Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    U19 başarılı olduğunda önüne gelen kanala bağlanıp röportajlar verem başkanımız çıkıpta birtane rezillikten sonra bu boktan kadroyu biz kurduk beceremedik başarız olduk demedi. Gençleriniz başarısını üstlendiniz kendi başarıslıklarınızada ekonomi bahanesini uydurup gidiyorsunuz. Yeter artık ya vallahi bir tutkumuz var anasını ağlattınız. Biz bu işi beceremedik bizden bukadar demek bukadarmı zor. Ne olması lazım daha gitmeniz için.
    u19 uda abartmamak lazım aga

barça maçında 2 pas yapamadık

u19 yerel ligide youth ligide düşük seviye hocam
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya kardesim bunlar icimizdeki yunan soylari . En ufak bisede islama allaha saygisizlik ediyorlar
      Sen ne yazdığının farkındamısın
      Allah’a saygısızlık ne demek
      kim öyle bir şey yapmış burada ?
      eğer biri öyle bir şey yapmamışsa girdiğin günahın farkındamısın ?

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben başkan iyi demedim sadece bu maçta bu kadar kötü oynanması sadece başkanla açıklanamaz bu kolaycılıktır diyorum. Hoca çok formsuz futbolcular berbat. Bunu bize yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Köyü futbolun veya iyi futbolun siyasi görüşle bir alakası olmadığını tüm Trabzonspor bilir. Boşa ortalığı karıştırmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        tek başına sadece başkanla açıklanır. o donbili bütün bu durumun tek sebebi. o pç ne zaman ortaya çıktı o günden beri her şey kotüye gidiyor.

Yorum

• Avcı kayseriden 45 dakikada 4 yedi yetmedi tdsiz bjkye domaldı o kim kupa almak kim güldürmeyin adamı

biraz daha geriye gidince Konyaya final vermişti )) loser avcı
          En son castillo61 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 22:54.

Yorum

• burada sene başından beri tekke hırslı vs diyenlere bir çift lafım olacak: hagi de hırslıydı.. teknik adamlık hırslı olma yeri değil akıllı olma yeridir. maalesef tekkede o akıl yok..

şimdi hırsını gitsin şeyhinin dizinin dibinde dizginlesin!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu maça avcı ile çıksaydın kupayı alırdın. Şenol hocayla bi şansın olurdu. Ne bileyim herhangi iyi bir td ile şansın olurdu en azından gol felan atardın ezilmezdin bu kadar. 100 milyon kez söyledim gidin bakın yazdıklarıma yapmayın etmeyin fatih tekkeyi yiyeceksiniz dedim dediğim oldu. Yazık oldu ama bizden sittin sene bir cacık olmayacağınıda anlamış oldum. O sıkıcı futbolla maçı 1-0 a bağlayan avcı hocanızı bile mumla arar durumdasınız. Erto camiayı böldü bitirdi taraftar maça gelmiyor.
              Avcı ile kupayı mı alırdık

Niye alamadı geçen sene o kupayı o ahlaksız herif. Maç sonu 32 dişini göstererek gülüyordu ! Çok övdüğü bu kadroyu o kurmadı mı? Ahlaksızın biri !
              McLas was Here

Yorum

• 1-0 geridesin,üretemiyorsun daha doğrusu hiçbir şey yapamıyorsun rakip sana nefes aldırmıyor ilk yarı biterken Batagov sakatlanınca Sikan'ı alıp,taktik değişiklik yapacağın yerde Lundstram'ı alıp,aynı oynayamadığın oyunu yine oynayamıyorsun.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 22:54.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Ahmet başkan gittiğinden beri kötüyüz.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekke disiplin getirecek, Tekke ile oyuncular hırslı olacak... zort.
                    takim gitdikce geriye gidiyor. Oyun plani yok, taktik yok, agresfilik yok. Hic bisey yok yok yok !!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      süper kupa da rakip yine galatasaray oldu. üst üste 7. mağlubiyet geliyor. rezillikler bitmiyor.
                      Formati degismedi mi?? Ben sanki 4lü final diye okudum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam Fransa'dan iyi oluyordur öyle tekbir çekmek. Ne işin var elin gavurlarının memleketinde. Gel sana Bayburt dağlarından bir arsa alalım camiye yakın bol bol tekbir getirirsin olmaz mı?
                        Düzen fjfjkfkfgshdhsh

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avcı kayseriden 45 dakikada 4 yedi yetmedi tdsiz bjkye domaldı o kim kupa almak kim güldürmeyin adamı
                          Ama 3 kupa aldı 1 şampiyonluk 2 süper kupa.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Wakaeme teknik direktör olsa eminim hepsinden iyi bir teknik direktör olur... Çünkü sahada hep taktik veriyor, ne yapılması gerektiğini anlatıyor vs vs...Bu adam yaşlanmış olabilir ama teknik ekipte yer almalı ilerleyen zamanda da...
                            önce yanındaki adama pas vermeyi öğrensin. onda ne arar o kafa.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Ertuğrul başkan olduğundan beri yüzümüz gülmedi. Belli ki gitmez bu herif aday bile çıkmıyor her ne hikmetse. 3 yıldır saçmalıklar diz boyu. Ama yinede tekke ile yeni sezon başlangıcını görmek istiyorum ben. Gelen-giden isimlere göre yine konuşuruz

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forum tam tahmin ettiğim gibi

forum ful teknik direktör

avzı arabistan projesi döneminin (2020-2025) bu şekil sonlanmasına şaşırmıyorum, kötü bir projeydi bu ve sonlandı an itibariyle

tekke ile yeni bir projeye başlıyoruz bu gece itibariyle , kaybederken kazanmak budur aga
                                Hadi ordan be ! Dalga geçiyor bide küme düşüreceksiniz takımı ondan sonra kaybolursun ortalıktan dimi 1 tane cümle kurmazsın salağa yatarsın. Bırakın şu muhabbetleri gerçek hayata dönün. İyi futbolcu kesin olarak iyi teknik direktör olmuyor olamıyor bu farklı bir mecra

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X