İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupadan da elen TS
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke gonderilmeli denenler forumdan banlanmali. 1 ay daha olmadan hoca hakkinda karar veren avarel taraftardan bi cacik olmaz. Kupada Bodrum macinda 120 dakika oynadik bu yyzden ikinci yari oyundan dustuk. Bunu bile akil etmekten acizler.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy, Okay, Lundstram, birbirinden vasat oyuncular..
+ozan
bunlardan başarı beklemeyin hepsi gidecek
Yorum
-
Çare komik gelecek biliyorum ama 10 yaş genç olsa Samet Aybaba
2001 2002 den sonra çıkışın mimarı Aybaba'dır.
Birde eğer Cihan Çanak gibi topçular da yarım messi gibi yetenek devamlılık fizik gücü yok ise direkt oynatmayacaksın
Kadronda bu fizikte topçu olamaz
Benim boyu 1.75 , şapkadan tavşan çıkaramadığım müddetçe benden basketçi olamaz
Bu arkadaşlardan da futbolcu olamaz , en azından süper lig seviyesinde
3. lig anca
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm hakem hocaları dinle, hepsi doğru diyecektir
İlk yarıda Febeş'in bir penaltısı verilmedi de derlerse şaşırma( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy 6 falan değil. Fatih Tekke ise şuana kadar hayal kırıklığıEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.04.2025, 21:12.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%90 finalde GS öper biziYoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî
Yorum
-
İlk olarak MEKANİK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekümede kal kümede kal
kümede kal TS
Yorum
-
Olay fatih tekke değil. Hala yüz tane hoca değiştirerek takımın düzeleceğini sananlar var abi çıkın şu kafadan çıkıııııınnn !!! Şenol hoca boşuna bıraktı aşağı yıkarı bu itlerin oynayacağı oyun bu. Kadro kalitesiz kaliteli kadro kurulmadı hocalar bir etki gösteremez oynayan oyuncular KALİTESİZ.
Yorum
-
Usta bu mendye taktım ben bunun şikecilerde oynayan hemşehrisi falan varmı 2.ve ücüncü golde topu bilerek rakibe verdi ve izledi. Adamın önünden geçiyo top ayagını uzatsa korner , bizimle beraber izliyo topu şer..siz . Fatih de bunları göremiyo . Hadi şenol bunadı diyelim ya sen fatih nasıl görmüyon mendy i . Maçın anasını s.kk ti mendy fark olmasın diyd wakayemeyle değiştiriyo . Sen antrenör değilmişssin fatih boşuna ümit lendik 😡😡😡
Yorum
-
Abi adamlar ilk yarı bizi takım sanıp kontrollü oynadı. Golü yiyince risk aldi bizim malliklarimiz da ortaya çıkmış oldu. O saçma riske karşı az disiplinli takım 2 3 ü rahat atardı. Biz ise yedikçe yedik. Adam 2 gol atınca defansif hamle yapacaktı daha yapamadan bir tane daha attı adamlar.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum