Şu hayattaki en büyük şans şu Okay gibi adamların kendisini futbolcu olarak bu camia içine sokmalarıdır.. Şu forumdan çok rahat 100 tane adam çıkar onun yaptığını yapacak , sadece 3 ay kondisyon yükle buradaki adamlara bundan çok daha kaliteli futbolcu olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca kanada geçse waka reis 10 no olsa nasıl olur?
Hiçbir şey olmaz, takım az baskıyla sıçıyor.
Yorum
-
çok kötü olduk, çok kötü oynadık ama ben tarihte bu kadar eziklediğimz zamanı hatırlamıyorum..
küme hattında gezdiğimizde bile bir ağırlığımız vardı.. bu nedir arkadaş.. hakem bile sahada t..şak geçiyor bizim takımla !!
m.usta bile düdük astırmıştı.. ben bu kadar ezik başkan ve yönetim görmedim arkadaş!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyirsin, hyper süper taktimiz tutmadi mi simdi hafta sonu dinlendik ya ???
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem atağımızı güzel kesti.Görevini yapıyor GS li şeref yoksunu
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 dakika bekleyip lundstrami devre arasi oyuna koymaliydi tekke.. simd oyun icindei 2 degistirme hakkimiz kaldi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Bakıyorum herkes sinirli
Hiç sinirlenmiyorum siz bu kadro ile sezon boyunca o kadar dandik takımları bile yenemedin bu cinconu mu yeneceksin !!!
Yapılacak tek sey var ara toplar ile saldıracaksın o banza ile olmaz ileriye visça lazım araya kaçan adam lazım ağır tempo ile alamazsın maçı
Yorum
-
İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezubkov un birşeye isyan ettiği yok. golu onun saçma salak pası sebebiyle yedik. sürekli top eziyor.
dik oynamaya çalışan wakaeme pedro ve batagov vardı. batagov da daha fazla dayanamadı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum