Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son ikide bıraktım skor ne bilmiyorum ama yazılanlara bakınca umutlu bir skor olmadığı kesin.

Trabzonspora ÇÖREKLENMİŞ Ertuğrul Doğan ve zihniyeti kulüpten gitmediği müddetçe (ki bu çok zor) bizim burnumuz boktan çıkmaz arkadaşlar.

Bu adam(lar) önümüzdeki sezonun Trabzonsporunu kuracaklar hesapta.

Allah sonumuzu hayır etsin şimdiden.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de buna anlam veremedim. Sırf şu günü gününe tutmayan amatör halleri yüzünden yeni sezonda teknik direktör olmamalı. Tekke yi gerçekten çok seviyorum ama rezil etti bizi, Süper Lig seviyesinde antrenörlük yapamaz. Adamın belli bir taktiği bile yok.
      şu an dizilişi bilmiyor mesela hoca. maçtan sonra üçlüye döndük, tony kanada geldi gibi bir açıklama gelir.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Adamlar ligdeki Kayseri maçını düşünerek kupa finalinde rotasyon oyuncularını sokuyor oyuna
        There is no spoon...

Yorum

• Bu takim zaten tamamen futbol sansi ve kura avantaji ile buraya kadar geldi ama en azindan finaldir tek mactir reaksiyon gosterirler dedik belki umit ettik ama nafile
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ulan bi gol atıyoruz o da ofsayt

Yorum

• Ulan yanlışlıkla 1 gol attık o da ofsayt çıktı

Yorum

• Gol pozisyon

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet samsun ve eyüp CL seviyesinde kadrolarıyla avrupaya gitmeyi hakettiler sende haklısın
                  İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekkeden Trabzon’a hoca olmaz İstanbulspor Alanyaspor gibi olursun o hocan olursa büyük maçlarda diğer maçlarda da kora kor mücadele eder şansına ne çıkarsa.. Kayseri’nin hocasını alıp getirsinler 30 yaş üstü ve talibi olan herkesi göndersinler bu takımdan bir şey olmaz… beş tane hoca yedi bu takım vasat bir takım bu temeli yok gs iki maçta da yürüye yürüye bizi yendi yazıktır
                  İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu takım Trabzonspor değil olamaz. Fatih tekke onurun varsa bu gece bırak.
                  ezbere yorumlar sahada kosmayan adamlar icin Tekkeyi elestiriyorlar, tek dertleri Avci gelsin. Avciyi boyle elestirmezler. Iicmizdeki Irlandalilar sizi.

Yorum

• bu nasıl ofsayt ya

Yorum

• Ofsayt değil ki bu.

Yorum

• Fatih Tekke her bakımdan kötü bir Abdullah Avcı kopyası. Aradaki fark Avcı öyle böyle puan almasını biliyordu. Bizi şampiyon yaptı. Sonraki gelişinde kaostaki takımı 3. Sıraya çıkardı ve kupada final oynattı. Ama oynattığı oyun ile taraftar üç maç dayanamadı yolladı. Tekke bu oyunla çok duramaz.

Yorum

• ulan işe bak ya

Yorum

• Sikan anasına filan mı sövdü? Noldu?

Sorsan adalet madalet zırvalar

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sikan'ı oynatmadın oynatmadın, taraftarın zoruyla sahaya attın iki maçta seni taşıdı, götünü kurtardı. ilk fırsatta yine kesik attın.

forma adaleti sağlamayan kimseye başarı nasip olmaz.
                              bak tekrar ediyorum ben futbolcu olsam okay ve ozanın oynadığını görsem yemin ediyorum futboldan soğurum
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet samsun ve eyüp CL seviyesinde kadrolarıyla avrupaya gitmeyi hakettiler sende haklısın
                                Seninki gibi iş bilmez yönetimleri yok camiaları bi hava yakaladı gittiler inan oyuncu çeşitliliğide senden iyi iki takımında ortasahanda adam yok defamsın çıkıyo yerine ön libero çekiyorsun.
                                En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 22:25.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X