Arkadaş kaç maçtır aynı oyuncular aynı taktik olmuyor işte, farklı birşey dene ya. Mendy, Lundstram ikilisi olmuyor olmuyor olmuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi adamlar ilk yarı bizi takım sanıp kontrollü oynadı. Golü yiyince risk aldi bizim malliklarimiz da ortaya çıkmış oldu. O saçma riske karşı az disiplinli takım 2 3 ü rahat atardı. Biz ise yedikçe yedik. Adam 2 gol atınca defansif hamle yapacaktı daha yapamadan bir tane daha attı adamlar.
Yorum
-
Kalacak adamlar belli. Banza forvette tam olarak bizlik değil seneye ne oynar bilemeyiz ama pek içime sinmiyor bir sorloth cornelius çıkmaz. Zubkov -sikan şans verilmeli. Gerisi tamamiyle satılıp yerine iyi oyuncular alınabilir. Öncelikle yönetimden başlamalıyız değişime. Yönetim değiştiği zaman kurtulduk demektir.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoktora git o zaman, fanatizm gözlerini kör etmiş.
Rezil bir oyunla 4 yedik
( ゚д゚)
Yorum
-
fener hiç koşmadı bile beşiktaşın kazanması gs nin galibiyetleri sürpriz sonuç değil adamlar bir halt oynamıyor. anadolu maçlarını da izleyince görüyorsunuz saçma sapan hatalarla hediye ediyorlar resmen kaliteli ayakları affetmiyor. tek ihtiyacımız yüksek konsantrasyondu ikinci yarı bu sıfırdı.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay fatih tekke değil. Hala yüz tane hoca değiştirerek takımın düzeleceğini sananlar var abi çıkın şu kafadan çıkıııııınnn !!! Şenol hoca boşuna bıraktı aşağı yıkarı bu itlerin oynayacağı oyun bu. Kadro kalitesiz kaliteli kadro kurulmadı hocalar bir etki gösteremez oynayan oyuncular KALİTESİZ.
Kesinlikle, tekniği taktiği oyuncu değişikliği.. geçelim
Sezonundan başından şimdiye kadar yaşanan, konuşulan şeylerin hepsinin sahadaki müsebbibi bu beceriksiz oyuncu grubu.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke ile çıktığımız 4 maç
Bu 4 macin içinde bana söyleyinki 2.yari bir gol pozisyonumuz var
Söyleyemezsiniz
Çünkü yok
Bu arada penaltı net penaltı
Penaltı olmazsa bile fb bizi yine 4 lerdi
küme düşen takım sayısı bu sene 4 olacak.. attaki takımlar bile bizi yeniyor .. valla anlamadan gideriz!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bu kadroyla bu kadar.Kimi getirirsen getir. Gitmesi gereken zaten belli. Şampiyon takımı kim dibe çekti ise o gitmeli. Parası ve networku olup futboldan anlamamak ama ısrar etmekte ayıp birşey. Ali Koç bile öğrendi başkanlığı şanpiyonluk kovalıyor. Bizim ise bir önceki günden daha iyi olacağımız şüpheli. Kepaze ettiler takımı. Seneye iyi olacağımızın garantisi olsa dicem ama malesef birşey iyi başlarsa iyi gider. Artık bırakması lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke ile çıktığımız 4 maç
Bu 4 macin içinde bana söyleyinki 2.yari bir gol pozisyonumuz var
Söyleyemezsiniz
Çünkü yok
Bu arada penaltı net penaltı
Penaltı olmazsa bile fb bizi yine 4 lerdiALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hayır benim anlamadığım siz bu maçı kazanacağımızı felan mı düşündünüz adamların zaten kadro kalitesi üst düzey. Hee şu da var acayip şeyler oldu yediğimiz goller çok antika. İkinci yarısının hemen başında penaltıdan yenilen gol sonrası sanki 10 gol yemiş gibi herkesin suratı beş karıştı. Futbol sadece yetenek değildir aynı zamanda psikolojidir. Konuşa konuşa el birliğiyle fenere penaltı aldırdık. Devre arası yazılan 10 mesajın 8 i Zubkovun pozisyonunun penaltı olduğuydu. Güzel çağırdık hep beraber penaltıyı.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum