Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben kafayı taktım arkadaş basın toplantısında muslera ile şakalaşmak,sevgi pıtırcığına dönüşmek nedir?

Senin için hayat memat meselesi olan bir maç öncesi bu rahatlık nereden geliyor?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeş yaşınız 37 gözüküyor ama ergen gibi konuşuyorsunuz. ben şenol hoca çok süper demedim, teknik adamlığının zekatını verse dedim yani kırkta birini verse tekke çok uzun yıllar bu ligde ekmek yer dedim. buradan polyannacılık değil de olsa olsa tekkenin teknik adam olmadığını çıkarmanız gerekirdi.. hiç bir akrabalık bağım yok kendisiyle, ağır şekilde eleştirdiğim de olmuştur..

sonuç olarak üslubu lisan aynıyla insan..
      Yok ben tekkeyi serol ustunden elestirmeyi dogru bulmuyorum artik
      Ornek verilecekse cagdas tekkeden iyi hoca dersin olur biter.

Serol tekke yasindayken yasadigi rezillikler istanbuldan trabzona yol olur

Ha teknik direktorluk bilgisinin zekati bir fiskiya yaramadi ki sifir deplasman galibiyet basarisi gosterdi.

Ben serol sevicilerin uslubunun bize hakaret oldugunu dusundugum icin oyle yaziyorum
      Serolculuk ergenlikten daha beter
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok ben tekkeyi serol ustunden elestirmeyi dogru bulmuyorum artik
        Ornek verilecekse cagdas tekkeden iyi hoca dersin olur biter.

Serol tekke yasindayken yasadigi rezillikler istanbuldan trabzona yol olur

Ha teknik direktorluk bilgisinin zekati bir fiskiya yaramadi ki sifir deplasman galibiyet basarisi gosterdi.

Ben serol sevicilerin uslubunun bize hakaret oldugunu dusundugum icin oyle yaziyorum
        Serolculuk ergenlikten daha beter
        aynen aynen adamın iki tane TSL şampiyonluğu var.

Tekke nin puan ortalaması 1.bilmem kaç.

Tekke elli sene hocalık yapsın bir gram ilerleyemez.Bu yazdığım burada dursun.Yarın öbürgün olursa yüzüme vurursunuz.

Yorum

• Final maçı hepimizi fena madara etti.
          TRABZONSPOR camiası olarak çok fena haddimizi bildik.
          Bu maçın etkisi kolay geçmez.
          Yönetim gider, hoca gider, futbolcular gider, taraftar egoyu bırakır.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen aynen adamın iki tane TSL şampiyonluğu var.

Tekke nin puan ortalaması 1.bilmem kaç.

Tekke elli sene hocalık yapsın bir gram ilerleyemez.Bu yazdığım burada dursun.Yarın öbürgün olursa yüzüme vurursunuz.

O yuzden o boyyuk sampiyon hocanuz trk deplasman galibiyeti alamadi

Biktirdiniz artik serol serol
            Sovecem burada en galiz kufurle serola olacak bitecek.
            Bok gibi teknik direktor serol fi tarihinde aldigi iki kupa ile bugunu kiyaslamak aptallik otesi
            Tekkeyi savunmuyirum
            Ama burada serolun kalemsorlugunu yapandan tiksiniyorum

Serol adamsa tekke 50 kez adamdir.

Eger serol bu takimi 6 kez geldi ise tekkenin de 6 ay takimla gecirmeye hakki var.

Bu takim serolun babasinin mali degil cunku
            En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 16.05.2025, 16:53.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O yuzden o boyyuk sampiyon hocanuz trk deplasman galibiyeti alamadi

Biktirdiniz artik serol serol
              Sovecem burada en galiz kufurle serola olacak bitecek.
              Bok gibi teknik direktor serol fi tarihinde aldigi iki kupa ile bugunu kiyaslamak aptallik otesi
              Tekkeyi savunmuyirum
              Ama burada serolun kalemsorlugunu yapandan tiksiniyorum

Serol adamsa tekke 50 kez adamdir.

Eger serol bu takimi 6 kez geldi ise tekkenin de 6 ay takimla gecirmeye hakki var.

Bu takim serolun babasinin mali degil cunku
              sen ne anlatıyorsun hemşerim burada şenol geleceği zaman en çok muhalefet eden adamdım. Defalarca sezon sonunu göremez dedim nitekim göremedi.

Ama tutupta şenol hoca ile stajer hoca fatih tekke yi kıyaslamakta gerçekten tam bir komedi.

En başından beri aynı şeyi söylüyorum sıradan bir yabancı hoca getir en iyisi Alman şu an olduğumuzdan çok daha iyi bir durumda olurduk.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen ne anlatıyorsun hemşerim burada şenol geleceği zaman en çok muhalefet eden adamdım. Defalarca sezon sonunu göremez dedim nitekim göremedi.

Ama tutupta şenol hoca ile stajer hoca fatih tekke yi kıyaslamakta gerçekten tam bir komedi.

En başından beri aynı şeyi söylüyorum sıradan bir yabancı hoca getir en iyisi Alman şu an olduğumuzdan çok daha iyi bir durumda olurduk.
                Onda hem fikiriz
                Sonuna kadar katiliyorum

Ancak bu millet yabanci hocayi yemeye kendi arkadaslairni bir sekilde takima yamamaya metallic

Hatirla bjelicaya ne sorular soruluyordu

Bu gazetecilerde muthis ahbap cavus iliskisi var
                Ulas ozdemirin avcinin ikinci gelisinde yaptigi kulis hala gozumun onunde

Bu tayfanin surulmesi lazim yabanci hocanin rahat calismasi acisindan
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• süper kupa maçında buna benzeri bir rezillik daha yaşanacak. galatasaray bu senekinden daha güçlü kadro kuracak. dünyanın parasını kasaya sokacaklar. şampiyonlar ligi gelirleri falan. bizim yönetim değişmezse o maçında sonucu şimdiden belli. biz piyon olarak katılmış oluruz sadece.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• sabah özetleri izledim resmen yenilmek için her şeyi yapmışız. daha maçın 1. dakikasında defansta bekleyen bir takım var. batagov, saviç dışında kupayı alacağımıza inanan üçüncü bir isim yoktu sahada. nitekim batagov'da çıkınca takım tamamen dağıldı 2 gol daha yedik. geçen sene beşiktaş'a kaybettiğimiz finalde bile ikinci yarı oyun olarak toparlayıp pozisyonlara girmiştik. oyuncular sanki sıradan bir maç gibi sahaya çıkmış. bir final maçı herhalde bu kadar kötü oynanırdı. benim hatırladığım seneler önce ankara'da fenerbahçe ile oynadığımız final vardı 1-0 kaybetmiştik o maçta bile kadro olarak fb çok önümüzde olmasına rağmen sahada ezilmeyip mücadele etmiştik.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Çalışıyor...
                    X