Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tek ayak üzerinde de dursunlar mı Müdür Bey?
    Eğer bu disiplini sağlayabilirse.. neden olmasın
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Kocaeli olacak yuzde 90 tabi bizim yonetim olimpiyatda oynansin gibi bir sacmaliga aymazliga daha imza atmazsa
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kocaeli olacak yuzde 90 tabi bizim yonetim olimpiyatda oynansin gibi bir sacmaliga aymazliga daha imza atmazsa
        Akşam maç sonrası Doğan.. maçın kesinlikle Anadolu da oynanmasını istiyoruz dedi..benim tahminim büyük bir ihtimalle Bursa olacak gibi
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer bu disiplini sağlayabilirse.. neden olmasın
          Bir bakmışsın oyuncular seni ansızın göndermiş

Disiplin başka,oyunculara yaklaşımınla onları karşına almak başka. Büyük takımın hocasıysan kantarın topuzunu iyi ayarlamak lazım.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

En maliyetsiz(!) oyuncuyu uygun görmüş.Nasılsa Trabzonspor dünyanın en zengin(!) kulüplerinden birisi 6 M.Euro sokağa atılsa bir şey olmaz diye düşündü herhalde.

Sonuçta en kritik maçta oynatmak zorunda kaldı.Hem de Ads maçından sonra oluşan kamuoyu tepkisi nedeniyle.
            Eh. Sıradan bir oyuncuyu uygun görse istediği sesi getiremeyecek, mesaj yerini bulmayacaktı. Kamuoyu tepkisi nedeniyle oynattığını nereden biliyoruz? ADS maçı sonrasında kendisine bazı sözler verilmiş olamaz mı?
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

Bir bakmışsın oyuncular seni ansızın göndermiş

Disiplin başka,oyunculara yaklaşımınla onları karşına almak başka. Büyük takımın hocasıysan kantarın topuzunu iyi ayarlamak lazım.
              Şenol Güneş'in yaklaşımı basın toplantılarında futbolcuları gömmek olmuştu. Fatih Tekke'nin yaklaşımı ise futbolcuları alkışlamak oldu. Mevcut durumda Fatih Tekke'nin yaklaşımı daha olumlu sonuçlar vermiş gibi görünüyor.

Boomer kuşağının temsilcileri oyunculara yaklaşımını eski model üzerinden yürütüyor. Z kuşağı ise daha yumuşak bir yaklaşıma cevap veriyor. Hayt huyt modeli Z kuşağında işe yaramıyor. Son yıllarda Avrupa futbolunda konuşulmuştu bu konu. Şenol Güneş tipi boomer'ların sonu geldi. Fatih Tekke yeni kuşağı daha iyi analiz etmiş. Kendini kaybedip de futbolcuları gömmeye başlarsa o zaman futbolcular tarafından gönderilir ama şimdilik öyle bir durum yok çok şükür.
              “Beşiktaş için canımı veririm.”
              —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maç 6-7 bile olabilirdi ama genel olarak yine çok yetersiziz. Nwakaeme hariç ortada bir oyun yok. Pres-korakor oyunda düşen/seken topları almada net üstünlük yok. Bulanık. Geriden pasla çıkarken zorlandık ancak bu orta saha ile hat kırman zor, eleştiremiyorum. Uzun top oynasan yine olmaz. Kontra-geçiş yine olmaz. Kadro yapısı müsait değil, her oyun tarzında noksan kalıyor. Set oyununda üçüncü bölgede paslar ve bağlantılar çok yetersiz. Hani veriyorlar ama pasın ritmi yetersiz, her kontrol topu rakibe doğru götürüyor. Nwakaeme hariç ekstra yetenekli tek adam yok. Zubkov dâhil. İş yapıyor ama ağır kalıyor. Banza desen bekliyor. Koşu atma falan kesinlikle yok. Kimse "Top gelmiyor" demesin. Gol atmıyor demiyorum. Koşu at, orayı rahatlat.

Evet bir anda hersey duzelmiyor bu arada gol vuruslarimiz cok kotuydu golcunun iyisi basit gozuken toplari iceri atacak derler!

Yorum

• Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Akşam maç sonrası Doğan.. maçın kesinlikle Anadolu da oynanmasını istiyoruz dedi..benim tahminim büyük bir ihtimalle Bursa olacak gibi
                    Gaysey bursayi istemez onu kafadan eleyebiliriz.kocaeli 2 takim icin de uygun yada dogu guneydoguda bir sehir olur

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GS ye bunların hiçbiri deplasman olmaz mesafe bakımından. Oraların yarısı da GS li zaten.
                      GS ye trabzon haricinde deplasman olacak yer yok ki zaten En azından bursa,kocaeli,sakaryada çok taraftarımız var.Onlar da izlemiş olur.

Yorum

Gaysey bursayi istemez onu kafadan eleyebiliriz.kocaeli 2 takim icin de uygun yada dogu guneydoguda bir sehir olur
                        Gazeteci Ferhat Kızıltaş'a göre TFF, Antalya ve Sivas şehirleri üzerinde duruyormuş....bu iki şehirden birisi olacak diyor..ne kadar doğrudur bilmiyorum

Virginia Woolf

Yorum

Gazeteci Ferhat Kızıltaş'a göre TFF, Antalya ve Sivas şehirleri üzerinde duruyormuş....bu iki şehirden birisi olacak diyor..ne kadar doğrudur bilmiyorum
                          Sacmalik millete eziyet cektirmek olur, kocaeli yada sakarya iki takimi da uyar is burda iki takimda bitiyor agiz birligi yaparlarsa tff kayitsiz kalamaz ben hala kocaeli olacagini dusunuyorum bizim yonetim olimpiyat gibi bir sacmaliga imza atmazsa

Yorum

• gs pensilvanya da oynanmasını ister bence.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Sacmalik millete eziyet cektirmek olur, kocaeli yada sakarya iki takimi da uyar is burda iki takimda bitiyor agiz birligi yaparlarsa tff kayitsiz kalamaz ben hala kocaeli olacagini dusunuyorum bizim yonetim olimpiyat gibi bir sacmaliga imza atmazsa

Açıklanmış

Final maçı Gaziantep te..

Benim için kötü oldu..Gitme şansım sıfır
                              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 19:20.

Virginia Woolf

Yorum

Açıklanmış

Final maçı Gaziantep te..

Benim için kötü oldu..Gitme şansım sıfır
                                Gönlümden Geçen ilk stad tabiki evime yakın ve dostluk kurduğumuz Göztepe Stadı idi
                                Olmadı Timsah Arena çok iyi olurdu.

Ama Antep mantıksız gelmedi. İki takımada bence uyan bir yer oldu.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X