Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mendy ozan okay orta sahasi ile maca baslayarak maci verdik zaten 1-0 dan sonra zaten klasik fatih tekke sacmalamalariyla takim corbaya döndü
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fatih Tekke: Tecrübe kazandık...

Yorum

• 4.5.6 gider bu maç
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• beyler bu saatden sonra artik hepimiz gsye tutmamiz lazimiz, adamlar fark atip yönetim defolur !!!!!

Yorum

• Şu an tek beklentim maçın 6-7 falan olması.

Yorum

• Pozisyon penaltı.

Yorum

• Penaltıyı vermedi allahtan

Yorum

• penaltı bence!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Saviç bir penaltı yaptırdı normalde de vermedi hakemler. Pozisyon penaltı.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye şaşırıyorsunuz ki ? Geleceği zaman söyledik olmaz diye illa istediniz buyrun işte neden isyan ediyorsunuz ki ? Siz değilmisiniz isteyen ?
                      burada neredeyse küfür ettiler. Adam amatörün de amatörü . Net söyleyeyim rastgele aldığı maçlar olmasa şu an takım potadaydı.

Evet yönetim bu maçtan sonra hemen kongre kararı almak zorundasın bunun başka çözümü yok. Fatih te hemen gitmeli. Sezon sonuna kadar şeref hoca devam eder.

Kongreden sonra bakarız hoca işine
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haftalarca 4-4-2 hazırladın takımı, en kritik maçta 4-3-3 döndün, gol lazım yine çift forvete çekmiyorsun. yazık.
                        Ben de buna anlam veremedim. Sırf şu günü gününe tutmayan amatör halleri yüzünden yeni sezonda teknik direktör olmamalı. Tekke yi gerçekten çok seviyorum ama rezil etti bizi, Süper Lig seviyesinde antrenörlük yapamaz. Adamın belli bir taktiği bile yok.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu pozsiyon penalti vermedi

Yorum

• 30 yaş üstü adamlarla bu kadar olur.. savic, okay, lunstram, nwakeme, visca, ozan bu adamların Trabzon’da işi olmamalı bunlar yerine Salih oynasın Ali Şahin oynasın zaten üç dört onlarla da yeriz

Yorum

• 10 kişi bırakamadı penaltı yaptıracak büyük oyuncu saviç.

Yorum

• Kolu acik degil
                                Düşmüşe bir de siz vurun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X