Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçı kendisi de söylemiş zaten, 3 puan harici bir şey yok. Sikan galiba sövmüş
    Bir muhabircik çıkıp sormuyor niye düşünmüyorsun diye
    lan hepsinin elinde telefon sürekli tivit peşindeler habercilikleri de tivitirdan ibaret zaten
    oraya bakıp bi zahmet sorun lan hocaya sikan hakkındaki düşüncesini
    sakatlığı mı var
    hasta mı
    kondisyonu mu zayıf
    kafası mı yerinde değil
    denedim olmadı mı diyecek
    sorun daa

bence banza gol krallığı yarışında motivesi daha kolay. kupa maçı öncesi gol de atarsa o maça da moralli çıkar felan deyip ilk 11 tercihini banza yapmış olabilir. sakatlanan bir adam da değil.
    ama 70ten sonra Banzanın yerine atabilirdi
    enisi de düşünmedi mesela ki daha önce banzanın yokluğunda hemen onu atmıştı sahaya
    Biri akıl edip sorsa da öğrensek
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• cihan çanak ve cham bizim göremediğimiz neyi yapıyor da ilk 11 başlayabiliyor mesela. yada visca ne yaptı bugün sahada. inanılmaz amatör saçma açıklamalar.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 18:46.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mendi ve okay cezalıyken ayağında bandajla oynayan folcarelli'yi şu maçta oynatıp sakatlanmasına neden olan adam bu kulüpte en fazla stajyer olur.
        Doğukan bu adamı bugün oynatma yarın afedersiniz tuvalette sicarken sakatlanır yine..belki Göztepe maçının ilk 10 dakikasında yine sakatlanır..bu adam sen benden daha iyi takip etmissindir Trabzon a geldi hiç maç oynamadan yine sakatlanmıştı.. adam zaten kronik sakat..
        En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 18:50.
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Adam tek bir maç bile santraforda oynamadan kötü ilan edildi. Vay arkadaş.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Sikan'ın zamana ihtiyacı olabilir ama cihan'ın komple yeni bir kadere ihtiyacı var. Neden ve nasıl futbolcu olduysa artık.

Hoca sikan'ı oynaymayabilir ama o zaman sorarız : cihan neden oynuyor? Diye.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim için Fenerbahçe maçı bu maçtan daha fazla kazanılmış maçtır. Hatta maçı sonundaki “oyun olarak kaybetmedik” temalı konuşmasını bile sıkıntılı bulmamıştım hocanın. Burada eleştiri getiren her insanı da bu kadar basite indirgemeye gerek yok diye düşünüyorum.
              Enis’in Göztepe maçında oyundan çıkarılmama hırsı da; Visca’nın 85, Sikan’ın 0 dakikaya layık görülme inadı da bugünün konusudur benim için.
              Bana göre de Sikan’ın potansiyeli aman aman değil de bırakalım sahada belli olsun 6 milyon Euro’muzun karşılığı
              Sikan'in ilk 11 çıktığı maçta yazılanlara bakın, Sıkan hiç görmediğimiz bir oyuncu değil ki bu muamma oyuncu muamelesi niye yapılıyor anlamıyorum. Tek tek her oyuncuya bakalım hepsi için bu niye oynuyor ve bu adam niye yedekte bekliyor niye ilk 11 degil lafininin edildiğini görürüz. Sahada görmediğimiz adam yok ki.

Evet ben de Sikan'in içinden canavar çıkmasını arzu ediyorum ha keza değerlendirilmesini de istiyorum ama tüm eleştirilerin şu niye oynadı bu niye oynamadi temelinde olmasını anlamıyorum çünkü girenin cikandan bir farkı olmuyor.

Yani aldığı takım belli, takımi aldığı yer belli, aldığı takımın ruh hali belli. Bu vaziyetteyken hem galibiyet, hem iyi oyun, hem neşter vurulsun beklentileri bana aşırı geliyor.

Yorum

• Hocanın mutlaka eleştirilecek tarafları hataları vardır.. ancak bu takımın 5.hafta da lige havlu attığını, hedefsiz kaldığını unutmamak lazım..bu oyuncuları kendisi aldırmadı..

IMG_20250414_205729.jpg
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocanın mutlaka eleştirilecek tarafları hataları vardır.. ancak bu takımın 5.hafta da lige havlu attığını, hedefsiz kaldığını unutmamak lazım..

[ATTACH]22554[/ATTACH]
                  konuyla hiçbir alakası yok bunun.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam geldiginden beri bir beraberlik bir mağlubiyeti var, gerisini kazanmış bu icraat değil mi? Niye kredi kazanamadı da yerden yere vuruluyor bu kadar kısa zamanda.

Şimdi hocanın kaderi kupaya bağlanıyor yani kazanamazsa sutlanacak.Valla bana bu sözlerden pek kredisi varmış gibi gelmiyor dediğim gibi ilk tokezlemede herkes parçalamaya hazır bir görüntü veriyor.
                    Taraftarda bıkkınlık var artık. 3 senesi boşa geçen bir takım var. Takıma sabredilecek de neye sabredilecek mesela? Ortada sabır gösterilmesi gereken bir şey olması lazım. Rize maçı ilk yarıya sabredelim tamam da bugünkü oyuna sabredilecek bir şey yok. Hoca kendisi de söylüyor zaten maçta konuşulacak bir şey yok diyor. Bunu biz söyleyince hoca gitsin anlamında konuşmuyoruz. Kredi 2-3 maç kazanmak değildir, burası Trabzonspor. Takımı Avrupa’ya taşısın krediyi alsın. Hafta içi Göztepe’yi geçeceksin, geriye tek bir maç kalıyor. Bu takımın seneye Avrupa’da olması lazım. Bu hocaların isminden bağımsız bir durum. Trabzonspor, Avrupa’ya gitme şansı var mı var? O zaman gidemezse başarısızdır, isterse lig sıralamasından gitsin, nasıl giderse gitsin orada olmalı.

Ben hoca gitsin demiyorum, eksiklerini söylüyorum. Bunları toparlaması lazım. Bunun için ona bu sezonu veriyoruz işte, bizim ona verdiğimiz kredi bu sezon. O bir kupa kaldırarak gelecek sezonu da kazanacak belki. Ha zaten burada hocadan önce gidecek bir başkan ve yönetim var. Bu rezaleti onlar yaşattı bize, Tekke değil.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      konuyla hiçbir alakası yok bunun.
                      Nasıl yok..bu adamlar kafada futbolu bitirmis,6 milyon verdiğin adamı getirdigin TD yetersiz buluyor....evet ozandan daha mı kötü diyebilirsin ama bir sorun var..ömür boyu kronik sakat adamı alıp oynatmasını bekliyoruz..elestirelim hep birlikte ama çok acımasız eleştiriler var.. ben fatih hocanın puan kaybında bizim kadar üzülecek bir TS lu olduğunu düşünüyorum..
                      En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 19:01.

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih tekke 77 doğumlu

farioli 89 doğumlu

ne stajeri aga , ustalık döneminde bence fatih tekke, stajerlik kariyerini başarıyla bitirdi , istanbulspor ve alanyaspor da
                        İstanbulsopr'u ligde tuttu,
                        Alanya'yı küme düşme potasında bıraktı, hala da kurtulamıyorlae))

Başka başarı???
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl yok..bu adamlar kafada futbolu bitirmis,6 milyon verdiğin adamı getirdigin TD yetersiz buluyor.. ömür boyu kronik sakat adamı alıp oynatmasını bekliyoruz..elestirelim hep birlikte ama çok acımasız eleştiriler var..
                          Hocanın maç sonu röportajını izle. Karşıda çoluk çocuk oynuyor dedi, takımı tanıyamadım gibisinden bir şeyler söyledi. Bugünkü maçta kadro konuşacaksak pes yani.

Yorum

• Gelinen nokta bu takim rahat mac kazanamiyor rakip kim olursa olsun kondisyonu iyi olan cok kosan ikinci lig birinci lig takimi fark etmiyor olmuyor olmuyor! Tuhaf bir durum kadro cok iyimi ? ama o kadarda kotu degil hocalar geldi gitti bir iki yeni oyuncu alindi ortada yine sonuk bir futbol var takimin kimyasi bozulmus sadece zubkovla wakayla cozulurmu? zor gozukuyor ama herseye ragmen kupayi alacagimizi hayel etmeye devam ediyoruz iste futbolun guzel tarafida tam burasi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocanın maç sonu röportajını izle. Karşıda çoluk çocuk oynuyor dedi, takımı tanıyamadım gibisinden bir şeyler söyledi. Bugünkü maçta kadro konuşacaksak pes yani.
                              Kadrodan ziyade başka sorunlar var..mental sorunları var oyuncuların... fiziksel olarak bu adamlar bence ikinci lig seviyesinde bile değil...bu fifa yâda pes oyunu değil ki.. yapmayın Allah aşkına
                              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 19:05.

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sikan'in ilk 11 çıktığı maçta yazılanlara bakın, Sıkan hiç görmediğimiz bir oyuncu değil ki bu muamma oyuncu muamelesi niye yapılıyor anlamıyorum. Tek tek her oyuncuya bakalım hepsi için bu niye oynuyor ve bu adam niye yedekte bekliyor niye ilk 11 degil lafininin edildiğini görürüz. Sahada görmediğimiz adam yok ki.

Evet ben de Sikan'in içinden canavar çıkmasını arzu ediyorum ha keza değerlendirilmesini de istiyorum ama tüm eleştirilerin şu niye oynadı bu niye oynamadi temelinde olmasını anlamıyorum çünkü girenin cikandan bir farkı olmuyor.

Yani aldığı takım belli, takımi aldığı yer belli, aldığı takımın ruh hali belli. Bu vaziyetteyken hem galibiyet, hem iyi oyun, hem neşter vurulsun beklentileri bana aşırı geliyor.
                                Sikan’a olan hassasiyet tabii ki verilen paradan geliyor. Şu maçta oynamamasına neden olan kaygı nedir asıl soru bu. Nwakaeme ile oynarsın ve benim 3 puana ihtiyacım var dersin anlarız, rakip şu amatör Adana Demirspor olsa bile.
                                Cihan’dan Cham’ından Visca’sına neler izledik sahada, o zaman da kişisel inat var diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X