Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu hayattaki en büyük şans şu Okay gibi adamların kendisini futbolcu olarak bu camia içine sokmalarıdır.. Şu forumdan çok rahat 100 tane adam çıkar onun yaptığını yapacak , sadece 3 ay kondisyon yükle buradaki adamlara bundan çok daha kaliteli futbolcu olur
    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Sikan girsin diyorsunuz. Onda hiçbir numara yok.

Yan sanayi Murat Tosun.

Tos7 = Sikan.

Yorum

• fatih sen git menzile tarikata cemaate falan katıl. ligde ilk 5 e girme şansımız yüksekken 2 maçı da çöpe attı hem ligi hem kupayı kaybettiriyor gibi sürpriz olmazsa.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Visca kanada geçse waka reis 10 no olsa nasıl olur?

Hiçbir şey olmaz, takım az baskıyla sıçıyor.

Yorum

• 2 dakika bekleyip lundstrami devre arasi oyuna koymaliydi tekke.. simd oyun icindei 2 degistirme hakkimiz kaldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• çok kötü olduk, çok kötü oynadık ama ben tarihte bu kadar eziklediğimz zamanı hatırlamıyorum..

küme hattında gezdiğimizde bile bir ağırlığımız vardı.. bu nedir arkadaş.. hakem bile sahada t..şak geçiyor bizim takımla !!

m.usta bile düdük astırmıştı.. ben bu kadar ezik başkan ve yönetim görmedim arkadaş!!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ozan hala oyundaysa daha diyecek birşey yok

Zubkov da baya iyi dinlenmiş çok faydalı maşallah
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Yav Gs yi sahasına hapsettik 30 dakika daha ne istiyorsunuz, gayet güzel organizasyon yaptık.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne diyirsin, hyper süper taktimiz tutmadi mi simdi hafta sonu dinlendik ya ???
                    Dinlenen adamlardan ikisi sahanın en kötüsü.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakem atağımızı güzel kesti.Görevini yapıyor GS li şeref yoksunu
                      Eğer gs kontra yerse devreye hakem giriyor gs linin biri yalandan atıyor kendini hop faul arif erdem ekolü bunların kanına islemiş

Yorum

• atamiz yok, sutumuz yok ne b*k oynadiniz 45 dk. Ozan Okay Mendy Zubkov Banza bu adamlar kosmiyor!!!! Bu adamlar calim ve ara pas atamiyor!! Ikili mücadele edemiyor!! Yaptiklari bos bos rakip toptayken 2 metre uzanda beklemek, top bizdeyken rakipin arkasina saklanmak!!

Yorum

• Waka önü bomboş olsa da o golü atamazdı. Bizim sorun orada.
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 21:45.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 dakika bekleyip lundstrami devre arasi oyuna koymaliydi tekke.. simd oyun icindei 2 degistirme hakkimiz kaldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            bak bu ayrıntıyı bile yakalayamıyor öyle beceriksiz amatör bir figür fatih. biz ne hale düştük. ben böyle bir trabzonspor görmedim.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bakıyorum herkes sinirli

Hiç sinirlenmiyorum siz bu kadro ile sezon boyunca o kadar dandik takımları bile yenemedin bu cinconu mu yeneceksin !!!

Yapılacak tek sey var ara toplar ile saldıracaksın o banza ile olmaz ileriye visça lazım araya kaçan adam lazım ağır tempo ile alamazsın maçı

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zubkov un birşeye isyan ettiği yok. golu onun saçma salak pası sebebiyle yedik. sürekli top eziyor.
                                dik oynamaya çalışan wakaeme pedro ve batagov vardı. batagov da daha fazla dayanamadı.
                                Olabilir. Ne santroforun pas opsiyonu oluyor ne orta sahaların. Oyun sıkışıyor orda. Bana göre yinede birşeyler yapmaya çalıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X