İlk olarak Estragon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ertoyla beraber bilgisayar oyunu açıp istedikleri kadroyu kursunlar bundan sonra ve orada takılsınlar.İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih hocanın eline obi mikel-onazi-ndiaye-jose sosa kalitesinde oyuncular verin ondan sonra yapamazsa eleştirelim
Yorum
-
arkadaşım burada futbol konuşuyoruz. bu tip işleri lütfen ozelden yaz. herkes gergin.İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardesim bunlar icimizdeki yunan soylari . En ufak bisede islama allaha saygisizlik ediyorlar
Yorum
-
yanılıyorsunİlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı ile kupayı mı alırdık
Niye alamadı geçen sene o kupayı o ahlaksız herif. Maç sonu 32 dişini göstererek gülüyordu ! Çok övdüğü bu kadroyu o kurmadı mı? Ahlaksızın biri !
avzı nın hedefi final oynamaktı , kupayı almak değil, maç sonu öyle dediTEKKEBALL
Yorum
-
lig üçüncüsü fenerbahçe ile oynuyor, bizim rakibimiz galatasaray oldu. bir rezillik daha geliyor hocam.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormati degismedi mi?? Ben sanki 4lü final diye okudum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Takımda çok ciddi bir kalite sorunu var. Bizim takım anca gsnin yedekleri ile oynayabilecek seviyede.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç birşey oynamadan o kadar rahat kazandilarki. Şaka gibi. Yediğimiz goller, atamadiklarimiz, vuramadiklarimiz. Çok kötü bir takım kurmuşlar. Ciddiyetsizlik diz boyu.
Geçen sezon başında yazmıştım bu yönetime transfer yasağı verilsin diye. Folcarelli he. Orta sahan kan ağlıyor sen Fakirelli he. Yiyin yiyin. Yazın yine transfer yapabilmesi için çöp transfer etmiyorsa bişey bilmiyorum ben...
Takımın iyi bir baskan , futbolu bilen ,ağırlığı olan biriyle yeniden yapılanması lazım. Ama Ertugrul doğana sorsan kendini başarılı sayiyordur. F.tekke de GS ye çok bariz ezildi.
GS hiç zorlanmadan güle oynaya kazandı. Batagov hariç takımda bir tane savunmacı yok. Hücum gücümüz de iyice zayıflamış , veteran takımına donmusuz. Bu maç sikanin hiç süre bulmamasi da çok garip.
Seneye
1. Başkan
2 . Batagovun yanına net bir stoper ( savic gibi kronik olmayan
3. Eldeki tüm 6,8, 10 larin satılıp üç bölgeye de adam gibi adamlar
4. Onuachu
5. Nwakame ve visca ile vedalaşıp bu ikisi tariznda ama daha genç kanat
Yorum
-
Bu daha Trabzospor'un iyi günleri. Ben ne dediysem çıkıyor.
Daha seneye küme de düşecek. Durun bu ne ki. Bu yönetimden kurtulmadıkça ve o stadı tekrar gerçek taraftarlar almadıkça tiyatro izlemeye devam edeceğiz.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
böyle bir seçenek varsa değerlendirmek lazım. kulüp tarihinde olmayan şeyler gerçekleşiyor.İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaca hic cikmasinlar, biseyler uydurup cikmasinlar, yok rezil olmak istiyorlarsa ozaman buyrun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum