bir ofsayt karariyla,mendy bos kaleye atamadi okay bos pozisyonda direge nisanladi ilkyari bariz ustunduk yazik oldu iceri beraberlik ile girmemiz ilk devre sonunda yanimdakilere bu maci kaybederiz dedim golude duran toptan yeriz tamda oyle oldu mendy bu sezon bilmem kacinci kez ziplayip vuramayarak golu yedirdi ikinci golde de cham rakibi kovalamayi birakti ilk golu yedikten sonra takim zaten dagildi hocada sacmaladi degisikliklerde kimi nerde oynatacagini sasirdi ,gununde bir gayaeyi bu ligde durduracak takim yok zaten biraz
tempo yapip baski kurdular maci aldilar ikinci yari cok kotuyduk.visca cham ve mendy nin bu takimin 11 de isleri yok defalarca yazdim yine yaziyorum..kupa macina gelecek olursak ilk yari oynanan oyun umut versede ikinci yari oynadigimiz oyun yine karamsarliga surukluyor oyuncu kalitemiz ve fizik gucumuz cok dusuk bu oyuncu toplulugunun duzelmesi cok zor gamsiz vurdum duymaz geldiginin takimin kim oldugunun farkinda olmayan cok adam var takimda.bu erto ile yeni bir transfer donemine girmek yeni borclar kazik sozlesmeler fesihler demek isimiz zor ne saha icinde ne saha disinda agirligimiz kaldi sayesinde samar oglanina dönduk ust uate iki macta ofsayt cizgisi nasil yanlis adamdan cekilir biri aciklasin bu klubun adi trabzonspor hicbir buyuk takim bunu kabul etmez gerekirse tff yi basar ama korkudan adamin ihrac etmeye bile yanasamiyorlar kazandigi bir tane savas yok bu haciyi da basimiza bu bela etti tff baskani secilmesine on ayak olarak..
1. Öncelikle o stada giden gerçek Trabzonspor kitlesi değil! O kitle şu an uygulanan sosyal soykırımın etkisiyle geçim derdinde. Ki Trabzonspor onlarındı!
2.O stada gidenler hali vakti yerinde, gelecek endişesi taşımayan ve Trabzonspor ruhundan zerre anlamamış, emeğiyle değil başka bir şekilde bir yerlere gelmiş kitledir!
3. Haliyle parası olan bu güruh Özkan Sümerlerin takımından bilmem kimin takımına doğru bir evrilme yarattılar. Ben hep söylüyorum zaten, Kazım Koyuncuların mantalitesi çoktan öldü.
4. Evet Fenerbahçelilerden kendi adıma özür diliyorum. Biz her şekilde her türlü paarlıksız olarak maç kazanmaya çıkardık eskiden, ama rtık o Trabzonspor yok.
5. Hal böyleyken teknik taktik konuşmak bana gereksiz geliyor.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende öylesin. Muhtemelen ikisi de sensin. Forumda bunları banlayacak yönetici yok mu? Zaten canımız burnumuzda birde bu tiplerle uğraşıyoruz)))
Yorum
-
Trabzon’un futbol ulemaları, ligi sallayın bizim için kupa önemli diyorlar ya,son çıktığı on büyük maçın dokuzunu kaybetmiş takım, finalleri en iyi oynayan takıma karşı kazanma umuduyla oynayacak müthiş strateji, azcık lige baksaydın şuan avrupadaydık bütün şansları elimizle itiyoruz. Bu sezon blzlm için daha bitmemiştir daha utanacak bir maçimiz daha var..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tipi alın buradan yoksa ağır söveceğim
Yorum
-
Eskiler bilir rahmetli özkan sümer, çok uğraşmasına rağmen trabzonsporun haklarını koruyamadığı için tepki olsun diye başkanlıktan istifa etmişti. Bu donbiliden böyle onurlu hareketler zaten beklemiyoruz da onca rezilliğe rağmen gitmiyor. Neden? Çünkü onu oraya bi getiren var. Sahipleri istemeden gitmezEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 21:49.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiler bilir rahmetli özkan sümer, çok uğraşmasına rağmen trabzonsporun haklarını koruyamadığı için tepki olsun diye başkanlıktan istifa etmişti. Bu donbiliden böyle onurlu hareketler zaten beklemiyoruz da onca rezilliğe rağmen gitmiyor. Neden? Çünkü onunoraya bi getiren var. Sahipleri istemeden gitmezTrabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiler bilir rahmetli özkan sümer, çok uğraşmasına rağmen trabzonsporun haklarını koruyamadığı için tepki olsun diye başkanlıktan istifa etmişti. Bu donbiliden böyle onurlu hareketler zaten beklemiyoruz da onca rezilliğe rağmen gitmiyor. Neden? Çünkü onu oraya bi getiren var. Sahipleri istemeden gitmezALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşım bilmediğin çok şey var.
1. Öncelikle o stada giden gerçek Trabzonspor kitlesi değil! O kitle şu an uygulanan sosyal soykırımın etkisiyle geçim derdinde. Ki Trabzonspor onlarındı!
2.O stada gidenler hali vakti yerinde, gelecek endişesi taşımayan ve Trabzonspor ruhundan zerre anlamamış, emeğiyle değil başka bir şekilde bir yerlere gelmiş kitledir!
3. Haliyle parası olan bu güruh Özkan Sümerlerin takımından bilmem kimin takımına doğru bir evrilme yarattılar. Ben hep söylüyorum zaten, Kazım Koyuncuların mantalitesi çoktan öldü.
4. Evet Fenerbahçelilerden kendi adıma özür diliyorum. Biz her şekilde her türlü paarlıksız olarak maç kazanmaya çıkardık eskiden, ama rtık o Trabzonspor yok.
5. Hal böyleyken teknik taktik konuşmak bana gereksiz geliyor.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
2 0 bitmiş ha
Böyük başkan fark yemedigimize dua ediyordur
Adamda biraz utanma olur
Sampiyon takımı köy takimina döndürdün
Cibiliyetsizler hakkını sogan ekmek gibi kolayca yiyor
Sen orada trabzonspor baskaniyim diye oturuyorsun
Yaziklar olsun diyecegim
Ama belki de amacin buydu
Azıcık trabzonlu ve trabzonsporluysan hic bir ise yaramaz avanenin al defol
Yorum