Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya macinda son saniyede arkasi yarim donuk lunstram,in eline carpan top penalti dun aksam hataylinin eli topa uzaniyor penalti degil biz ne yapiyoruz hicbir sey yokmus gibi tüm sucu hocaya yukleyip yapilanlari yok sayiyoruz ayni penalti olayı sb gs macinda olsa ertesi gunu adamlar hedefe hocalarini degil federesyon ve MHK ,yi koyardi
    En son objek tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 16:47.

Yorum

• Tribünden tepki koyan amcaya saygılarımı sunuyorum. Yaşımız aynı değil ama bizde yeni nesil sayılmayız artık , yönetime hocaya futbolculara federasyona .... bu rezillikte kimin payi var ise ne kadar saydırdı ise bir o kadar da ben saydırırdım orada olsaydım.

Sırf sövmek için basaksehir maçına gitmeyi düşünüyorum.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Güneş istenirse giderim derken aslında mesaj veriyor. Verin tazminatımı gideyim.
        Bunlar sorsanız en hakiki Trabzonsporlu.
        Bilin ki kim ben en büyük Trabzonsporluyum diyorsa hepsi kulüp sayesinde milyoner olmuş isimler.

Başkan Sadri Şener'e tekrar saygılarımı sunuyorum.
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 16:43.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• hayatımın her döneminde Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğum için kıvanç duymuşumdur. Trabzonspor en kötü iken bile, kadrosu yerlerde sürünüyorken bile. bir şekilde bir tepki veriyor, birşeyler değişiyor öyle veya böyle yoluna devam ediyordu toparlanıyordu takım. ilk kez bu kadar aciz, tepkisiz ve umarsız görüyorum takımımı. bu tepkisizlikten utanç duymaya başladım. yerle bir oluyoruz birileri hala cham diyor mendy diyor. tepki gösterilip koltuklarında oturamayacak hale getirilmesi gerekenler utanmadan hala oralarda oturuyorlar.
          bu işin sonu küme düşmeye gider benden demesi. o zaman da herkes oturur bi rahat eder. kelepir malı da katarlılara verirler.
          BELKİ DE ASIL AMAÇ ODUR kimbilir...
          from BOGAZIÇI

Yorum

• galatasaray efsanesi arda turan'ı bu şehre hoca olarak getirmek trabzonspor galatasaray'ın alt yapısı söylemini doğrular ve milletin ağzından kurtulamazsın. ben bunlardan her şeyi beklerim. beşiktaşlı önder karaveliyi kulübe sokan, orhan ak ile türkiye kupasınde çeyrek final maçına çıkan bu futbol uleması ve ekibi her türlü ihanete imza atar. taraftarların çok büyük bir tepki göstermesi lazım bu arda turan olayına. burası galatasaray değil. o zaman ismail kartal, aykut kocaman, volkan demirel, emre belözoğlu da gelsin hocalık yapsın. ne güzel ya. bakın bu adamlar ağır çapsız ve ne yaptıklarını bilmiyor. sosyal medya hesabında galatasaray yazan adam kimdir de trabzonspor'a hoca olarak gelecek. trabzon şehrini rize, konya, kasımpaşa mı sanıyor bunlar. daha hangi kulübü yönettiğinin farkında değil. insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. o stattan günü gelir dayak yiyerek ayrılırlarsa şaşırmam.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              .... trabzon şehrini rize, konya, kasımpaşa mı sanıyor bunlar. daha hangi kulübü yönettiğinin farkında değil.....
              Trabzon şehri de Trabzonspor da bu saydığın 3 takımdan daha sahipsiz ve daha hedefsiz ki, önce bunu kabul etmek gerek. Şehir yönetenlere aşık.

Takımın bu halde olmasının teknik direktör, başkan futbolcudan ziyade asıl sebebi başkanından başlayıp taraftarına "Önce Trabzonspor" diyemeyen tüm camia, bizleriz. Şike sürecinde bile birlik olamamış bir camiayız. Daha ne bekliyorduk ki, olay tabi ki buraya gelecekti.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayatımın her döneminde Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğum için kıvanç duymuşumdur. Trabzonspor en kötü iken bile, kadrosu yerlerde sürünüyorken bile. bir şekilde bir tepki veriyor, birşeyler değişiyor öyle veya böyle yoluna devam ediyordu toparlanıyordu takım. ilk kez bu kadar aciz, tepkisiz ve umarsız görüyorum takımımı. bu tepkisizlikten utanç duymaya başladım. yerle bir oluyoruz birileri hala cham diyor mendy diyor. tepki gösterilip koltuklarında oturamayacak hale getirilmesi gerekenler utanmadan hala oralarda oturuyorlar.
                bu işin sonu küme düşmeye gider benden demesi. o zaman da herkes oturur bi rahat eder. kelepir malı da katarlılara verirler.
                BELKİ DE ASIL AMAÇ ODUR kimbilir...

Trabzonspor'un Tarihi Dönüm Noktası! PTT Mağlubiyeti Efsaneyi Yarattı

Günebakış Trabzon Haber yazarı Bülent Şirin, “PTT’ye Yenilmeseydik…” başlıklı yazısında, Trabzonspor'un geçmişinde önemli bir kırılma anı olan PTT maçına ve altyapıya dönüş sürecine dair dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Yine bir altyapı devrimiyle tarih tekerrur edermi?

Yorum

• İyi oynayan zubkovu sola cekip, orda kotu oynadigini goruncede oyundan almak.
                  Bjk sepatisini bilmesem fenerli diyecegim ama diyemiyorum
                  61

Yorum

• Bu üçlünün bile penaltı dediği pozisyona dün forumda böyle penaltı olmaz diyenler vardı.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dün maç esnasında tribünlerde tepkiler oldu
                      ....... istifa şeklinde anladım ama başını anlayamadım
                      yönetim değildi bu kısım ona eminim
                      anlayan var mı ?
                      Maç başı TFF istifa, sonlarda yönetim istifa.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• 8 numara dediğin Vilhena'dır, Makouta'dır.

Bizim mendy,Okay,Lundstram,cham bu 2 topçunun tek bacağı etmez.

İzlesinler de biraz haz alsınlar dikine 1 gram dahi gitmesini bilmeyen bacaksız herifler.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8 numara dediğin Vilhena'dır, Makouta'dır.

Bizim mendy,Okay,Lundstram,cham bu 2 topçunun tek bacağı etmez.

İzlesinler de biraz haz alsınlar dikine 1 gram dahi gitmesini bilmeyen bacaksız herifler.
                          mendy 8 değil ki zaten 6
                          okay desen 6 bile değil 5
                          sadece cham 8 numara

Ligde hiç deplasman galibiyeti olmayan , ligden düşmüş bir takıma yenilmenin oyunculardan çok teknik beceri ile alakası var
                          sen bu adamlar yerine . A.Parmak olsun ister misin ?
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mendy 8 değil ki zaten 6
                            okay desen 6 bile değil 5
                            sadece cham 8 numara

Ligde hiç deplasman galibiyeti olmayan , ligden düşmüş bir takıma yenilmenin oyunculardan çok teknik beceri ile alakası var
                            sen bu adamlar yerine . A.Parmak olsun ister misin ?
                            Takımda 8 olmadığına parmak bastım ben bu mesajım ile cham bile 8 değilki, cham mevkisiz halı saha topçusu.

Bu adamların 1 tanesi bile adam akıllı orta saha etmiyor ki A.Parmak'ı istemem ama o bile bunlardan daha 2 yönlü bir oyuncu.

Takıma 3 senedir 8 almayan iş bilmez, beceriksiz herifler eserleriyle gurur duysunlar.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Hoca, oyuncular, başkan evet hepsi hatalı ama bu hakemler ligin başindan beri bizi dogruyorlar. Kumun içinden kafayı çıkarmak isteyince indiriyorlar yumruğu ve bunu Trabzonlu TFF başkani ile yapıyorlar. Başkan iken yaptıkları yetmezmiş gibi federasyon başkanı iken de en büyük zararı İho veriyor. Bu arada 1. Penaltı kesinlikle penaltı Antalyaspor maçında auta gidecek topa el geldi diye penaltı verildi.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca, oyuncular, başkan evet hepsi hatalı ama bu hakemler ligin başindan beri bizi dogruyorlar. Kumun içinden kafayı çıkarmak isteyince indiriyorlar yumruğu ve bunu Trabzonlu TFF başkani ile yapıyorlar. Başkan iken yaptıkları yetmezmiş gibi federasyon başkanı iken de en büyük zararı İho veriyor. Bu arada 1. Penaltı kesinlikle penaltı Antalyaspor maçında auta gidecek topa el geldi diye penaltı verildi.
                                Talimat gereği böyle yapıyorlar orta hakem veriyor bu sefer var devreye giriyor, ilk iptal edilen penaltı cidden dünyanın her yerinde penaltı, ikinci penaltıyı ben vermem ama orda bile banza'nın baldırına ufak bir temas var.

Hiçbiriniz yatacak yeri yok abi Yönetim, hoca, futbolcular,iho,tff hepsi aynı.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim