Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş kaç maçtır aynı oyuncular aynı taktik olmuyor işte, farklı birşey dene ya. Mendy, Lundstram ikilisi olmuyor olmuyor olmuyor

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi adamlar ilk yarı bizi takım sanıp kontrollü oynadı. Golü yiyince risk aldi bizim malliklarimiz da ortaya çıkmış oldu. O saçma riske karşı az disiplinli takım 2 3 ü rahat atardı. Biz ise yedikçe yedik. Adam 2 gol atınca defansif hamle yapacaktı daha yapamadan bir tane daha attı adamlar.
      Bizim takım ceza sahası savunması yapamıyor, önde basması lazım. Geriye yaslanınca böyle mala bağlıyoruz. Hadi penaltıyı yedin, orada hemen hamle yapması lazımdı oyuna hocanın yapmadı, 2’yi yedi yine yapmadı. Maçı en kötü 1-2’de tutsak son dakikalarda karambol yaratabilirdik hiç yoktan. 3-1 olunca bitti zaten. O zaman değiştiriyor oyuncu.

Yorum

• Kalacak adamlar belli. Banza forvette tam olarak bizlik değil seneye ne oynar bilemeyiz ama pek içime sinmiyor bir sorloth cornelius çıkmaz. Zubkov -sikan şans verilmeli. Gerisi tamamiyle satılıp yerine iyi oyuncular alınabilir. Öncelikle yönetimden başlamalıyız değişime. Yönetim değiştiği zaman kurtulduk demektir.

Yorum

• Ayrıca, yönetim defolup gitmeli.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doktora git o zaman, fanatizm gözlerini kör etmiş.
            Rezil bir oyunla 4 yedik
            ya izlememişsin gelmiş konuşuyorsun.

( ゚д゚)

Yorum

• fener hiç koşmadı bile beşiktaşın kazanması gs nin galibiyetleri sürpriz sonuç değil adamlar bir halt oynamıyor. anadolu maçlarını da izleyince görüyorsunuz saçma sapan hatalarla hediye ediyorlar resmen kaliteli ayakları affetmiyor. tek ihtiyacımız yüksek konsantrasyondu ikinci yarı bu sıfırdı.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olay fatih tekke değil. Hala yüz tane hoca değiştirerek takımın düzeleceğini sananlar var abi çıkın şu kafadan çıkıııııınnn !!! Şenol hoca boşuna bıraktı aşağı yıkarı bu itlerin oynayacağı oyun bu. Kadro kalitesiz kaliteli kadro kurulmadı hocalar bir etki gösteremez oynayan oyuncular KALİTESİZ.

Kesinlikle, tekniği taktiği oyuncu değişikliği.. geçelim
                Sezonundan başından şimdiye kadar yaşanan, konuşulan şeylerin hepsinin sahadaki müsebbibi bu beceriksiz oyuncu grubu.

Yorum

• Penaltı öncesi faulü Osayi yapmış, ben çizgiye odaklandım
                  Vay ak

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekke ile çıktığımız 4 maç
                    Bu 4 macin içinde bana söyleyinki 2.yari bir gol pozisyonumuz var
                    Söyleyemezsiniz
                    Çünkü yok
                    Bu arada penaltı net penaltı
                    Penaltı olmazsa bile fb bizi yine 4 lerdi
                    oyuna müdahale sıfır.. soyunma odası görüntüleri paylaştılar, rezalet ötesi, avcıda bile bir taktik vs vardı, bunda safi şov var..

küme düşen takım sayısı bu sene 4 olacak.. attaki takımlar bile bizi yeniyor .. valla anlamadan gideriz!!
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu kadroyla bu kadar.Kimi getirirsen getir. Gitmesi gereken zaten belli. Şampiyon takımı kim dibe çekti ise o gitmeli. Parası ve networku olup futboldan anlamamak ama ısrar etmekte ayıp birşey. Ali Koç bile öğrendi başkanlığı şanpiyonluk kovalıyor. Bizim ise bir önceki günden daha iyi olacağımız şüpheli. Kepaze ettiler takımı. Seneye iyi olacağımızın garantisi olsa dicem ama malesef birşey iyi başlarsa iyi gider. Artık bırakması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekke ile çıktığımız 4 maç
                        Bu 4 macin içinde bana söyleyinki 2.yari bir gol pozisyonumuz var
                        Söyleyemezsiniz
                        Çünkü yok
                        Bu arada penaltı net penaltı
                        Penaltı olmazsa bile fb bizi yine 4 lerdi
                        ısrar ediyorum bu kadro bundan çok daha iyi olur iyi bir hoca ile. Tekke olmayacağını en başta yüksek sesle söylemiştim.Koskoca Trabzonspor camiasının teknik direktörlük koltuğu sırf bizim çocuğumuz diye birine verilmez.Burası bir marka. CL de final oynayacakmış. Sen önce TSL de ikinci yarı oynamayı öğren.Çalıştıkları gibi gol atıyormuş.Yalanlarını yiyeyim.Bir tane set hücumundan golümüz yok.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hayır benim anlamadığım siz bu maçı kazanacağımızı felan mı düşündünüz adamların zaten kadro kalitesi üst düzey. Hee şu da var acayip şeyler oldu yediğimiz goller çok antika. İkinci yarısının hemen başında penaltıdan yenilen gol sonrası sanki 10 gol yemiş gibi herkesin suratı beş karıştı. Futbol sadece yetenek değildir aynı zamanda psikolojidir. Konuşa konuşa el birliğiyle fenere penaltı aldırdık. Devre arası yazılan 10 mesajın 8 i Zubkovun pozisyonunun penaltı olduğuydu. Güzel çağırdık hep beraber penaltıyı.

Yorum

• Bu maçı, Bodrum maçında rotasyon yapmadan kazanma ihtimalimiz yoktu.

Takımda en büyük sorunumuz seviye standartının çok düşmesi. Kötü olmayı içselleştirmişler.

Seviyeyi yukarı çıkarmalıyız. Her konuda...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya izlememişsin gelmiş konuşuyorsun.

Videoyu izledim, kusura bakma

Yorum

• Osayinin basmasına vermiyor Mustafa’nın süpürmesine veriyor penaltı. Mustafa ayağına basıyorlar yatsana yere oğlum, görmüyon mu Osayi nasıl taklalar atıyor operasyon çocuğu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X