Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göztepe Maçında en sevindiğim Göztepe ile kurulan dostluk oldu. Bizim gibi GözGöz tafatarı başka takım tutmaz. İzmir hem büyük hem sempatik şehir
    Antep taraftarı ile de benzer iletişimler kurmalıyız. Anadolu birliği korku salarsa hanedanlık yıkılması kolay olur.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gönlümden Geçen ilk stad tabiki evime yakın ve dostluk kurduğumuz Göztepe Stadı idi
      Olmadı Timsah Arena çok iyi olurdu.

Ama Antep mantıksız gelmedi. İki takımada bence uyan bir yer oldu.
      İlk tercihimiz aynı..bende Gürsel Aksel stadı gönlümden geçti..belki Göztepe taraftarı bizim taraftarın icine karışıp, tribün nasıl olur dersi verirdi diye..ikinci sırada ne yalan söyleyeyim Bursa vardı..

Trabzon dan Antep e gidecek taraftarlar karayolu seyahatini göze almak zorunda.. maç saatinin de 20:45 olduğunu varsayarsak, dönüş çile..

Doğu da yaşayan taraftarlarımız için bulunmaz nimet.. hayırlısı olsun..
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• ilk bölümde çok baskı yedik ama kaza yaşamadık iyi oldu
        sonrasında iyi toparladık
        takımı tebrik ediyorum

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kupa maçından önceki maç kimle olursa olsun as kadro ile çıkılmaz. rotasyon yapılması lazım. dünyanın her yerinde böyledir bu olay. 1 sezona bedel maça çıkacağız.
          Gs,yin yedek agirlikli kadrosu daha fazla defansif oynar oynamaktan cok oyun bozmak icin mucadele ederler yedeklerlede ciksalar karsimizda basaksehir ayarinda bir takim olacaktir final maclarinda yedek oyuncudan korkacaksın genellikle hayatinin macini oynarlar

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk tercihimiz aynı..bende Gürsel Aksel stadı gönlümden geçti..belki Göztepe taraftarı bizim taraftarın icine karışıp, tribün nasıl olur dersi verirdi diye..ikinci sırada ne yalan söyleyeyim Bursa vardı..

Trabzon dan Antep e gidecek taraftarlar karayolu seyahatini göze almak zorunda.. maç saatinin de 20:45 olduğunu varsayarsak, dönüş çile..

Doğu da yaşayan taraftarlarımız için bulunmaz nimet.. hayırlısı olsun..
                Trabzon'dan Gaziantep'e direkt uçuşlar var 2-3 seneden beri
                Eğer olmasaydı bence oraya vermeyebilirlerdi finali
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'dan Gaziantep'e direkt uçuşlar var 2-3 seneden beri
                  Eğer olmasaydı bence oraya vermeyebilirlerdi finali
                  Sefer Hepsine baktım yok maalesef.. aktarmalı gösteriyor İstanbul veya Ankara üzerinden ..
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sefer Hepsine baktım yok maalesef.. aktarmalı gösteriyor İstanbul veya Ankara üzerinden ..
                    Allah Allah
                    Her gün mü yok ya da kalktı mı
                    Depremden yaklaşık 8-9 ay önce Trabzon'dan direkt Gaziantep yapmıştık, oradan Hatay'a maça geçmiştik şampiyonluğu garantiledikten sonraki maç idi sanırım... dönüşü de Gaziantep'den yapmıştık direkt...
                    Eğer şu an öyle bir durum yoksa çok kötü oldu yaa taraftar açısından full + full concona avantaj... sdce İstanbul'dan gelenleri alsalar yine rahat doldururlar sayıları fazla... sdce bölgedekileri alsan concon yinen çok avantajlı, bu nedir yaa âcilen Trabzon Gaziantep direkt uçuşlar başlatılmalı tekrar
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah Allah
                      Her gün mü yok ya da kalktı mı
                      Depremden yaklaşık 8-9 ay önce Trabzon'dan direkt Gaziantep yapmıştık, oradan Hatay'a maça geçmiştik şampiyonluğu garantiledikten sonraki maç idi sanırım... dönüşü de Gaziantep'den yapmıştık direkt...
                      Eğer şu an öyle bir durum yoksa çok kötü oldu yaa taraftar açısından full + full concona avantaj... sdce İstanbul'dan gelenleri alsalar yine rahat doldururlar sayıları fazla... sdce bölgedekileri alsan concon yinen çok avantajlı, bu nedir yaa âcilen Trabzon Gaziantep direkt uçuşlar başlatılmalı tekrar
                      Müşteri hizmetleri ile görüştüm, sanırım yolcu sayısı azlığı sebebiyle kaldırılmış her gün..pegasusta 12 sinde gösteriyor direkt..ama maç günü yok..maç için yapılır mı.. bilmiyorum

Ben İstanbul dan gidenler ile Antep e yakın illerdeki taraftarlarımız doldurur diye düşünüyorum..

Yönetim hiç olmasa bu maç için yabancı hakem işini becersin..gs ın profesyonel çirkef oyuncuları bizim hakemleri oyuncak gibi yönetiyor..
                      En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 26.04.2025, 15:51.

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X